این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
hessam در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خداقوت به همه ی آلایی های شکست ناپذیر خواستم بدونم استاد امینی راد مبحث الگو و دنباله رو کی تدریس می کنن ؟ دمتون گرم
احتمالا بعد از تابع یا در مابین تابع .
-
تجزیه و تحلیل 10 سال کنکور #ریاضی_تجربی
توسط آقای #امینی راددر صفرتاصد ریاضی تجربی آلاء
این خبر خوب رو به بهترین دوستتون هدیه کنید!
آلاء همیشه رایگان!
@alaa_sanatisharif
-
این دوتا برادر واقعا عشقن!دمشون گرم!تو ریاضی و زیست گل کاشتن!هرچقدر تعریف کنم کم گفتم!
-
بچه ها سلام استاد برای تدریسشون چه کتابی معرفی کردن؟اگه معرفی نکردن من که ریاضیم ضعیفه چی بخونم؟ممنون که جواب می دین
-
mohsen kazemi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها سلام استاد برای تدریسشون چه کتابی معرفی کردن؟اگه معرفی نکردن من که ریاضیم ضعیفه چی بخونم؟ممنون که جواب می دین
سلام
استاد کتاب آبی قلم چی رو پیشنهاد کردن -
سلام.یه سوال تومبحث کیسه ومهره داشتم(جلسه3)**
تو مثال دوم استاد مورد 7 وقتی اعداد نگاه می کنیم می بینیم مثل همن . میشه گفت که به جای 2فاکتوریل بنویسیم 3فاکتوریل ؟؟؟؟؟؟
درمورد مورد 8 همون سوال چی؟؟؟ نمیشه 3 فاکتوریل بنویسیم ؟؟ -
سلام.یه سوال تومبحث کیسه ومهره داشتم(جلسه3)**
تو مثال دوم استاد مورد 7 وقتی اعداد نگاه می کنیم می بینیم مثل همن . میشه گفت که به جای 2فاکتوریل بنویسیم 3فاکتوریل ؟؟؟؟؟؟
درمورد مورد 8 همون سوال چی؟؟؟ نمیشه 3 فاکتوریل بنویسیم ؟؟ -
-
sohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چون توضیحات برای فیلم ها نوشته نشده، ضبط این هفته دوشنبه احتمالا کنسل میشه. چون بچه های آلاء باید بشینند فیلم رو نگاه کنند و توضیح بنویسند و دیگه وقت فیلم برداری باقی نمی مونه
میره برای هفته ی بعد یا دو هفته ی بعد ان شاء الله
سلام توضیح کدوم فیلم ها نوشته نشده...؟!
-
sohrab در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چون توضیحات برای فیلم ها نوشته نشده، ضبط این هفته دوشنبه احتمالا کنسل میشه. چون بچه های آلاء باید بشینند فیلم رو نگاه کنند و توضیح بنویسند و دیگه وقت فیلم برداری باقی نمی مونه
میره برای هفته ی بعد یا دو هفته ی بعد ان شاء الله
وااا من ک توصیحات همشو نوشتم
-
جلسه ششم:
-احتمال شرطی
حل مثال 1 :در پرتاب یک تاس اگر بدانیم عدد رو شده زوج است، با چه احتمالی اول است؟
حل مثال 2: در پرتاب یک تاس اگر بدانیم عدد رو شده اول است، احتمال اینکه عدد فرد باشد چه قدر است؟
حل مثال 3: در پرتاب یک تاس اگر بدانیم عدد رو شده ناکم تر از 3 است، احتمال اینکه عدد اول باشد چقدر است؟
حل مثال 4: در پرتاب دو تاس اگر تاس اول عددی کوچکتر از 3 بیاید، احتمال آنگه مجموع اعداد دو تاس بزرگتر از 5 باشد چقدر است؟
حل مثال 5: از ظرف A که شامل 2 مهره سبز و 5 مهره آبی دو مهره بصورت متوالی و بدون جایگذاری به تصادف خارج می کنیم، اگر مهره اول سبز باشد. احتمال اینکه مهره دوم سبز باشد چقدر است؟- تدریس قانون ضرب احتمال
حل مثال هایی از قانون ضرب احتمال - بررسی وضعیت ذو پیشامد مستقل نسبت بهم
_ مستقل یا وابسته : اگر وقوع یا عدم وقوع پیشامد A هیچ تاثیری در وقوع یا عدم وقوع پیشامد B نداشته باشد. مستقل گوییم.
- تدریس قانون ضرب احتمال
-
سلام به دوستان گل آلایی
استاد امینی راد دمتون گرم
خدا بهتون خیر بده
انشالله که همینطور پیش برین و ریاضی تجربی رو با نهایت ظرافت و دقت تموم کنید
سلامتی استاد امینی راد صلوات بفرستین -
امیرعباس66 صلوات بلندتر ختم کن
امیدوارم استاد هندسه و امارم بترکونن. -
سلام دوستان.یک مجموعه 100 تستی از احتمال و تر کیبیات آماده کردم از تست های کنکور و ... امیدوارم استفاده کنید و براتون مفید باشه.
http://s8.picofile.com/file/8267885276/احتمال_وترکیبیات.pdf.html
-
ببخشید این فایلی که گذاشتم کامل نیست
فایل کامل
http://s8.picofile.com/file/8267885442/100تست_احتمال_و_ترکیبیات.pdf.html