سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام و خسته نباشید! ببخشید که این موضوع رو اینجا مطرح میکنم! اما خب تاپیک مورد نظر رو پیدا نکردم!
جمع بندی ریاضی تجربی آقای نصیری قسمت هندسه مختصاتی(جلسه 5) دو کیفیت پایین و متوسطش صدا نداشت! لطقا ادمین ها رسیدگی کنند!
خواستم اطلاع بدم! @administrators -
faezenj در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید! ببخشید که این موضوع رو اینجا مطرح میکنم! اما خب تاپیک مورد نظر رو پیدا نکردم!
جمع بندی ریاضی تجربی آقای نصیری قسمت هندسه مختصاتی(جلسه 5) دو کیفیت پایین و متوسطش صدا نداشت! لطقا ادمین ها رسیدگی کنند!
خواستم اطلاع بدم! @administratorsسلام، من چک کردم مشکلی نداشت هر سه کیفیت متوسط، پایین و بالا رو داره. اگه کیفیت ها براتون یکیه باید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://forum.alaatv.com/topic/3624/رفع-مشکل-دانلود-شدن-فیلم-ها-با-کیفیت-پایین-و-جابه-جایی-فیلم-ها -
mohammadhassan در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خواستم اطلاع بدم! @administratorsسلام، من چک کردم مشکلی نداشت هر سه کیفیت متوسط، پایین و بالا رو داره. اگه کیفیت ها براتون یکیه باید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://forum.alaatv.com/topic/3624/رفع-مشکل-دانلود-شدن-فیلم-ها-با-کیفیت-پایین-و-جابه-جایی-فیلم-هااین دفعه اشتباه زدین
faezenj
راه حل این مشکل قبلا تو کانال گفته شده اینجا هم بچه ها گفتن یه سرچ بزنید
مربوط به پلیرتون میشه -
M.an در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/3624/رفع-مشکل-دانلود-شدن-فیلم-ها-با-کیفیت-پایین-و-جابه-جایی-فیلم-هااین دفعه اشتباه زدین
faezenj
راه حل این مشکل قبلا تو کانال گفته شده اینجا هم بچه ها گفتن یه سرچ بزنید
مربوط به پلیرتون میشهبله بله درسته، از بس دوستان میگن کیفیت ها یکیه و فیلم ها جابه جا میشن همش فکرمیکنم اینو میگن
faezenj معذرت میخوام اشتباه شد -
#جمع_بندی ریاضی #تجربی آقای #سیروس_نصیری
قسمت 8 مجانببه لطف خدا آلاء رایگان است و رایگان خواهد ماند
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/32/6275
@alaa_sanatisharif
-
-
mohammadhassan خیلی ممنون واقعا! مرسی
-
به مناسبت وفات حضرت خدیجه(س)
تمام همایش ها و فیلم های تخته خاک 25 الی 40% تا ساعت 12 شب تخفیف دارند.#شیمی #فیزیک #ریاضی #دیفرانسیل #زیست
www.K96.ir(11 ساعت تا پایان تخفیف ها)
-
-
بچه ها مثلثات چرا تحلیل سوالای کنکور فقط قسمت1هستش
-
-
-
mohammadhassan ببخشید ی سوال
این فیلما تو پروفایل همه میاد؟ -
good student در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan ببخشید ی سوال
این فیلما تو پروفایل همه میاد؟سلام، خیر فکر نمیکنم، فکر کنم باید تهیه کنید. به سایت مراجعه کنید ثبت نام کنید تو سایت وارد پنل بشید مشاهده میکنید.
-
mohammadhassan اهان . ممنون