سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
-
کد تخفیف برای 9 تا از "همایش های طلایی تخته خاک"
کد تخفیف 25% ویژه ی اعضای کانال آلاء که برای همایش ها و جمع بندی های زیر 25% تخفیف میده به شما.
1️⃣ تحلیل سنجش #زیست آقای #پازوکی
2️⃣ تحلیل سنجش #عربی آقای #جلادتی
3️⃣ همایش تخصصی حل مسائل #شیمی آقای #صنیعی
4️⃣ جمع بندی فیزیک2و3 آقای #طلوعی
5️⃣ جمع بندی شیمی 2و3 آقای #صنیعی
6️⃣ همایش #فیزیک آقای #طلوعی
7️⃣ همایش #زیست آقای #پازوکی
8️⃣ همایش #دیفرانسیل و #ریاضی_پایه آقای #ثابتی
9️⃣ همایش #ریاضی_تجربی آقای #شامیزادهکد تخفیف برای 9 تا از "همایش های طلایی تخته خاک"
کد: alaa25
code: alaa25@alaa_sanatisharif
-
فردا صبح ضبط مقاطع مخروطی استاد امینی راد شروع میشه ....
-
-
hrb921 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من رو هر لینکی با هر کیفیتی که کلیک میکنم یک فیلم دیگه میاره برا دانلود که اصلا از فیلمای استاد امینی نیستش ؟!؟!؟ لینکا مشکل داره؟
سلام، خیر لینک ها مشکلی ندارن مشکل از سرویس اینترنتی شماست ولی این مراحل رو دنبال کنید تا حل بشه:
لینک های دانلود همشون یه علامت سوال ( ؟ ) دارن. شما جلوی علامت سوال بنویسید YaZahra و بعد دانلود کنید. مشکلتون حل میشه مثل نمونه زیر:
http://dl1.sanatisharif.ir/media/98/hq/1394-05-03(1).mp4?YaZahradownload=1&md5=493585fb00290723b25a8695bd563dad1823اگه مشکلتون حل نشد که بعید میدونم حل نشه، به تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://forum.alaatv.com/topic/3624/رفع-مشکل-دانلود-شدن-فیلم-ها-با-کیفیت-پایین-و-جابه-جایی-فیلم-ها/31اگر هم باز حل نشد بگید تا راه دیگه ای رو پیشنهاد بدم.
-
استاد مقاطع مخروطی فراموش نشه
-
سلام
لینک تدریس آمار استاد امینی رو میخواستم -
erfan199 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
لینک تدریس آمار استاد امینی رو میخواستم -
صفر تا صد #ریاضی_تجربی
آقای #امینی_راد
️ هذلولی قسمت ۱http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/6320
️ هذلولی قسمت ۲
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/6321
️ هذلولی قسمت ۳
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/6322
@alaa_sanatisharif
-
باسلام وارزوی قبولی طاعات اگربافرض این که مشتق درنقطه -2 برابر با2 باشد انگاه lim f)x - f)-2/2(x+2برابر باچندمیشه؟
-
با سلام.میخواستم بپرسم مشکلات درسی رو باید از کی بپرسیم؟من توی مبحث تابع جلسه ی ۱۶ یه مشکل دارم.میشه بگید کجا باید بپرسم و کی میتونه به من کمک کنه؟
-
آزیتا در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید من میخواستم اشکالات درسیمو بپرسم اما نمیدونم کجا باید مطرح کنم.اینجا میتونم سوالات درسیمو بپرسم؟ میشه دقیقا راهناییم کنید که کجا سوالات ریاضیمو مطرح کنم؟
slm,inja soaletono beporsid dostan javab midan
-
سلام
میشه یه کتاب تست خوب برای درس ریاضی معرفی کنین؟
درسنامش خیلی مهم نیست چون از روی فیلم های آقای امینی نگاه میکنم.
مهم تست های تالیفیه که شبیه به سوالای کنکور باشه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین -
سلام دوستای عزیزم میخواستم بدونم کسی جلسه ی ۱۶ تابع رو خونده؟واسه تعیین علامت از روی نمودار باید محور x ها رو در نظر بگیریم یا y ها؟میدونم باید ریشه هارو در نظر بگیریم اگر زیر ریشه ها بود منفی و اگه بالای ریشه ها باشه مثبت اما این - و مثبت بی نهایت هایی که جز جواب بعضی از تابع ها در میاد منظورش بی نهایت های روی محور x هاست یا y ها چون توو یه جای فیلم استاد امینی وقتی نمودار رو نشون میده دستش سمت نمودار y هاست و در مثبت بینهایت هست نمودار اما میگه جواب از منفی بی نهایت هست تا ۴ - حالا اینجا متاسفانه جایی واسه ارسال عکس نیست انگار که من بفرستم واستون.کی میتونه منو راهنمایی کنه؟
-
Azi DH در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستای عزیزم میخواستم بدونم کسی جلسه ی ۱۶ تابع رو خونده؟واسه تعیین علامت از روی نمودار باید محور x ها رو در نظر بگیریم یا y ها؟میدونم باید ریشه هارو در نظر بگیریم اگر زیر ریشه ها بود منفی و اگه بالای ریشه ها باشه مثبت اما این - و مثبت بی نهایت هایی که جز جواب بعضی از تابع ها در میاد منظورش بی نهایت های روی محور x هاست یا y ها چون توو یه جای فیلم استاد امینی وقتی نمودار رو نشون میده دستش سمت نمودار y هاست و در مثبت بینهایت هست نمودار اما میگه جواب از منفی بی نهایت هست تا ۴ - حالا اینجا متاسفانه جایی واسه ارسال عکس نیست انگار که من بفرستم واستون.کی میتونه منو راهنمایی کنه؟