Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام
دوستان خواهش میکنم یکم بالاتر رو هم بخونید
گفتیم ک
رفتیم تابع رو شروع کردیم باز میایم و مثلثات رو تکمیل میکنیم :|یکم سرچ کنید هرروز داریم جواب ی سوال رو 20 بار میدیم :|
-
سلام خدمت استاد امینی راد و همه عزیزانی که برای تهیه این مجموعه آموزشی تلاش کردن فق میخوا ستم از تون تشکر کنم واقعا خدا خیرتون بده که برای عدالت آموزشی تلاش میکنین. چون بعضی جاها واقعا سطح آموزش پایینه نه تنها آموزش بلکه از خیلی چیزهای دیگه هم خبری نیست متاسفانه خود بچه ها هم خبر ندارن که مشکل از کجاست برا همین از درس زده میشن .همین دیگه دستتون درد نکنه
-
جلسه 17
بررسی معادله ی درجه 2
y=ax^2+bx+c
ضریبx^2=a
aیا سر به بالا دارد و مثبت است یا سر به پایین دارد و منفی است
ضریب x=b
نقطه ی راس سهمی اس x=-bتقسیم بر 2a
مقدار yهم از طریق جاگذاری نقطه بدست می اید
یا از مقدار - دلتا تقسیم بر 4a
عدد ثابت روی محور y هاس
بررسی چند نمودار شکلی برای تعیین مقادیر درس داده شده
برای تعیین علامتbیا از طریق فرمول استفاده میکنیم یا ازیک راه توپاز چپ به راست حرکت میکنیم تا به نقطه ی cبرسیم اگر شکل صعودی شد مثبت اگر نزولی شد منفی است
مثال
اگر منحنی به معادله ی y=2x^2-4x+m-3 محور xها را در دو نقطه ی متمایز به طولهای مثبت قطع کند انگاه مجموعه مقادیر mکدام است
مثال
تابع y=(2x+1)(x=8)با مجموعه خطوط y=mxنقطه ی مشترک نداشته باشد حدود mکدام است
حل معادله ی در جه 2
جمع دو ریشه .....s.....-bتقسیم بر 2
ضرب دو ریشه .....p.....مثبت cتقسیم بر a
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/26/5456 -
آقای یوسفی عزیز مگه وقتی استاد شروع به حل تست 10سال کنکور از یک مبحث می کنن به معنی پایان فصل نیست مگه میشه بدون اطلاعات کامل سئوالات کنکور رو حل کرد مثلا تست6 که تو جلسه15 هست و حل نمیشه مربوط به توابع متناوب هست که استاد میگن بعد تدریس از مشتق حل میشه اما به طور کلی اگه سؤال تکراری پرسیدم معذرت می خوام اما به نظر خودم حرفم درست بود با تشکر از پاسخگویی شما
-
سلام خدمت همه شما بزرگواران
دستتون درد نکنه
واقعا از همه عوامل آلاء ممنونم
خدا اجرتون بده بزرگترین خدمت رو میکنید
استاد امینی فوق العاده هستن واقعا تدریسشون بی نظیره دستشون درد نکنه واقعا
تشکر از همه شما عزیزان -
یه سوال داشتم......این اطلاعیه ای که زدید و گفتید قراره هندسه پایه هم به مجموعه فیلمای صفرتاصد اضافه بشه رو قراره کدوم استاد تدریس کنن؟اقای امینی راد؟
-
ghadremotlagh در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه سوال داشتم......این اطلاعیه ای که زدید و گفتید قراره هندسه پایه هم به مجموعه فیلمای صفرتاصد اضافه بشه رو قراره کدوم استاد تدریس کنن؟اقای امینی راد؟
زمان گذاشتن فیلما رو سایت سکرت
اون وخ انتظار داری اسم معلم رو بگن
اگه موفق شدی بفهمی که افرین داری -
سلام دستتون درد نکنه ممنون دارین زحمت میکیشین اما خدا وکیل چرا اینقد ریاضی ها دور مییزارین واسه دانلود یه روز میگین سرور خرابه یه روز میگین باید توضیحات بنویسین هر روزی یه بهونه میارین توهین نشه ها شما دارین یه کار خیر انجام میدین برای اینکه ثوابش تکمیل بشه اونو باید به بهترین نحو انجام داد بازم ممنون بابت زحمتایی که تا الان کشیدین ممممممممممممممممممممممممنننننننننننننننننننننووووووووووووووووووننننننننننننننننن و هزاررررررررررررااااااان لاااااااااااااایک
-
این پست پاک شده!
-
ترنم در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه 17
سلام توضیحات اضافه شد با تشکر فراوان از شما آلایی عزیز
-
m.d در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقای یوسفی عزیز مگه وقتی استاد شروع به حل تست 10سال کنکور از یک مبحث می کنن به معنی پایان فصل نیست مگه میشه بدون اطلاعات کامل سئوالات کنکور رو حل کرد مثلا تست6 که تو جلسه15 هست و حل نمیشه مربوط به توابع متناوب هست که استاد میگن بعد تدریس از مشتق حل میشه اما به طور کلی اگه سؤال تکراری پرسیدم معذرت می خوام اما به نظر خودم حرفم درست بود با تشکر از پاسخگویی شما
سلام خدمت شما آلایی عزیز و با تشکر از پیگیری شما از فیلم ها
خب خودتون هم اشاره کردید و گفتید ک استاد گفتن بعد از تدریس مشتق حل میشه !
این ی نمونش بود
استاد حتما لازم دونستن تابع رو تدریس کنن بعدش بیان سراغ ادامه مثلثات در زمان مناسبش
من خودم رشتم ریاضی بود و فیلمای استاد رو نگاه نکردم اما برداشتم اینه ک 10 سال کنکور مبناش مباحثی هست از مثلثات ک تدریس کردناگر جواب یا برداشت بنده اشتباه بود عذر میخوام خدمتتون
خواهش میکنم شما اختیار دارید سوالاتون رو بپرسید
موفق باشید -
برای ازمون کانون 2 هفته دیگه کفایت میکنه این مقدار مثلثات یا ازمون از کل مثلثاته؟
دوستانی که اطلاع دارن از بودجه ازمون کانون بعدی لطفا راهنمایی کنن -
جزوات دست نوشته ی اقای امینی راد عزیز رو اگ دارین بزارین رو سایت .
-
سلام خسته نباشید
ببخشید از استاد سوالی بپرسید یا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
توی تست های کتاب مهروماه (جایگشت) گفته اگه صفر جزء یکان باشه جدا از حالت های دیگه میگیریمش و جدا محاسبه ش میکنین اخر سر هم با جوابی که صفر رو توش حساب نکرده بودیم جمع میکنیمش.
حالا بعضی جاها ک صفر جزء اعداده اینجور حل میکنیم اون میاد صفر رو با بقیه میگیره و یه جاهایی جداجدا میگیرش
راهنماییم کنید لطفا -
سلام دوستان یا استاد اگه لطف کنید این سوال از جایگشت با یکم توضیح برام حل کنید ممنون
تعداد جایگشت های 3 حرفی انتخاب شده از حروف DELAVAR ممنون میشم -
سلام دوستان فک کنم دیگه ادامه فیلما نزارن اخه تا الان فک کنم سه بار لیست فیلم ها تو کانال الا گذاشته اما خبری از ریاضی تجربی نیست