ریاضی،ادبیات و عربی 2
-
سلام بچه ها
من مجموعه ویدیوهایی که قرار هست در طول سال ببینم رو انتخاب کردم
ولی برای این سه درس دیدم آلا ویدیوهای سطح بالایی قرار ندادع.حالا دوستان ویدیو آموزشی خوب واسه دروس بالا به ویژه ریاضی و ادبیات سراغ ندارید؟
دانش-آموزان-آلاء -
ادبیات قرار که امثال یه اموزش داشته باشن تا ساعت هایی دیگه هم برنامه ی امسال رو میدن منتظر اون هم باش
-
برای ریاضی آقای ثابتی خوبن..!
من با ایشون جلو میرم...چند کلیپ از امینی راد هم دیدم باز بد نبود..!
اما بقیه دروس رو خودت بخونی بهتره(من خودم بخونم بهتر یاد میگیرم)
اما عربی ناصح زاده هم خوبن(بنا به گفته دوستان) جمعبندی هست سه سال...میتونی درس موردنظرتو انتخاب کنی و ببینی ولی ادبیات رو نمیدونم...!!!!!!!! -
برای ریاضی آقای ثابتی خوبن..!
من با ایشون جلو میرم...چند کلیپ از امینی راد هم دیدم باز بد نبود..!
اما بقیه دروس رو خودت بخونی بهتره(من خودم بخونم بهتر یاد میگیرم)
اما عربی ناصح زاده هم خوبن(بنا به گفته دوستان) جمعبندی هست سه سال...میتونی درس موردنظرتو انتخاب کنی و ببینی ولی ادبیات رو نمیدونم...!!!!!!!!خانومِ_دوست_داشتنی
عربی آقای ناصح زاده برای من که میخوام برم یازدهم سطحش بالاس
دهم میخواستم ببینم.چند قسمت دیدم ولی دیدم فعلا بدردم نمیخورع
چون جمع بندی میکنن و سریع عبور میکنن.
مگه اقای ثابتی یازده رو تدریس کردن؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی
مگه اقای ثابتی یازده رو تدریس کردن؟@Mr-Fantastic سلام،برای ادبیات که مثل اینکه دوره جدید قراره بیاد
برای عربی یازدهم هم از آقای حشمتی استفاده کن!من خودم خیلی از ایشون خوشم اومد،حالا کاری به بقیه ندارم،تازه یازدهمم تدریس کردن
برای ریاضی یازدهم هم ناچارا مجبوری هر مبحث رو از آموزش های مختلفِ آقای امینی و آقای ثابتی استفاده کنی
مثلا برای یازدهم درس اول
صفر تا صد هندسه تحلیلی کنکور (نظام آموزشی قدیم) (97-1396) محمد صادق ثابتیhttps://alaatv.com/set/180
میتونی از این استفاده کنی،درسته ماله نظام قدیمه، ولی ریاضی که جدید و قدیم ندارهمبحثش هم یکیه
-
خانومِ_دوست_داشتنی
مگه اقای ثابتی یازده رو تدریس کردن؟@Mr-Fantastic
میگم من ندیدم عمومیاش رو..!
https://alaatv.com/set/217
لینک ثابتی نظام جدید
مبحثی درس میده برا همین سه پایه رو داره تا جایی که برا شماس میتونی ببینی..البته بازهم پیشنهاد میکنم صبر کن ببین دبیر امسال کیه بهتره اخه بازهم برای تویی که قرار بر یادگیری اولیه است یکم سخته برات با ثابتی جلو بری
امشب انگار مشخص میشه دیگه..!
برای دینی یه جدید دارن خودم میخوام فیلمهای اونو ببینم...تو تحلیل کنکور امسال عالی بودن ایشون (اسمشونو متاسفانه به یاد ندارم..!)
و در اخر اینکه هر کسی نظری داره اما بهتره با سال خودت جلو بری یکی دو سال تدریس عقب تر رو ببینی اشکال نداره ولی اصلا سمت نظام قدیم نرو حذفیات داشته و بخشهایی هم اضافه شده قاطی میکنی