سلام وقت و عاقبت همگی بخیر🌸 🌸 🌸
همونطور ک میدونید کمتر از 5 روز دیگه به بزرگترین عید ما شیعیان، یعنی عید سعید غدیر خم مونده... که خب مبارک همه شما آلایی های بزرگوار🌼
احساس کردم شاید این تاپیک نیاز باشه...
خب.. حالا تاپیک چیه و چیکار قراره بکنیم؟
از امشب تا ان شاالله روز عید غدیر، هرکس از شما اگر:
-حدیث از مولا
-شعر در مدح ایشون
-روایاتی راجع به اون حضرت
-مطالبی راجع به اتفاقات قبل و پس از غدیر
-برشی از وقایع غدیر تا عاشورا
-دلنوشته
-عکس های علوی
-معرفی کتاب
-حتی مطالبی ک میتونه به خودسازی و بهتر شدن کمک کنه
و هررررررر عکی و مطلب قشنگ دیگری ک داشت، لطف می کنه و اینجا بارگزاری می کنه تا همه مون بتونیم از این مطالب زیبا استفاده کنیم🌱 🌈
پ.ن: امیدوارم بتونیم در کنار هم گام کوچکی در جهت تبلیغ غدیر و ... برداریم😄 🖐🏻
ممنون از همکاریتون
ac1a25cf-f5b8-4000-9b9d-8f254e3ce348-image.png
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Gharibe Gomnam
به خود می آیم.
دوباره "روح" بر کف چوبی و خاکی درونم زمین می خورد.
باز زنجیر های پایبند، او را محدود کرده اند.
ماه هاست در تقلاست.
به حرف می آید آخر: چرا این چنین گشته ای؟ آیا دیگر لذت برایت معنا دارد؟ به کجا می خواهی برسی؟
می گویم: چه کنم؟ مجبورم در این تکرار دست و پا بزنم تا شاید آنچه را دیگران به من وعده داده اند را به دست آورم. به دست آورم آنچه را دیگران بدان نرسیده، لذت به دست آوردن آن را به زور به من می خواهند بچشانند.
می گوید: آیا واقعا در آن لذتِ واقعیست؟ از آن چه می دانی؟ آیا در پرواز من با رسیدن تو منافاتیست؟
سرم را پایین می اندازم. به واقع نیست. نباید باشد...
سکوتم را که می بیند آهی می کشد. می گوید: آنچه داری بردار، از این کلبه خارج شو. آنجاست که آنچه می خواهی، خواهی یافت.
دستم را می گیرد و به بیرون می برد.
در برگ ریزان وارد کلبه شدم و حالا سبزی، چشمانم را لبریز می کند. به واقع ماه هاست درون پیله خویش آرمیده ام در غفلت از حیات بیرون؟ از پاییز تا بهار؟
روحم می گوید: حال کتابت را بگشا.
می گشایم. درون آن پر از کلمه است. پر از کلمه است. دیگر صفحه خالی نیست. پس این است که باید بخوانم. نور بر کتاب ریخته، اندرونی های آن را آشکار کرده. حال می فهمم داشتم در دور باطل گمان خویش -درون کلبه- دست و پا می زدم.
می خواهم به روح چیزی بگویم می بینم آزاد گشته، دور شده، نور شده، به آسمان پیوسته.
soul in chains square.jpg
از پیله خود بیرون شو.
در مصاف با رنج های زندگی، %(#00bd06)[لذت] از زندگیست که باید درون انسان بجوشد. . .
آزادی روح را در این روز ها از دست نده.
نکند از رحمت الهی ناامید باشی.
اندیشیم که چرا ناامیدی و یاس و بی هدفی در بسیاری از ما رخنه کرده؟
در موقعی که خویش، در بند این ناامیدی گرفتار بودم، تصویر حالِ خویش را به مانند تصویر بالا دیدم...
و در آخر "انّ الله کان علیکم رقیبا"
ر.ح
@یازدهم
@دهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
یک سوالی که همیشه داشتم اینکه اگه انسان واقعا به دنبال صلح با همنوع هاش هست
پس چرا بازی های جنگی بیشتر از بقیه بازی ها بیشتر فروش دارن؟
چرا مردم از فیلم های ترسناک خوششون میاد؟
انسان از درد کشیدن لذت میبره؟
فقط از درد کشیدن بقیه لذت میبره یا خودشم در تظر میگیره؟
تاریخ ما (نه صرفا ایران کل جهان) رو در نظر بگیرید پر بوده از خشونت. همیشه یک عده ظالم و یک عده مظلوم بودند. همیشه "درد" با انسان بوده.
اگه دقت کنید تا به اندازه کافی درد نکشی هیچ چیز خوبی رو به دست نمیاری. این یعنی درد با لذت پیوند خورده؟ پس میشه گفت تو ذهن انسان میتونه منشا خشونت باشه؟
اگه جنگی نبود یا خشونتی نبود زندگی کسل کننده نمی شد؟ یعنی خب انسان نیاز نبود از حقی دفاع کنه همه چی هم اوکی بود. به نظرم در اون صورت انسان ها برا تفریح هم که شده همدیگر رو شکار میکردن!
سلام به همگی
راستش حس میکردم همچین تاپیکی لازمه
تاپیکای مذهبی زیاد داریم اما اکثرا خلاصه شدن توی عکس و شعر و متن.
اما اینجا میخوایم درباره اعتقاداتمون صحبت کنیم
اگه سوالی داریم درباره فلسفه احکام داریم بپرسیم تا کسی که بلده جواب بده
و خلاصه کلام یکم بینشمونو درباره دینمون بالا ببریم و فقط مسلمان شناسنامه ای نباشیم!!
برای اینکه بتونیم از تاپیک استفاده کنیم بهتره موارد زیر رو رعایت کنیم👇🏻
خوداری از توهین به اعتقادات هم دیگه✓
رعایت ادب و احترام نسبت به هم✓
امیدوارم این تاپیک بتونه اندک کمکی کنه تا دینمونو بهتر بشناسیم.🌱
@دانش-آموزان-آلاء
داشتم ماتریکس میدیدم
یه جمله گفت از سر صبح تا الان ذهنم درگیرشه
و اون این بود که
ما جوری طراحی شدیم که فکر کنیم کارامون تصمیم خودمونه!
و یاد یه سوال افتادم
که خیلی وقتا تو تنهاییام از خودم میپرسیدم
که آیا ما انسان ها قدرت اختیار داریم یا نه!؟
و این تو ذهنم تداعی شد که خدایی که از اول و آخر ما آگاهه و دنیا رو خودش ساخته (حتی اختیار ما رو)و ما مگه نه بهش میگیم جبار یعنی کسی که کاراش از روی جبر و علمه پس اختیار چه معنی میده؟یعنی من وقتی متولد شدم خدا قطعا میدونست که من قراره با کی ازدواج کنم کی بمیرم و چه زمانی گناه کنم....و حالا من چطور میتونم برخلاف علم خدا کاری بکنم؟
اینجاست که تو فلسفه ما بهش میگیم اجتماع نقیضین رخ داده.یا خدا از تک تک انتخابای من آگاهه و میدونه که وقتی منو خلق کرده من میرم جهنم یا بهشت
و یا خدا نمیدونه که انتخاب های من چیه و جبار نیست که اینجا خودش میره زیر سوال.
و من از امروز تا الان مغزم کلا داره سوت میکشه واسه ی این
و خواهشا یکی ک میتونه جواب بده بیاد و منو از این بدبختی نجات بده😐😐
سلام روز بخیر یه راست میرم سر اصل مطلب
من اکثر اوقات که اموزش ، استریم ، فیلم سنیمایی و... میبینم یه موضوعی خیلی اذیتم میکنه
چرا وقتی صحبت از دخترا میشه اون کرکتر فیلم، اون استریمر یه راست حرفش میره سمت بدن اون دختر ؟
این خیلی منو اذیت میکنه درحالی که اصلا ربطی به من نداره
شما دخترا بگید با اینجور برخورد و رفتار مردا مشکلی ندارین؟
@دانش-آموزان-آلاء
در زندگی همه ی مردم قطعا حسرت هایی وجود داره که باعث میشه با به یاد آوردنش غمگین بشیم و آفسوس بخریم و خیلی هاش بنظرم اونقدر بد هستن که خیلی خوبه با در میون گذاشتنش ۱ حال خودمون رو بهترین کنیم و ۲ عبرتی باشه برای دیگران.
حالا شما در زندگی چه حسرت هایی دارین؟
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز
دانش آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
سلام به همگی
عزاداریتون مورد قبول درگاه حق
راستش توی این روزا که اخبارای مایوس کننده زیادی منتشر میشه و شاید خیلیامون ناامید شدیم چشمم به این متن خورد که واقعا بسیاری از مواردشو خودم تا امروز نمیدونستم
اصلا بحث من الان سیاسی و... نیست پس لطفا جبهه نگیرید
اینو میزارم تا یکمم که شده به خودمون افتخار کنیم به کشورمون افتخار کنیم امید به آیندمون بالا بره و بدونیم وقتی تونستیم اینهمه پیشرفت کنیم قطعا بازم میتونیم و یروز مشکلات تموم میشه و باید به عنوان جوونای این سرزمین ما این مسیرو ادامه بدیم و حتی موارد بیشتریو بهش اضافه کنیم و مشکلات رایج رو از بین ببریم
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
❌چرا در ایران بمانم و به چه ایرانی اعتماد کنم؟
🇮🇷 به ایرانی که در زمره امن ترین کشورهای جهان است . (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🇮🇷 به ایرانی که قطب پزشکی خاورمیانه است
🇮🇷 به ایرانی که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد
(طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🇮🇷 به ایرانی که دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🇮🇷 به ایرانی که چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو است
🇮🇷 به ایرانی که دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🇮🇷 به ایرانی که سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری است
🇮🇷 به ایرانی که سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است
🇮🇷 به ایرانی که ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا است
🇮🇷 به ایرانی که طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان است. (باهر)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا است .
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین تولید کننده متانول جهان است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان است (جت کوثر)
🇮🇷 به ایرانی که پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور است (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان است
🇮🇷 به ایرانی که دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند
🇮🇷 به ایرانی که سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان) است
🇮🇷 به ایرانی که پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل) است
🇮🇷 به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان است
🇮🇷 به ایرانی که پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی است (بر اساس جدول سازمان ملل)
🇮🇷 به ایرانی که پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر است
🇮🇷 به ایرانی که رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان است
🇮🇷 به ایرانی که هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز است
🇮🇷 به ایرانی که از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری است
🇮🇷 به ایرانی که بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی است
🇮🇷 به ایرانی که دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان است (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
🇮🇷 به ایرانی که دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان است (طبق گزارش سازمان یونسکو)
🇮🇷 به ایرانی که پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است
🇮🇷 به ایرانی که پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است
🇮🇷 به ایرانی که رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود را دارد. (طبق گزارش سازمان ملل)
🇮🇷 به ایرانی که برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان است. (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
🇮🇷 به ایرانی که تنها کشور جهان است که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده است. (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
🇮🇷 به ایرانی که تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان است
🇮🇷 به ایرانی که هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده است
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین نگرانی آمریکا بوده و هست
🇮🇷 به ایرانی که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت ...
× برگرفته از داناب
@دانش-آموزان-آلاء
سلااااااام خوبین؟😍🌻💜💙💚❤️🤎🤍
اهم اهم... خب!! صدا صافه؟ خوبه؟؟؟😂😂😂😍 خب خدارو شکر.
.
اینجا محل دفن یا قبرستون فکرای منفیه..!💪🏻🙆🏻♀️🙆🏻♂️
هر چیزی که باعث میشه نا امید بشی رو اینجا خاک کن و یه فاتحه هم واسش بخون😉 منظورم اینه که فاتحه رو واقعا بخونیااااا، فک نکنی فقط یه حرف زدم.!!!!😑نه مثل یه بچه خوب یه فاتحه براش میخونی و همیشه از ذهنت پاکش کن😉🥰✌🏻
هر وقت هم که اومد تو ذهنت به خودت بگو: اِععع اونکه مرده چرا بهش فک میکنم😇😎
خب!!!! امیدوارم این تاپیک رو قفل نکنن...!
@مدیر
و دعوت میکنم از masoume azarpara Mahsa Najafi
@جهاد @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
و همه وهمه 🙂
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
درودی چو نور دل پارسایان/ بدان شمع خلوتگه پارسایی
سلاام الایی های عزیز😍🌷
تأمل!!!
مخصوصاً درمود چیزایی که جلو چشم هست اما شاید توجه نمیکنیم
همین طور برای تبادل نظرات،عقاید و ارزش ها گفته بشه با بقیه تبادل نظر کرد
میشه تصاویر و متن های مفهومی رو قرار بدیم و درموردشون صحبت بشه و نظرات گفته بشه
با دیدگاه های متفاوت آشنا بشیم،توانایی بحث کردن و پذیرش نظرات بقیه رو در خودمون افزایش بدیم و....
ممنون از حضورتون 😉🥂
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
کافه ی نقدِ قند
-
سلام دوستان آلایی
این تاپیک،تاپیکیه برا بررسی و تحلیل دیالوگ ها،کتاب ها،نوشته ها و یا هر چیزی که شما فکر میکنید نیاز به بحث و گفتگو در اون مورد وجود داره
من از تک تک شما آلایی ها دعوت میکنم که حتما یه سر به این تاپیک بزنید و بریده هایی از کتاب و یا متنی رو که خوندید اینجا قرار بدید تا هم بتونیم فرهنگ کتابخونی رو رواج بدیم و هم در مورد مساعل مختلف با هم گفت و گو کنیم
امیدوارم بتونیم قدمی کوچیک در راستای تقویت فرهنگی مثل کتابخونی برداشته باشیم
و اینجا دعوت میکنم از تمامی @دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
مرسی از همراهیتون -
یکی از نشانه های بلوغ بشریت این خواهد بود که اکثریت مردم آمریکا حاضر به از دست دادن بخشی از منافع مادی که به وسیله استمثار خاورمیانه و آفریقا نصیب آن ها میگردد،شوند و یک بار برای همیشه از دولت خود بخواهند دست از دخالت در سرنوشت میلیون ها آدم بردارد. یک بار برای همیشه ازدولتمردان خود بپرسند که کشتی های جنگی آن ها آنقدر دور از خانه و در خلیج فارس چه میکند؟ و آن وقت همانطور که گفتم اگر زمان آغاز بلوغ بشر باشد مردم دیگر فریب سیاستمداران را نخواهند خورد.امیدوارم
کتاب:ده روز با داعش
اثر:یورگن تودنهوفر
@دانش-آموزان-آلاء -
کتاب: مغالطه های پر کاربرد،۴۴ طرفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها
مثلا به قول دکتر هلاکویی:اینکه ما معابد خودمون رو محترم و مقدس میدونیم و معابد دیگران رو جاهلانه،تنها به این دلیله که در معبد خودمون با احساس وارد میشیم
ولی.....
در معبد دیگران با عقل.....!!
#######
اینم بخشی از اندیشه ی خود محورانه است،یعنی عقاید دیگران رو با منطق و استدلال های عقلانی بررسی میکنیم ولی وقتی به عقاید خودمون میرسیم با خود محوری و خودخواهی و همچنین احساسات شخصی منطق رو کنار میذاریم و فقط با احساساتمون به عقایدمون فکر میکنیم برای همین در اکثر اوقات نمیتونیم انتقادی رو به عقاید خودمون وارد بدونیم و یا اونو تحمل کنیم....
@دانش-آموزان-آلاء -
تفکر ها تفاوت دارند و قطعا هم در جایگاهی نیستیم که تحمل شنیدن مخالفین رو داشته باشیم
اگر این تاپیک اصطلاحا پینگ پونگی نباشه، به چه دردی میخوره
و اگر باشه ، دعوا میشه
پس M.an لطفا این تاپیک و اینجور تاپیک ها رو بردارید
سن عامه ی بچه ها سن نقد تفکرات نهفته از بچگی است نه سن مطالعه ی مطالب جدید -
_Sajjad_ انسان وقتی میتونه تفکرات خودشو نقد کنه که به اطلاعاتی کافی و بروز دسترسی داشته باشه مثلا همه ی ما ایراداتی داریم که شاید از چشم پوشیده باشن ولی وقتی وارد جامعه و یا بحثی میشیم این ایرادات رو میتونیم در گفت و گو با همدیگه تشخیص بدیم و پیداشون کنیم
و ما با تعامل با همدیگه به اطلاعاتی که در اطرافمون هست دسترسی پیدا میکنیم و این تعامل چه خوب میشه که با مطالعه و بررسی تفکرات نویسندگان و صاحب نظران در عرصه های مختلف به دست بیاد...
البته قرار دادن نظرات دانش مندان مختلف هم کار اشتباهی نیست حتی اگر هیچ کدوم از دانش آموزا در این بحث ها شرکت نکنن لااقل باعث میشه که مطلب علمی،اجتماعی،فرهنگی و یا حتی ادبی جدیدی یاد بگیرن که این خودش گام مهمی برای ارتقای فرهنگ ما ایرانیاس -
طرفای سن بلوغ در روانشناسی ، سنی است که فرد به طور منظم و ارادی یا غیر منظم و ناخودآگاه هرچه که داشته رو دوباره میزاره زیر ذره بین و دوباره نگاه میکنه و تلاش میکنه درست و غلط رو جدا کنه
متاسفانه نظام آموزشی و فرهنگی که داریم ، این سال ها با فشار های درسی و .. انقدر این کار سخت میشه که شاید خیلی ها از پسش بر نیان .
دیگه با ورودی زیاد اطلاعات یا اصطلاحا Information overload مغز نوجون رو نابود نکنیم.
ضمن اینکه کی گفته مواجهه با تفکرات مختلف سازنده است؟
این اشتباه مثل همین اشتباه عامه است که فکر میکنن هرچه بیشتر کتاب خونده شه بهتره.
یه نویسنده از شرق عالمه یه نویسنده از غرب عالم
یکی واسه سوسیالیسته یکی کمونیسته یکی فاشیسته یکی سکولاره یکی آنارشیسته یکی از دل شینتو اومده بیرون یکی از دل سرکوب های شوروی اومده بیرون یکی تو آچارتاید بوده...
خود نویسندگان شوروی چقدر اختلاف دیدگاه دارند
نویسندگان فرانسوی همینطور
انگلیسی ها هم همینطور
بعد تازه روانشناس ها رو هم اضافه کنید
تاسیس کننده روانشناسی تحلیلی معتقد بود
" راه که راه برون یافت برای معضلات غرب از شرق میگذرد "
همین یعنی قاطی شدن علوم شرقی و غربی که ریشه های فکری متفاوت دارند.
این همه تفکر های متضاد رو با هم خوندن اگر مبنای قوی فکری نباشه از قبلش خطرناکه چه برسه که بخوایم اینجوری مبنا بچینیم
کسانی که زیادی اهل کتاب خوندن باشن رو اگه ببینید ، درشون آدمایی هستن که لباس و موی ژولیده و پریشون و ... ؛ آدم گنده اش ممکنه نتونه هضم کنه اگه پایه های قوی فکری نداشته باشه؛ اونوقت توی فرومی که میانگین سنی مثلا18 باشه چه انتظاری دارید -
_Sajjad_
دقت کنید هم به این موضوع که فرق انسان با سواد و بی سواد در همین علم به کلمات و جملاته
و این علم جز با خوندن کتاب حاصل نمیشه.
کتاب خوندن کار خیلی خوب و مثبت هست اما کتاب داریم تا کتاب !
و این اختلاف عقاید کاملا منطقیه و آدم ها تو همین نقد و برسی ها به کمال میرسن و طبعا اگه شما اطلاعات تون رو با نقد و برسی به دست بیارید خیلی با ارزش تر براتونه تا وقتی همین جوری تقلید کنید -
تا اینجا 5 تا اشتباه ریز:
استفاده از نقد و بررسی به جای صرف بررسی
تقابل تقلید و بررسی( تقلید رو به صرف تقلید بدون تحقیق گرفتید)
بررسی رو هم معنی کردید مطالعه تفکرات مختلف
این گزاره رو بدون استدلال آوردید
علم جز با خوندن کتاب حاصل نمیشه
انسان رو به باسواد و بیسواد جوری تقسیم بندی کردید که معادل ارزشمند و بی ارزشه و ارزش انسان رو به سواد دادید در حالی که الزاما این نیست -
سلام بیاید این موضوع رو نقد کنیم که با وجود این که ما یه ملت ولایت مداریم و بالظاهر اهل بیت میشناسیم و مسلمونیم ودین وقرآن بارمونه...
چرا انقد بی دینی بین جوونا زیاد شده این فاصله نسل ها چرا به اوج خودش رسیده؟
روابط آزادانه دختروپسر ،بی بند وباری ظهور فساد اینا برا چیعه؟
اگه اعتقاداتمون یه نمه رنگ عشق میگرفت
وبا همه وجود ما باور داششتیم که برا صلاحمونه وخدا دستورنابجا نداده
و همش به نفعمونه بازم حاضر میشدیم انقد راحت گناه کنیم؟!
دیروز یه فیلم ترکیه ای اومدم ببینم حالم بهم خورد انقد که روابط نامشروع رو گشترش میدن اونا برای جوونای ما...فساد وافسارگسیختگی وهرروز با یکی بودن رو...آیا جوونی که اعتقاداتش نابالغ باشه به راحتی از دییدن همچو فیلم هایی میگذره؟یا نه بیشتر خوشش میاد وتشنه تر میشه وبه طب روابط اینجوری براش عادی تر!...
ریشه این همه سست عنصری از چیه واقعا! -
@R-Nil-par ریشه ش تندروی های بیموریده که باعث زده شدن همین ملت از دین میشه!مثل برگزاری مراسم محرم درحالی که هیچ کس این مدت مراسم ختم برگزار نکرده بود
-
Bio محرم که بحثش جداست..قیام عاشورا اگه زنده نگه داشته نشه چی میشه؟ همین یه ذره دینی هم که مونده جون میگیره؟
ظاهرا که شیوه نامه هارم راعایت کردن برادرا... -
@R-Nil-par من مخالفش نیستم!ولی این شکل برگزاری توی این اوضاع اصلا به صلاح نبود!این همه زیرساخت مجازی میشد بهترین استفاده رو برد!
-
Bio ببینید ما هم امسال مسجد وهیعت نرفتیم و از این بابت غم عظیمی تو دلمون رخنه کرد...
اما امسال برای من یکمم جوری شد که قدر اون مناسبت هایی که با حضور اجتماعی و شور وشعور حسینی گره میخورد وبیشتر بدونم!
این پویش هر خانه یک حسینه هم خوب بود
ولی مگه چن نفر اهل دل پیدا میشه که بخوان خودشون اقدام کنن تو خونه حسینی بشن؟
بعضی ها رو باید هل داد که با جمع حرکت کنن تا شاید قدری رنگ وبوی کربلا بگیرن...به هر حال الله اعلم -
@R-Nil-par دوستان علاوه برتند روی هایی که خیلاتون معتقدید
دیگه چی عامل فساد جوونامونه؟
لازم به ذکره خیلی از چیزایی هم که ما فک میکنیم سخت گیریه وافراط تو دینه فلسفشو به خوبی نمیدونیم و فی الفور میگیم تندرویه../به هر حال -
@R-Nil-par عامل دیگه ش درست معرفی نکردن دینه!
-
_Sajjad_ در کافه ی نقدِ قند گفته است:
تا اینجا 5 تا اشتباه ریز:
استفاده از نقد و بررسی به جای صرف بررسی
تقابل تقلید و بررسی( تقلید رو به صرف تقلید بدون تحقیق گرفتید)
بررسی رو هم معنی کردید مطالعه تفکرات مختلف
این گزاره رو بدون استدلال آوردید
علم جز با خوندن کتاب حاصل نمیشه
انسان رو به باسواد و بیسواد جوری تقسیم بندی کردید که معادل ارزشمند و بی ارزشه و ارزش انسان رو به سواد دادید در حالی که الزاما این نیستاونوقت برام جالب شد خود شما این اطلاعات رو چجوری به دست اوردید اونم با این طرز تفکر؟
-
Bio دقیقا! که دین رو محصور ومنزوی رسم میکنن
خب کدوم ادمیه که همش بخواد تو اسارت شریعت ترسیم شده دووم بیاره؟ -
@R-Nil-par واقعا تو جامعه غریبی زندگی میکنیم
اصلا نمیتونم باورا واعتقاداتمو با زیستن تو این دوره وزمونه موازنه کنم!