نیاز شدید به انگیزه
-
Amir 6 در نیاز شدید به انگیزه گفته است:
بچه ها من خیلی ساعت مطالعه کمی دارم هرکاری کردم نتونستم ببرم بالا ساعت مطالعم رو الان یازده تجربی هستم و شاید روزی2یا3ساعت بخونم ک میدونم خیلی کم میخونم و برا رشته های خوب باید خیلی بیشتر از اینا بخونی.خیلی سعی کردم ساعت مطالعم رو ببرم بالا اما نشد هرکاری کردم اون موقع انگیزشو داشتم اما الان دیگه انگیزه اونم ندارمو و همه انگیزه ام از بین رفته متاسفانه به هیچ وجه نمیتونم ساعت مطالعم رو ببرم بالا میشه شما کمک کنید شاید یه راهی پیدا شد؟
وقتی درس نمیخونی سراغ موبایل میری؟؟
یا بهتر بگم.تفریحت موبایل هست؟ -
Amir 6
خب اول از همه باید دنبال جوابِ سوالِ
"چرا ساعت مطالعه ام بالا نمیره؟" باشید
زمان استفاده از فضای مجازی چقدره؟
خواب و خستگی جلوی درس خوندنتون رو میگیره؟
تمرکز ندارین؟
یا عوامل دیگ؟!
لطف کنید به این سوال جواب بدین
شاید بهتر بتونیم کمکتون کنیم -
Fragile گفتم یازده تجربی
برنامه ریزی کردم اما بنا به دلایلی ب نصفش عمل نشدمتوجه نشدم
خب دوباره بریز -
Fragile
وقتی که نتونم بهش عمل کنم بدتر باعث میشه از درس زده بشمن فکر میکنی
وقتی ی نفر از برنامت اگاه باشه مجبور میشی بهش عمل کنی
قرار نیس برنامه سنگینی بریزی -
sandiiii
ببینین من در حال حاضر وقتی سراغ کتاب میرم تمرکز ندارم حوصلم سر میره چون تا الان درس نخوندم خب طبیعتا تمرکزی هم ندارم و سراغ موبایل میرمAmir 6 در نیاز شدید به انگیزه گفته است:
sandiiii
ببینین من در حال حاضر وقتی سراغ کتاب میرم تمرکز ندارم حوصلم سر میره چون تا الان درس نخوندم خب طبیعتا تمرکزی هم ندارم و سراغ موبایل میرماتفاقا برعکس
چون گوشی در دسترستونه
تا یه ذره خسته میشی ذهنتون میخواد فرار کنه از درس
یه مدت گوشی در دسترستون نباشه
به هیچ وجه! -
Fragile
هرموقع برنامه ریزی کردم نتونستم بهش عمل کنم چون انگیزه ندارم...منم دقیقا حرف شما رو میزدم..
ببینید الان شما زمان مناسبی دارین
پس ناامیدی چرا؟
خودتون رو از همهی حرفا ، موزیکا ، عکس و فیلم و حتی آدمایی
که انگیزه رو از شما میگیره دور کنید
وقتایی که حوصله ی درس خوندن ندارین
میتونید با فیلم یا متن انگیزشی شروع کنید -
Fragile در نیاز شدید به انگیزه گفته است:
Amir 6 میشه برنامه ای ک ریختی و ببینم
برنامه میریزم براتون میفرستم
فقط همینجا آپلود کنم؟ -
@nafas-m من سعی میکردم50دقیقه بخونم10دقیقه استراحت کنم وقت نهار و شام و فیلم دیدن و همه چیز رو هم گذاشته بودم برا روز اول گفتم ک کم کم مطالعه رو ببرم بالا و ساعت تفریحات رو کمتر کنم روز اول3ساعت خوندم اما از اون ب بعد دیگه نتونستم ب برنامم ادامه بدم...
-
@Mr-Fantastic آره
پیشنهاد میکنم نسخه کامل برنامه flipd رو از سایت فارسروید نصب کن.تنظیماتش رو انجام بده و وقتی میخوای مطالعه رو شروع کنی رو focus mode بزارش
اینطور موبایلت به طور موقت قفل میشه و فقد میشه چند برنامه مثل تماس و پیام رو باز کرد -
مصر شایع رو گوش کن
-
@Mr-Fantastic آره
پیشنهاد میکنم نسخه کامل برنامه flipd رو از سایت فارسروید نصب کن.تنظیماتش رو انجام بده و وقتی میخوای مطالعه رو شروع کنی رو focus mode بزارش
اینطور موبایلت به طور موقت قفل میشه و فقد میشه چند برنامه مثل تماس و پیام رو باز کرد@Mr-Fantastic در نیاز شدید به انگیزه گفته است:
@Mr-Fantastic آره
اینطور موبایلت به طور موقت قفل میشه و فقد میشه چند برنامه مثل تماس و پیام رو باز کردمنظور بخش full lock mode هست
-
فقط همینجا آپلود کنم؟Amir 6 در نیاز شدید به انگیزه گفته است:
فقط همینجا آپلود کنم؟پیوی بفرس