صاپست و آدرس
-
Amir Tajfar
یعنی میرسه ؟
یعنی از این کده میفهمه باید کجا بفرسته ؟
والا من همش استرس اینو دارم نرسهحس-یخی بعدم اگه همون صاپست و کد جلوش رو توی گوگل سرچ کنی آلا رو میاره که یعنی خودشون میفهمن از همون کده که کجا بفرستن، مثل یه مدل کدپستی جدیده که به مکان وابسته نیست مثلا اگه مکان موسسه هم عوض بشه صاپستش همونه و بازم مرسوله میاد مکان جدید ولی کدپستی اینطوری نیست وابسته به مکانه مثلا اگه من خونمون عوض بشه کدپستیش هم عوض میشه اما صاپست اینطوری نیست
-
Amir Tajfar
من اولین بارمه کلا نامه میفرستم
برا من نوشته مرسوله جهت توزیع به نامه رسان دادن یع همچین چیزی -
حس-یخی بعدم اگه همون صاپست و کد جلوش رو توی گوگل سرچ کنی آلا رو میاره که یعنی خودشون میفهمن از همون کده که کجا بفرستن، مثل یه مدل کدپستی جدیده که به مکان وابسته نیست مثلا اگه مکان موسسه هم عوض بشه صاپستش همونه و بازم مرسوله میاد مکان جدید ولی کدپستی اینطوری نیست وابسته به مکانه مثلا اگه من خونمون عوض بشه کدپستیش هم عوض میشه اما صاپست اینطوری نیست
Amir Tajfar
اها ممنون لطف کردین -
حس-یخی اره درسته انشاالله به دستشون میرسه
Amir Tajfar انشالله که برسه
-
@M-an سلام، من با صاپست فرستادم الان زده مرسوله تحویل گیرنده داده شد و فامیل نامه رسان رو هم زده، ولی اصلا صاپست خیلیییی عجیبه، ن زده به کی رسیده ن زده کجا رسیده نه زده به چه موسسه یا شخصی رسیده نه زده فقط گیرنده رو زده صاپست حالا من اصلا نمیدونم به شما رسیده با نرسیده خب.منطفه پستی رو زده شهرک قدس، درسته؟ باز باید سه روز منتظر بمونم جوابش بیاد تازه اگه رسیده باشه اگرم نرسیده باشه باز باید پست کنم که پنج روز طول میکشه نتیجش هم بیاد سه روز خلاصه سال تحصیلی تمام شده
-
خانومِ_دوست_داشتنی
منم دقیقا همینو نشونش دادم
چششو یه جوری کرد نگاهم کرد
ترسیدم -
Amir Tajfar
سلام خب طبیعیه ایناتعداد زیادی نامه به دستمون رسیده کار بررسی و ... طول می کشه در ۳_۴ روز آینده با شما تماس گرفته میشه
به همون شماره ای که همراه نامه ارسال کردین@M-an
-
@M-an
Amir Tajfar
سلام وقت بخیر
میگم نامه شما رسید به مقصد
برا من رسیده نمیدونم درست رفته یا نه خیابان ازادیه دور اطراف دانشگاه شریفه -
Amir Tajfar
سلام وقت بخیر
میگم نامه شما رسید به مقصد
برا من رسیده نمیدونم درست رفته یا نه خیابان ازادیه دور اطراف دانشگاه شریفه