زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام .آیا این تدریس برای رشته تجربی زیادی نیس؟
یعنی کلن ادبیات انسانی هم دارن به ما آموزش میدن.؟rahil.mdn در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یعنی کلن ادبیات انسانی هم دارن به ما آموزش میدن.؟من کل جلسات آپلود شده رو ندیدم ولی تا اون جایی که من دیدم ، تشخیص مباحث انسانی که به ما مربوط نیست ، راحت بود . مثلا تشخیص نوع استعاره واسه ما مهم نیست ولی باید هر دو رو بشناسیم که بتونیم کلا استعاره رو تشخیص بدیم . یا مثلا واسه ی مجاز هم همینطوره . علاقه های مجاز فقط واسه اینه که بتونیم تشخیص بدیم کدوم کلمه مجازه . دسته بندی آرایه ها خب کلا واسه ما مهم نیست . نوع سجع مهم نیست . یعنی مثلا ندونید اسمش متوازنه مساله ای نیست فقط باید بتونید تشخیص بدید این دوتا کلمه که آخر عبارت اومدن و فقط هم وزن هستند هم سجع دارن و...
شما هرچی رو که دیدید اسمش به گوشتون نخورده تو کتابهای سالهای قبل ، بدونید به احتمال زیاد واسه تشخیص کلی اون آرایه است . پس به اسمها گیر ندید .
#نظرشخصی
-
rahil.mdn در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یعنی کلن ادبیات انسانی هم دارن به ما آموزش میدن.؟من کل جلسات آپلود شده رو ندیدم ولی تا اون جایی که من دیدم ، تشخیص مباحث انسانی که به ما مربوط نیست ، راحت بود . مثلا تشخیص نوع استعاره واسه ما مهم نیست ولی باید هر دو رو بشناسیم که بتونیم کلا استعاره رو تشخیص بدیم . یا مثلا واسه ی مجاز هم همینطوره . علاقه های مجاز فقط واسه اینه که بتونیم تشخیص بدیم کدوم کلمه مجازه . دسته بندی آرایه ها خب کلا واسه ما مهم نیست . نوع سجع مهم نیست . یعنی مثلا ندونید اسمش متوازنه مساله ای نیست فقط باید بتونید تشخیص بدید این دوتا کلمه که آخر عبارت اومدن و فقط هم وزن هستند هم سجع دارن و...
شما هرچی رو که دیدید اسمش به گوشتون نخورده تو کتابهای سالهای قبل ، بدونید به احتمال زیاد واسه تشخیص کلی اون آرایه است . پس به اسمها گیر ندید .
#نظرشخصی
-
تدریس جلسه اول(تشبیه) که واقعا خیلی خوبه،امیدوارم جلسات بعدی-به خصوص دستور زبان- هم به همین کیفیت باشه.تشکر از آقای راوش و مجموعه آلا
-
دوستان کسی به گردن نمیگیره توضیحاتو؟یعنی فقط چند نفر میبینیم فیلما رو؟
به امید خدا فردا مینویسم جلسه ی 11 رو -
سلام..ببخشید تو رو خدا جوابمو بدین واجبه.پس بقیه جلسات کی اپلود میشن؟؟؟بازم جلسه و تدریس دارن؟؟؟
saryazdi
انشاءالله این هفته روی سایت قرار میگیره برای اینکه فیلم ها با سرعت بیشتری روی سایت قرار بگیره لطفا تو نوشتن توضیحات کمکمون کنید -
saryazdi
انشاءالله این هفته روی سایت قرار میگیره برای اینکه فیلم ها با سرعت بیشتری روی سایت قرار بگیره لطفا تو نوشتن توضیحات کمکمون کنیدmpashazadeh در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
saryazdi
انشاءالله این هفته روی سایت قرار میگیره برای اینکه فیلم ها با سرعت بیشتری روی سایت قرار بگیره لطفا تو نوشتن توضیحات کمکمون کنیدبله لطفا تو توضیحات کمک کنین
دوست عزیز
الان فقط تعدادی از بچه ها هستن که دارن کمک میکنن
اگه هر کی فقط یه فیلم بنویسه به همه کمک میشه -
سلام..ممنون از استاد راوش باتوضیحات عالیشون
میشه ازاستادبپرسین چه کتاب تستی رو پیشنهادمیدن که جامع باشه واسه ادبیات وزبان فارسیvani
پاسخ من به يكى از بچه هاى مكتب خونه كه پاسخ خيلى از شما ها هم هستدرود بر شما
سپاس گزارم از اين نگاه و بينش پر مهر
شما كتابهاى درسى رو از دوم دبيرستان به ترتيب مطالعه كنيد
و از كتاب ميكرو طبقه بندى گاج تستش رو بزنيد
همزمان فيلمهاى من رو هم ببينيد و تستهاى آرايه هارو از كتاب نشر الگو بزنيدبى گمان در اين روند به خاطر ناهماهنگى برنامه تست زنى تون با تدريس من، ضعف هايى را در خود مى بينيد اما اين امر موقتى است و كم كم با تكميل تدريس من برطرف خواهد شد
زمان پيشنهادى براى مطالعه ادبيات عمومى: هر روز ٤٥ تا ٦٠ دقيقه
شاد باشيد
بدرود@adanestaan
این جواب خود استاده تو کانالشون
-
جلسه ی یازدهم
جمله ی ناقص و جمله ی مستقل
مدت زمان: 46 دقیقه و 29 ثانیه
در ابتدا استاد توضیحاتی در مورد درجه ی سختی این مبحث میدهند و این نوید را به دانش آموزان میدهند که حتی اگر 30 درصد از مطالبی را که استاد میگویند یاد بگیریند میتوانند از پس تست های مطرح شده بر بیایند!_تعریف جمله ی ناقص و مستقل همراه با مثال مطابق ص 52 جزوه
_حروف ربط(وابسته ساز)که وجود آن ها باعث ایجاد جمله ی مستقل مرکب میشود و برجسته کردن مهم ترین حرف های ربط
مطابق ص 52 جزوه
_تعریف جمله ی پایه و پیرو
استاد فرمودند که ازین مبحث تست های زیادی مطرح نشده است اما میتواند تست های سختی مطرح شود ایشان بالاتر از سطح کنکور تدریس خواهند کرد و اگر ص 52 جزوه را یاد بگیریم خیالمان راحت باشد!
_حل چند مثال برای مشخص کردن جمله ی پایه و پیرو
_حروف هم پایه ساز(عطف)
استاد در این قسمت میگویند که تا این جا جمله ی ناقص مستقل ساده و مرکب و جمله ی وابسته و جمله ی هم پایه را به شما درس داده و برای کنکور همین کافی است اگر مایلید میتوانید دیگر به ادامه ی تدریس گوش ندهید چون میخواهند بالاتر از سطح کنکور درس بدهند ولی توصیه میکنند که با دقت گوش بدهید چون این محدودیتی برای طراحان کنکور ایجاد نمیکند و آنان میتوانند سوالات سخت تری نیز مطرح کنند!
_حل سوال و ذکر نکته ی بسیار بسیار مهم مطابق با ص 53 جزوه
_حل تمرین بسیار دشوار (جمله ی هسته و وابسته و مستقل را نشان دهید)
_حل تست با درجه سختی 80% و ارائه ی 2 راهبرد حل
_حل سوالات ص 54 جزوه -
من که خیلیییییییییییییی خوشم اومد عالیییی بود عالیییییی......................
ممنونم از همه ....یا علی -
خوشتیپ ترین در آلاء
-
معلمای زیادی رو تو تدریس ادبیات دیدم
اما
کمتر معلمی ....رو دیدم .....که با اعتماد به نفس زبان فارسی رو شروع کنه به تدریس
متاسفانه اکثرا زبان فارسی رو خیلی خوب و ظریف بدون اینکه تو دل دانش اموز خالی شه بیخیال میشن و خودشونو خیلی خوب توجیح میکنن