زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
Reza.Tah ببینید این بیشتر باید تو جمله بررسی بشه اما اگه همینجوری بگیم میتونیم بگیم جامه همانند پوششی است که انسان رو به کمال میرسونه یا مثلا پوششی در برابره گناهانه. بیشتر تو جمله مشخص میشه.
-
Reza.Tah
الان کتاب آرایه ی الگو رو چک کردم اینو اضافه ی تشبیهی گرفته
تو لیست اضافه های تشبیهی مهم کتاب درسیbanoo خیلی ممنون دوست عزیز
-
Reza.Tah مثل اینکه لباس ادم بیانگر شخصیتش میشه (اینجوری در نظر بگیریم در ادبیات) مثلا میگیم طرف لباس زاهدانه پوشیده به زاهد مینماید....اینم مثل همینه....بگیم طرف جامه تقوا پوشیده ....به انسان های با تقوا شبیهه ...یا لباسش مثلا اونو دربرابر گناه حفظ میکنه ( مثلا ها .....هرچند طبیعی به نظر نمیاد) درکل بستگی داره تو چه جمله ای باشه!...داخل پرانتر(..تو کنکور اگه سوال سطح علمیش بالا باشه و استاندارد باید تو جمله این اضافه رو بده و سوال بپرسه اگر نه نباید بپرسن چون همه اضافه هارو نمیشه همینجوری بررسی کرد...که سوالات کنکورای اخیر خوبه تو جمله سوال میشه اما اگر مثل کنکور داخل ریاضی 89 و خارج 89 باشه نه بدون جمله سوال میدن ...اما در کل وقتی در جمله سوال میشه خودتون راحت میتونید تشخیص بدید..)
-
Reza.Tah ببینید این بیشتر باید تو جمله بررسی بشه اما اگه همینجوری بگیم میتونیم بگیم جامه همانند پوششی است که انسان رو به کمال میرسونه یا مثلا پوششی در برابره گناهانه. بیشتر تو جمله مشخص میشه.
tabasom1377
بله ممنون نکته جالبی بود
البته یه جا اشتباه شد فکر کنم
باید بگیم ((تقوا مانند پوششی)) در برابر گناهان هست -
tabasom1377
بله ممنون نکته جالبی بود
البته یه جا اشتباه شد فکر کنم
باید بگیم ((تقوا مانند پوششی)) در برابر گناهان هستReza.Tah بله بله
-
Reza.Tah مثل اینکه لباس ادم بیانگر شخصیتش میشه (اینجوری در نظر بگیریم در ادبیات) مثلا میگیم طرف لباس زاهدانه پوشیده به زاهد مینماید....اینم مثل همینه....بگیم طرف جامه تقوا پوشیده ....به انسان های با تقوا شبیهه ...یا لباسش مثلا اونو دربرابر گناه حفظ میکنه ( مثلا ها .....هرچند طبیعی به نظر نمیاد) درکل بستگی داره تو چه جمله ای باشه!...داخل پرانتر(..تو کنکور اگه سوال سطح علمیش بالا باشه و استاندارد باید تو جمله این اضافه رو بده و سوال بپرسه اگر نه نباید بپرسن چون همه اضافه هارو نمیشه همینجوری بررسی کرد...که سوالات کنکورای اخیر خوبه تو جمله سوال میشه اما اگر مثل کنکور داخل ریاضی 89 و خارج 89 باشه نه بدون جمله سوال میدن ...اما در کل وقتی در جمله سوال میشه خودتون راحت میتونید تشخیص بدید..)
-
من فکرمیکنم جامه جزهست واستعاریه
-
ممنون الان خوندم نظرات رو
-
atiroham در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
slm dostan .khaste nabashid,ostad chanel darn??age darn mishe id behem bedid>>??
Vezra در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
slm dostan .khaste nabashid,ostad chanel darn??age darn mishe id behem bedid>>??
mrciii
-
mrciii
mrciii
خواهش میکنم
-
سلام بچه ها من تا الان واسه ادبیات شروع نکردم و حالا میخوام بخونم ولی نمیدونم از کدوم مبحث شروع کنم از لغت یا طبق فیلمهای آقای راوش لطفا راهنماییم کنید میخوام بهترین نتیجه رو تو ادبیات ببینم
-
ای این فیلم هاروتموم کن هرروزدوساعت بعدعیدشروع کن جزوه روبه همراه کتاب درسی بخون
-
سلام فیلم های ادبیات کامل شدن؟؟؟
-
بله فکرکنم
-
دوستان اگه میشه یه راهنمایی واسه پیدا کردن استعاره کنه یا راهی که استاد گفت رو یه شیوه ساده تر بیان کنه
واقعا ممنون میشم....mehdi7899 اول این که هر جا که تشخیص داشتی که حتما استعاره رو داری این خیلی از سوالارو حل میکنه. بعد استعاره اینه که یه چی رو به یه چی دیگه تشبیه کرده ولی فقط یکی از ارکان مونده که اون یدونه یا مشبه یا مشبه به . چن تا هم لغت هست که خیلی استعاره هاشون معروفه دیگه مثلا بت و صنم و اینجور چیزا معشوقه یا گلی چیزی بده و تو معنای اصلیش نباشه استعارس از مثلا کلام و لب و چشم معشوق . یخده تمرین کنی حله . تازه لازم نیس که حتما استعاره تشخیص بدی که تو 90 درصد سوالای کنکور با حذف بقیه گزینه ها جواب پیدا میشه نیازی به استعاره نیس . مخصوصا با اون که هر تشخیصی 100 درصد استعاره داره.
-
سلام.اگه ممکنه ادرس کانال تلگرام استاد راوش رو بذارید
-
بچه ها اضافه ی اختصاصی چیه؟
@دانش-آموزان-آلاء