زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
negar2012 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo ینی چی؟ دقیقا به باید چه کنم؟ الان به کدوم ادمین اطلاع بدم؟ همشون صفحه هاشون بسته س که
سلام دقیقا مشکلتون رو بنویسد به مدیریت اطلاع میدم تاحلش کنند.
-
mpaahy در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فااطمه سلام ببخشید برای من فیلم های درس های مختلف باهم قاطی شده وبرای دانلود فیلم ها هرچی میزنم کیفیت پایین دان میشه میشه راهنمایی کنید منو
بنویسین که از چه اینترنتی استفاده میکنین و شرکتش چیه!
-
نظرات و سوال هاي شما پيرامون ادبيات صفر تا صد كنكور آقاي راوش
جهت نمایش فیلم های این درس اینجا کلیک کنید!
-
سلام بچه ها من از الان میخوام ادبیات رو بخونم لطفا بگید از چه منابعی استفاده کنم و اگه طبق فیلم های اقای راوش پیش برم میتونم حداقل ۷۰درصد بزنم
-
منم صبانتم هرچی میزنم حجم بالا دان میکنه
-
سلام بچه ها من از الان میخوام ادبیات رو بخونم لطفا بگید از چه منابعی استفاده کنم و اگه طبق فیلم های اقای راوش پیش برم میتونم حداقل ۷۰درصد بزنم
-
سلام استاد ، خداقوت ويژه، من جزوه تونو پرينت گرفتم و با همون كلاستونو پيش ميرم فقط پاسخ نامه نداره واسه همين نميدونم تست رو درست زدم يا نه
ميشه پاسخ تستارو هم تويه يه فايل بذارين
-
قسمت ٣٩
پايان جزوس؟ -
سلام دوستان کنکوری میشه بهم یه کتاب معرفی کنید که همه ی تاریخ ادبیات رو داشته باشه و پوشش بده
-
سلام برادر من خودم لقمه تاریخ ادبیات مهروماه استفاده میکنم خوبه
-
یه سوال دارم میشه از استاد بپرسید؟
و تمایل ندارد ساخت های صوری ومعانی نا آشنا را از زبان مبدا به زبان مقصد وارد کند
در جمله بالا تلفظ کلمه صوری چطوره؟؟؟ soori یا sovari
چون من احساس میکنم با یکی مفرد ترجمه میشه و با یکی جمع، هر چند در گروه اسمی اش یعنی همراه با (ساخت های) جمع میشه ولی به تنهایی معنایه ظاهری میدهد یا ظاهر ها؟ -
دوستان كسي آدرس كانال تلگرام رو داره اينجا بذاره؟ تويه آموزششون از يه فايل صوتي گفتن ك تويه كانالشون گذاشتن، اگه كسي اطلاعي داره لطفأ بگه ممنون ميشم
-
-
سلام دوستان کنکوری میشه بهم یه کتاب معرفی کنید که همه ی تاریخ ادبیات رو داشته باشه و پوشش بده
khorshid1998
سلام.تاریخ ادبیات لقمه مهرو ماه خیلی خوبه و همه ی اثار یه شاعر یا نویسنده رو که تو کتاب های سه سال اومده رو یه جا میگه.این کتاب چاپ جدیدش یه خلاصه هم داره اخر کتاب برا جمع بندی خیلی خوبه و وقت کمی میگیره -
آیا این عبارت حس آمیزی دارد؟
ملک زاده ای ر اشنیدم که کوتاه بود و حقیر ودیگر برادران بلند وخوب روی.
-
آیا این عبارت حس آمیزی دارد؟
ملک زاده ای ر اشنیدم که کوتاه بود و حقیر ودیگر برادران بلند وخوب روی.
fatima.k28
نمیشه قطعی گفت آخه این جمله خیلی مختصره و ابهام داره
اگه گوینده منظورش این بوده که یه شاهزاده ای رو دیدم که قدش کوتاهه ,اینجا حس آمیزی داریمولی اگه منظورش این بوده که از یه نفر شنیدم که یه شاهزاده ای قدش کوتاهه دیگه حس آمیزی نداریم
-
fatima.k28
اگه گوینده منظورش این بوده که یه شاهزاده ای رو دیدم که قدش کوتاهه ,اینجا حس آمیزی داریمولی اگه منظورش این بوده که از یه نفر شنیدم که یه شاهزاده ای قدش کوتاهه دیگه حس آمیزی نداریم
Reza.Tah در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
fatima.k28
خب قد کوتاه رو باید دید .. طبق جمله شما اگه بگه دیدم شاهزاده ای قدش کوتاهه حس امیزی نیست دیگه.....نه قدِکوتاه حس امیزیه نه دیدن قدکوتاه داشتن .....از نظر من !
-
Reza.Tah در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
fatima.k28
خب قد کوتاه رو باید دید .. طبق جمله شما اگه بگه دیدم شاهزاده ای قدش کوتاهه حس امیزی نیست دیگه.....نه قدِکوتاه حس امیزیه نه دیدن قدکوتاه داشتن .....از نظر من !