زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
دوستان برای قرابت معنایی چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟
خواهشا . خواهشا یک جواب جامع و کامل بدید.Amir_M_Saberi
سلام عزیز
با احترام کامل نسبت به دیدگاه دکتر سارا بنظر من برا قرابت معنایی کتاب درسی رو اصلا لازم نیست بخونی و براش وقت بذاری! چون کتاب قرابت معنایی هامون سبطی ( نشر دریافت ) علاوه بر آموزش اینکه چجوری قرابتو بزنیم، تست هاش اکثر بیت های مهم کتاب درسی رو هم شامل میشه. پس بطور غیرمستقیم داری بیت های کتاب دبیرستان رو هم میخونی و مفهومش رو متوجه میشی
اکثریت قریب به اتفاق بیت هایی که توی کنکور میاد اصلا توی کتاب درسی نیست!
بعلاوه این کتاب بهمون یاد میده که اصلا بیت ها رو چجوری باید خوند! ( که همین خودش مشکل خیلی از کنکوری هاست ) نمیتونیم بیت ها رو درست بخونیم برا همین مفهومش رو متوجه نمیشیم درحالی که توی قرابت مفهوم بیته که اهمیت داره نه معنی تحت الفظی بیت!
بعنوان کسی که توی بخش قرابت معنایی میتونم بگم که شاید هر 10تا یدونه رو غلط بزنم دارم کتاب نشر دریافت رو بهتون معرفی میکنم ( کنکور زبان امسال هم فقط 9 تا قرابت معنایی و یدونه آرایه جواب دادم همش درست بود و 40 درصد زدم :دی )
درسته که حجمش خیلی زیاده ولی واقعا شیرینه و میتونی توی 4-5 روز بخونیش! موفق باشی -
Amir_M_Saberi
سلام عزیز
با احترام کامل نسبت به دیدگاه دکتر سارا بنظر من برا قرابت معنایی کتاب درسی رو اصلا لازم نیست بخونی و براش وقت بذاری! چون کتاب قرابت معنایی هامون سبطی ( نشر دریافت ) علاوه بر آموزش اینکه چجوری قرابتو بزنیم، تست هاش اکثر بیت های مهم کتاب درسی رو هم شامل میشه. پس بطور غیرمستقیم داری بیت های کتاب دبیرستان رو هم میخونی و مفهومش رو متوجه میشی
بعلاوه این کتاب بهمون یاد میده که اصلا بیت ها رو چجوری باید خوند! ( که همین خودش مشکل خیلی از کنکوری هاست ) نمیتونیم بیت ها رو درست بخونیم برا همین مفهومش رو متوجه نمیشیم درحالی که توی قرابت مفهوم بیته که اهمیت داره نه معنی تحت الفظی بیت!
بعنوان کسی که توی بخش قرابت معنایی میتونم بگم که شاید هر 10تا یدونه رو غلط بزنم دارم کتاب نشر دریافت رو بهتون معرفی میکنم ( کنکور زبان امسال هم فقط 9 تا قرابت معنایی و یدونه آرایه جواب دادم همش درست بود و 40 درصد زدم :دی )
درسته که حجمش خیلی زیاده ولی واقعا شیرینه و میتونی توی 4-5 روز بخونیش! موفق باشیHossEin freedom در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Amir_M_Saberi
سلام عزیز
درسته که حجمش خیلی زیاده ولی واقعا شیرینه و میتونی توی 4-5 روز بخونیش! موفق باشی
آقا خیلی ممنون که وقت گذاشتی و اطلاعاتمون رو افزایش دادی..
حتما کتابشو تهیه میکنم -
Amir_M_Saberi
سلام عزیز
درسته که حجمش خیلی زیاده ولی واقعا شیرینه و میتونی توی 4-5 روز بخونیش! موفق باشیHossEin freedom
دیدگاه من نبود:)) دیدگاه مولف الگو بود:) -
HossEin freedom
دیدگاه من نبود:)) دیدگاه مولف الگو بود:)@dr-saraaa
دردِ مولف الگو رو سر من که اینطوری با قاطعیت نظر کلی دادن :دی ( آقای عبدالمحمدی خیلی عزیزه، تکنیک خوب بد زشت آرایه های ادبیش خیلی به من کمک کرد! با اینکه آرایه نخونده بودم ولی یدونه تستش رو با همین تکنیک خیلی سریع جواب دادم ) خب هر آدمی یه سابقه ی شعری و ادبی داره و همه مثل هم نیستن! خیلی ها نمیتونن بیت رو درست بخونن چه برسه به اینکه مفهومش رو متوجه بشن برا همچین کسانی واقعا قرابت نشر دریافت واجبه! کنکور امسال هم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 6-7 تا از تست هاش اصلا بیت هایی مربوط به کتاب درسی نداشت!
با این حال باز هم معتقدم که برا قرابت معنایی وقت گذاشتن روی بیت های کتاب درسی خیلی اشتباهه! -
@dr-saraaa
دردِ مولف الگو رو سر من که اینطوری با قاطعیت نظر کلی دادن :دی ( آقای عبدالمحمدی خیلی عزیزه، تکنیک خوب بد زشت آرایه های ادبیش خیلی به من کمک کرد! با اینکه آرایه نخونده بودم ولی یدونه تستش رو با همین تکنیک خیلی سریع جواب دادم ) خب هر آدمی یه سابقه ی شعری و ادبی داره و همه مثل هم نیستن! خیلی ها نمیتونن بیت رو درست بخونن چه برسه به اینکه مفهومش رو متوجه بشن برا همچین کسانی واقعا قرابت نشر دریافت واجبه! کنکور امسال هم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 6-7 تا از تست هاش اصلا بیت هایی مربوط به کتاب درسی نداشت!
با این حال باز هم معتقدم که برا قرابت معنایی وقت گذاشتن روی بیت های کتاب درسی خیلی اشتباهه!HossEin freedom
درسته
ولی برای شروع میگفتن که بخونید متن کتابو -
سلام
من میخوام آرایه ها و قرابت رو شروع به خوندن کنم،فیلم های استاد راوش خوب هستن یا با فیلمای امسال استاد سبطی جلو برم؟
مرسیarsalan80 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
من میخوام آرایه ها و قرابت رو شروع به خوندن کنم،فیلم های استاد راوش خوب هستن یا با فیلمای امسال استاد سبطی جلو برم؟
مرسیسلام . هر 2 استاد خوبن ولی خودت یک بخش مشترک رو( مثلا یک آرایه ی خاص ) ببین بعد تصمیم بگیر .
-
arsalan80 سلام از هر استاد یک فیلم ببینید و بعد انتخاب کنید.
البته تو درس خاص ادبیات می طللبه که هر دو استاد رو نگاه کنید
sohrab آقا سهراب برنامه کی اعلام میشه؟
-
-
@ahmad-mola در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام عزیز جان هر سوال رو تو تاپیک خودش بپرسید
sohrab ببخشید نمیدونستم باید کجا بپرسم؟
-
اگه تاپیکش وجود داره که همونجا بپرسید، اگه نداره یه تاپیک بزنید و بپرسید
اینطوری وقتی جواب داده میشه برای شما هم یک اعلان میاد و قشنگ معلومه برای شما که این اعلان برای کدوم سوال شماست
مناسب سوال شما جاش تو لینک زیره:
http://forum.alaatv.com/category/117/برنامه-های-آلاءیه تاپیک بزنید و بپرسید
-
نظرات و سوال هاي شما پيرامون ادبيات صفر تا صد كنكور آقاي راوش
جهت نمایش فیلم های این درس اینجا کلیک کنید!
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءسلام من از فیلمای استاد راوش استفاده کرده عااالین اما با جزوه ایشون که پیش میرم فیلم تدریس تضمین و لف و نشر و قرابت در آیه ها رو ندیدم!! تدریس نکردن یعنی؟؟؟
خواهش میکنم پاسخ بدید چون خیلی مهمه وگرنه برنامه خوندن ادبیاتم ناقص می مونه
-
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءسلام من از فیلمای استاد راوش استفاده کرده عااالین اما با جزوه ایشون که پیش میرم فیلم تدریس تضمین و لف و نشر و قرابت در آیه ها رو ندیدم!! تدریس نکردن یعنی؟؟؟
good student در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء
درود خیر تدریس نکردن ولی توی چزوشون هست!
-
good student در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab
@دانش-آموزان-آلاء
درود خیر تدریس نکردن ولی توی چزوشون هست!
@dr-bernosi
عه چقدر حیف شد:(
کاشکی دوباره فیلم های تدریس جدیدی از ایشون میگذاشتند...ممنون از پاسخگوییتون
-
خواهش میکنم
-
آرایه ی راوش یا سبطی؟؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء