اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar شیمی دهم رو اگر تو تابستون خوب میخوندید اینقدر نگران تموم نکردن نمیشدید
-
@amin_Rm
داداش ب این چیزا نیس
اینا کلا باید ی چیزی برای غر زدن داشته باشن ربطی خوندن یا نخوندشون نداره
خود آلاء هم فهمیده دیگه واکنشی بهشون نشون نمیده اصلا -
من دیر شروع کردم الان باید روزی ده یازده تا ببینم تازه یکشنبه فقط فرسنگ اول تموم میشه پیله ریاصی مونده...خسته شدم
تازه زیر لب میگفتم تابع وارون و تابع یک ب یک... -
Alireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Amir Tajfar اون قسمتی که شیمیو آخرش سانسور نکردن دیدی
باحال بود
از اینا بزارن خیلی باحالهتصحیح شد
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amir Ezadpanah on ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Ezadpanah چند شنبه تست ها رو میزارن؟
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
من نمیدونم ملت چقد فضولن بهشون کار نداری بازم باید زهرشون بریزن خلاصه اون خارشی که دارن برطرف نمیشه و باید اساسی درستش کرد
و فقط یه مشت حرف مفت دارن که هر جار رو گیر میارن حرفاشونو از تو فرغون میریزن پایین و یه مشت اراجیففففف
-
Amin Rm تابستون هم خوندیم ولی خب حیفه ادم از برنامه عقب بمونه
-
@amin_Rm
شنبه یا یکشنبه -
@alireza_k_1
کی با تو بود؟
شما نق بزن ب جون آلا با قدرت -
یا خدا چقد به شیمی دهم اضافه شد
من تازه ۱۲ رو تموم کردم 🥵 -
@Amir-Ezadpanahچرا تست های اموزشی اینقدر کم هستند برای هر مبحث . شما خودتون گفتید حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ تا تست حل خواهد شد.ولی مثلا ریاضیات رشته ریاضی حدود ۱۶۰ ۷۰ تا تست حل شده . M.an
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@Amir-Ezadpanahچرا تست های اموزشی اینقدر کم هستند برای هر مبحث . شما خودتون گفتید حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ تا تست حل خواهد شد.ولی مثلا ریاضیات رشته ریاضی حدود ۱۶۰ ۷۰ تا تست حل شده . M.an
الان یعنی تو میتونی تموم کنی اون همرو
بعدم کنکورچه ها هستن
اگه بازم وقت داشتی بیا سوالای کتاب تستام میفرستم واست -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an این هفته فقط همین تستان یعنی دیگه بیشترش نمیکنید ما رو عمومی برنامه ریزی کنیم؟
-
Alireza K 1 ریاضی تست های اموزیشش تکمیله اما تست های اموزشی فیزیک و شیمی مونده
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
M.an مدیر من چون دیر تر از بقیه تهیه کردم واقعا به برنامه ای که الا داد نرسیدم حالا چیکار کنم این هفته هم باید درسنامه ببینم
-
Mostafa Mostafavi Niareplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri اشکال نداره گهفته سوم فرسنگ فقط کنکورچه هست که اونجا وقتمون ازاد تره
-
Alireza K 1 خب من الان کله تست های ریاضی یعنی هم حسابان ها و هندسه و گسسته تقریبا تموم شده. چون تست هاش اسونن
-
Amin Rm چون تست اموزشین، اگه اونا تموم شده کتاب کار بزن
1271/1397