اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
@M-an میشه جزوه های فرسنگ اول رو کلا منتشر کنید که یه بار بریم پرینت بگیریم و فنر بندی کنیم از پیله و تست درسنامه و جزوه ... حالا ویدئو مشکلی نداره ولی چون اینارو میخوایم پرینت کنیم خیلی وقتمون گرفته میشه)
-
کسی هست که هنوز براش پیام نیومده باشه؟!
-
اگر آماده بشن همین کار رو می کنیم
@M-an یعنی هنوز جزوه ها و تست ها و درسنامه فرسنگ اول آماده نشده؟
-
Atiyeh Mohammadian سلام من
-
Atiyeh Mohammadian متأسفانه من
-
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
من نامه رو ارسال كردم 28 ام رسيده ولي خبري نيست من بايد چيكار كنم الآآآآآن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرتضی آذری هشجین صبر
-
مرتضی آذری هشجین میدونم سخته ولی صبور باش و استرس نداشته باش. من 25اُم رسیده ولی فعلا پیامک نیومده. باید منتظر موند ایشالا که میاد.نگرانش نباش
-
بخدا ما صبرمون زیاده ولی بلاتکلیفی خیلی بده اصلا نمیشه درس خوند
-
Atiyeh Mohammadian اره درکت میکنم منم همین حسو دارم ولی مطمئنا نامه ها خیلی زیاده و زمانبر
-
-
Atiyeh Mohammadian اره درکت میکنم منم همین حسو دارم ولی مطمئنا نامه ها خیلی زیاده و زمانبر
Fereshteh Jahangiri استرس چيه بابا من تعداد پيله هارو ديدم گفتم زود تر شروع كنم اگه اين كده بياد
-
مرتضی آذری هشجین جالب اینجاس به من خیلی زود زنگ زدن و من با انتشار خبرش یه جو عظیم به انجمن دادن اخه مدارکم ناقص بود زنک زدن گفتن کامل کن تا شب اس تاییدت میاد ولی متاسفانه یه کوچولو ادمین دیر سین زدن و هنوز نرسیده به دستم اس تاییدش
-
Atiyeh Mohammadian باید به اونها هم حق بدیم. شما هم کم کم شروع کن به استارت زدن. مدیر گفت امروز نتیجه ها اعلام میشه
-
مرتضی آذری هشجین جالب اینجاس به من خیلی زود زنگ زدن و من با انتشار خبرش یه جو عظیم به انجمن دادن اخه مدارکم ناقص بود زنک زدن گفتن کامل کن تا شب اس تاییدت میاد ولی متاسفانه یه کوچولو ادمین دیر سین زدن و هنوز نرسیده به دستم اس تاییدش
Fereshteh Jahangiri مگه مدارك چي ميخواست ؟؟؟ضامن كه نميخواست؟؟؟
-
Fereshteh Jahangiri استرس چيه بابا من تعداد پيله هارو ديدم گفتم زود تر شروع كنم اگه اين كده بياد
مرتضی آذری هشجین اره میدونم ولی خب چاره چیه
-
هنوز که برا منم خبری نشده
Reza Mosavi برا منم پیام نیومده
-
Atiyeh Mohammadian باید به اونها هم حق بدیم. شما هم کم کم شروع کن به استارت زدن. مدیر گفت امروز نتیجه ها اعلام میشه
amirmahdi hesami
حق دارن درست میگین تعداد نامه ها خیلی زیاد بوده -
Fereshteh Jahangiri مگه مدارك چي ميخواست ؟؟؟ضامن كه نميخواست؟؟؟
مرتضی آذری هشجین نه من کپی شناسناممو نفرستادم واسه اون گفتن عکسشو بفرسم واسه ادمین