سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و M.ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام به بچه های عزیز آلا🌻
خب دوستان تو این تاپیک قراره که تجربه هامون رو از دانشجویی بگیم
نحوه درس خوندن، نحوه ارتباطات،خوابگاه و... هر صحبتی که تو ذهن تون هست
که ورودی های امسال مون بتونن استفاده کنن😊
ممکنه حتی یه سری نکات و صحبت ها بگیم که خودمون هم ندونیم و بهمون کمک بشه😅
و اینکه بچه های جدید حتما سوالات شون رو بپرسن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@همیار
سلام.
تا حالا فک کردین به یه سیستم عامل دیگه مهاجرت کنین؟ گاهی اوقات حس نکردین از ویندوز خسته شدین؟
خب من درمانش رو دارم بیاین لینوکس بریزیم، همه!
اصلا لینوکس چیه؟
خب اینه: "لینوکس (Linux) یک سیستم عامل رایگان و متن باز است که بر پایه هسته Linux (کرنل) توسعه داده شده است. هسته لینوکس مسئولیت مدیریت منابع سختافزاری و ارتباط بین نرمافزار و سختافزار در سیستم را بر عهده دارد."
متن بازی (open source ) یعنی چی؟ یعنی کد هاش برای همه آزاد و همه می تونن بیاین لینوکس رو تغییر بدن، (گویی انگولش کنن) اما ویندوز این شکل نیست کدهای توسعه ویندوز، رو فقط خود مایکروسافت داره. (واسه همین ویندوز گرونه 199 دلار ویندوز 11 پرو 😲 )
خلاصه اش اقا اینکه لینوکس یه هسته ی اصلی داره حالا می رسیم به توزیع های لینوکس.
اینم تاریخچه ش :در سال 1991 فردی با نام لینوس توروالدز (Linus Torvalds)، دانشجوی رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه هلسینکی فنلاند، تصمیم گرفت یک سیستم عامل جدید بر اساس یونیکس (Unix) طراحی کند. او نیازمند یک سیستم عامل برای استفاده شخصی و توسعه برنامههای خود بود. لینوس کد منبع سیستم عامل خود را در اینترنت منتشر کرد و خواستار کمک و بازخورد از جامعه برنامهنویسی شد. این کد با عنوان “هسته لینوکس” شناخته میشد.
گروهی از برنامهنویسان از سراسر جهان به لینوس پیوستند و شروع به توسعه و بهبود هسته لینوکس کردند. این جامعه برنامهنویسی فعال با همکاری بینالمللی سایر برنامه نویسان باعث شد هسته لینوکس به سرعت رشد کند. در سال 1994، نسخه اولیه رسمی Linux با ورژن 1.0 منتشر شد. این نسخه اولیه شامل امکانات اساسی سیستم عامل شبیه به یونیکس بود و از آن پس، توسعه و بهبودهای بیشتری در هسته لینوکس صورت گرفت.
(اینجاش مهمه)
با گذر زمان، جامعه برنامهنویسی Linux رشد کرد و شرکتها و سازمانها نیز به توسعه و پیشرفت لینوکس کمک کردند. این شرکتها شامل ردهت (RedHat)، اینتل (Intel)، آیبیام (IBM) و بسیاری دیگر بودند. به مرور و با گذشت زمان، Linux به عنوان یک سیستم عامل پرکاربرد، به ویژه در سرورها و دستگاههای همراه، شناخته شد. همچنین، توزیعهای لینوکس محبوبی مانند اوبونتو (Ubuntu)، فدورا (Fedora) و دبیان (Debian) با امکانات و رابط کاربری متنوعی ارائه شدند.
از آن زمان تا به امروز، Linux به یکی از قدرتمندترین و پرطرفدارترین سیستم عاملها تبدیل شده است و در بسیاری از زمینهها از توزیع های مختلف Linux استفاده میشود، از جمله سرورها، دستگاههای هوشمند و رایانههای شخصی.
اگه به میخواین در آینده مهندسی نرم افزار، کامپیوتر، ای تی، شبکه و هزاران چیز دیگه مربوط به علوم کامپیوتر و کامپیوتر بخونین پیشنهاد می کنم همین الان لینوکس رو نصب کنید.
حالا چه توزیعی بریزیم؟
من نزدیک 1.5 ساله از ویندوز مهاجرت کردم به لینوکس و تاحالا سه تا توزیع مختلف روی ماشین مجازی ریختم و تست کردم. عملا انچنان تفاوت خاصی با هم ندارند ولی
برای شروع پیشنهاد می کنم (یعنی خیلی نوبی) : اوبونتو (ubuntu) یا linux mint یا manjaro ، این توزیع های خوبن
من در حال حاضر از manjaro استفاده می کنم که واقعا توزیع مناسبیه، ولی اگه اصلا لینوکس کار نکردین ubuntu یا linux mint بریزین.
حالا چجوری لینوکس بریزیم؟
مثلا برای نصب ubuntu میرم تو گل سرچ می کنیم download ubuntu و وبسایت رسمی ubuntu نسخه اخرین نسخه LTS اوبنتو رو بریزین ( در حال حاضر اخرین نسخه Ubuntu 24.04.1 LTS) هستش
[LTS یعنی چه مخفف long-term support یعنی ما معنی پنج سال به روز رسانی رایگان امنیتی میدیم که یعنی توزیع پایدار و با ثباتی واسه همین برای تازه کارا مناسبه]
یه فایلی به پسوند iso. دانلود میشه.
با نرم افزار refus این فایل رو روی یه فلش یا سی دی بوت می کنیم ( آموزش هاش داخل آقای گوگل هست و می تونین سی دی اوبونتو رو بخرید که بوت شده)
فلش رو وصل می کنیم، سیستم یه ریستارت می زنیم بعد قبل اینکه سیستم بالا بیاد یکی از دکه های f12 یا f10 یا del یا ... ( با توجه به نوع مادربرد، لپتاپ و ... احتمال 99 درصد f12 هستش) از منو بوت فلش رو انتخاب می کنیم و تامام وارد پنجره نصب اوبونتو میشیم که به شدت ساده هستش، داخل اینترنت میلیون ها آموزش نصب اوبنتو و بقیه توزیع ها هستش)
▶️| #معرفی_رشته
بریم برای یه معرفی رشته ی جداب
#مهندسی_پزشکی
☁️رشته ی مهندسی پزشکی چیه؟
ساخت تجهیزات پزشکی یکی از کارهایی هست که بچه های این رشته انجام میدن
این علم تلاش می کنه تا مهندسین پزشکی بتونن از ایده های پزشکی استفاده کنن
🌥کسی که این رشته رو خونده باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
خلاقیت و نو اوری داشته باشه
مسلط به زبان انگلیسی باشه
نرم افزار های تخصصی طراحی رو بلد باشه
قادر به تحلیل نیاز های مشتریان و بیماران باشه
ریاضی، فیزیک، زیست و شیمی اش قوی باشه
⛅️ تهش چی میشه؟
کار در شرکت های تخصصی تجهیزات پزشکی
کار در شرکت های دانش بنیان در حوزه ی مهندسی پزشکی
نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی وارداتی
طراحی و ساخت دستگاه های تشخیص مشکلات پزشکی و بیماری ها
کار و تحقیق در جنبه های فنی و مهندسی مربوط به سیستم های بیولوژیکی انسان ها و حیوانات
نصب، تنظیم و نگهداری، تعمیر یا پشتیبانی فنی تجهیزات پزشکی با عنوان متخصص تجهیزات پزشکی بیمارستانی
🌤 مسیر تحصیلی اش چیه؟
کارشناسی: مهندسی پزشکی
کارشناسی ارشد: بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
دکتری: مهندسی بافت، رباتیک پزشکی، پردازش سیگنال ها با تصاویر پزشکی، ابزار دقیق پزشکی، مهندسی ورزش، بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
منبع یک کاناله امیدوارم اطلاعات درست باشند. باز هم خودتون بررسی کنید
@ida-shateri
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@ریاضیا
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یلدای گذشته مبارکتون 🙂❄️🌸
یه سوال داشتم از دانشجو های آلایی
روش خاصی برای جزوه نویسی دارین ؟
اون دسته دروسی که علاوه بر فایل ، صحبتای استاد هم مهمن رو چیکار میکنین ؟
من خودم نکات اضافه ی گفته شده سر کلاس و فایل خود استاد ( در صورتی که استاد فایلشو بده 🙄 ) رو با هم تو جزوه پاک نویس میکنم ولی خب آخر ترم با حجم بالای نکات چرکنویس و فایلای نوشته نشده روبرو میشم😐💔
و از طرفی خوندن و تسلط روی مطالب نسبت به جزوه نویسی مهم تره ، مخصوصا الان که نزدیک به امتحانات ترم هستیم
ممنون میشم تجربیاتتون در این زمینه رو به اشتراک بذارین 🙏🌸
شاید یکی از نقاط عطف زندگیتون در دوران دانشجویی،فارغ از اینک چی میخونید یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید،با توانایی ساخت اپلکیشن،میتونید هم به درآمدی برسید هم مشکلات زیادی رو که پیش میاد واستون رفع کنید...پیشنهاد من این از بیسیک فور اندروید شروع کنید(b4a),ساده ،روان ،قوی
کل چیزی که نیاز دارید؛
۱)ی سیستم ساده کامپوتری
۲)ی گوشی
۳) سه ماه وقت گذاشتن و تمرین
هر سوالی هم در این زمینه داشتید میتونید اینجا بپرسید،از مراحل نصب و ساخت تا انتشار در مارکت ها..
معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
سلام
تو این پست میخوام فرهنگیان رو %(#ff0000)[معرفی] کنم و یه سری اطلاعات برای %(#ff0000)[انتخاب رشته] بدم.
بعد از تموم شدن مهلت انتخاب رشته یه تاپیک دیگه میزنم و مصاحبه رو توضیح میدم.
%(#3c00ff)[فرهنگیان و شهید رجایی چه فرقی دارن ؟]
ببینید شما برای وارد شدن به اموزش و پرورش الان سه تا راه دارید :- فرهنگیان
- شهید رجایی
- ازمون استخدامی : باید مدرک داشته باشین و از طریق کنکور نمیتونید اقدام کنید پس اینو زیاد واردش نمیشیم .
اما در مورد فرهنگیان و شهید رجایی :
- هر دو دانشگاه وابسته به وزارت اموزش و پرورش هستن
- هر دو تعهد استخدامی دارن [ مهم : رجایی هم به صورت داوطلب ازاد و هم به صورت تعهد استخدامی پذیرش داره، من اینجا در مورد رشته هایی حرف میزنم که تعهد استخدامی دارن! ]
- در هر دو از سربازی معاف میشین
- هر دو کمک هزینه ی تحصیلی میدن [ همون حقوق |: ]
- در هر دو دوران تحصیلتون سابقه ی کاری محسوب میشه
چه تفاوتی دارن پس ؟ شهید رجایی بیشتر رشته های فنی مهندسی رو پذیرش میکنه. یعنی با مدرک مهندسی فارغ التحصیل میشین و تو رشته های فنی دبیرستان ها تدریس میکنید [ به طور کلی ]
%(#ff0000)[من دانشجوی رجایی نیستم اما اطلاعاتی که میدم اغلب بین هر دو دانشگاه مشترکه، ضمنا این که از
دفترچه ی کنکور سراسری 98هم برای مثال زدن استفاده میکنم.]%(#2bff00)[تعهد استخدامی چی هست ؟ |:]
شما از روزی که وارد دانشگاه فرهنگیان میشین استخدام هستین! حالا این تعهد همون قرداد استخدامی شماست! حدود حوالی آبان ماه باید براش اقدام کنید و شما به صورت محضری و قانونی [ قانونی که میگم یعنی ضامن اینا هم میخواد |: دنگ و فنگ داره برا خودش |: ] تعهد میدین که دو برابر مدت تحصیلتون تو محل خدمتتون [ اینو پایین تر توضیح میدم ] برای اموزش و پرورش کار کنید .%(#00ffe1)[چه شرایط کلی برای انتخاب رشته لازمه ؟ ]
1. شرط سنی : تو کنکور 98 شرط سنی 22 سال تمام بود . ظاهرا کنکوری های 99 کمپین راه انداخته بودن و قصد داشتن این شرط سنی رو افزایش بدن . نتیجه اش چی شد ؟ نمیدونم |: یعنی نه تنها من، بلکه هیچکس فعلا نمیدونه. %(#ffff00)[صبر کنید تا دفترچه ی کنکور 99 بیاد]. هر چی که تو دفترچه نوشته شده باشه ملاکه، نه حرف ادمین های کانالای تلگرام |:
پ.ن : ببینید دوستان یه چیزی این وسط بگم، ادمین های کانال های فرهنگیان همه شون چهار تا دانشجو هستن مثل من! خیلی هم ممبر دوست دارن! نصف خبرهای فوری که تو کانالشون میزنن برای ممبر گرفتنه! پس تا از منبع های معتبر خبری رو نشنیدین باور نکنید.
2. معدل و تراز ازمون : طبق دفترچه ی کنکور 98، حداقل تراز 6500 تو کنکور و حداقل معدل 14 ملاک بود . بدیهیه که شما باید دفترچه ی 99 رو چک کنید ببینید اونجا چی نوشته .
3. مصاحبه و گزینش : که بعد از انتخاب رشته در موردش حرف میزنم .
4. آزمون عملی : برای رشته های هنر و تربیت بدنی. حضور در ازمون الزامیه.
می رسیم به بخش جذاب انتخاب رشته |: خدایی هدف من از این تاپیک فقط این قسمت بود، یکم فسفر لازم داره، حوصله کنید.
این قسمت بالای دفترچه رو خودتون بخونید [ البته این 98 عه |: شما باید 99 رو بخونید ]
ببنید این که تو دفترچه چی نوشته و اینا رو خودتون باید مو به مو بخونید، من فقط یه سری اطلاعات کلی بهتون میدم.
اولین تفاوتی که بین رشته های فرهنگیان با بقیه ی رشته ها میبینید همون قسمته! مخصوص داوطلبان بومی فلان استان! یعنی این که بقیه ی داوطلب ها کلا نمیتونن این کد رشته ها رو انتخاب کنن پس جامعه ی آماری پایین تر میاد و شما فقط با هم استانی های خودتون رقابت میکنید.
حالا یه نکته! خیلی خیلی مهم!
شما میری سایت قلمچی و میخوای ببینی پارسال چه رتبه هایی قبول شدن. فقط و فقط باید رتبه های استان خودت رو ببینی! یعنی مثلا اگه تبریزی هستی این که بر فرض مثال سال 98 یکی با 40 هزار تو اصفهان اومده فرهنگیان به تو ارتباطی نداره عشقم |: چرا ؟ چون تو استان های مختلف میزان علاقه به فرهنگیان متفاوته! یعنی تو بعضی از استان ها فرهنگ و خونواده ها طوری هستن که رتبه های 20 هزار فرهنگیان رو انتخاب میکنن و تو بعضی دیگه [ از جمله استان خودم! آذربایجان شرقی! ] با رتبه ی 1700 تجربی میرن دبیری زیست!! [ این کاملا مستنده! ]
پس خلاصه ی کلام این که تو تخمین رتبه هم استانی های خودت رو باید ببینی خب؟ بریم بعدی.
اول به اون قسمتی که مشخص کردم نگاه کنید، با همین کد رشته مثال طور میریم جلو!
این چی میگه ؟ یس جامعه ی اماری بازم داره کوچیک تر میشه! حالا داوطلبی که برای مثال اهل ورزقان هست با داوطلبای هم شهری خودش و اهر و جلفا و مرند رقابت میکنه! و داوطلبایی که تو این شهر ها نیستن تقریبا رقیبش محسوب نمیشن !
چرا این طوریه ؟ چون خاروانا [ محل خدمت تو این مثال! ] به این چهار تا شهر نزدیکه. بعد داوطلب هم قراره هشت سال تو اون محل خدمت کار کنه خب! لذا برای این که یکی از این طرف استان پا نشه بره اون طرف، شهرهای نزدیک به محل خدمت اولویت دارن! [ البته که اینو شما انتخاب نمیکنید |: سنجش و اموزش پرورش از قبل براتون چیدن! ]
پس، تو تخمین رتبه ی قلمچی باید به این هم حواستون باشه که داوطلبی که با فلان رتبه قبول شده اهل کدوم شهر بوده!
ضمنن این شهر ها غالبا ثابت هستن و اگه شما دفترچه ی کنکور 98 رو دانلود کنید میتونید پیدا کنید که با کدوم شهر ها تو یه دسته قرار میگیرد.
مثلا اگه اهل ورزقان هستید و یکی رو تو سایت پیدا کردید که اهل اهر هست، با توجه به این که طبق دفترچه اهر و ورزقان تو یه دسته قرار میگیرن، رتبه اون میتونه برای شما ملاک باشه!
%(#ffae00)[اما مهم ترییییییییییین نکته ی این تاپیک !]
ببیند اینو حتی من قبل از این که بیام فرهنگیان نمیدونستم |||:
تو مثالی که داشتیم بررسی میکردیم داوطلبای چهار تا شهر اهر، جلفا، مرند، ورزقان اولویت داشتن خب؟ و طبق چیزی که مشاورا به شما میگن شما کد رشته هایی رو انتخاب میکنید که شهرتون اولویت داره درسته ؟
حالا این قسمت رو خوب گوش کنید
فرض میکنیم شما اهل تبریز هستید و اصلا براتون فرق نداره محل خدمتتون کجا باشه! یعنی فرقی نداره محل خدمت [ جایی که 8 سال قراره کار کنید ] بیخ گوشتون باشه یا دورترین شهر استان باشه خب ؟
%(#ff0900)[در این صورت همه ی کد رشته های استان خودتون رو انتخاب کنید و کاری به اولویت ها نداشته باشین!]
ایا ممکنه قبول بشین ؟ با توجه به این که بقیه ی شهر ها اولویت دارن ؟ یس |: ممکنه |: روزی که داشتیم کار های استخدامی مون رو انجام میدادیم یه پسره اونجا بود که نه اهل شهر من بود و نه هیچکدوم از شهر هایی که با شهر من تو یه دسته بودن! ولی در خیلی ریلکس همه ی شهر ها رو انتخاب کرده بود و اتفاقا قبول هم شده بود ! یعنی طرف تو کدرشته هایی که شهر خودش اولویت داشته قبول نشده بعد اومده تو یه کد رشته ی دیگه قبول شده که اتفاقا اولویت هم نداشته اونجا!
پس چی شد ؟
%(#f700ff)[اگههههههههههه براتون مهم نیست که کجای استانتون کار کنید] همه ی کد رشته ها رو انتخاب کنید .
خب بریم بعدی
این همون محل خدمته بکس! محل خدمت یعنی شهری که تعهد میدین دو برابر مدت تحصیلتون اونجا کار کنید
ایا به هیچ عنوان قابل تغییر نیست ؟
قانونا نه!
ولی ظاهرا چرا!
اگه پارتی کلفت داری که عزیزم شما اصن نگران این چیزا نباش
اگه پارتی نداری بستگی به استانت و نیاز اموزش و پرورش داره!
ببینید احتمالا تو هیچ کانالی به شما نمیگن که میتونید محل خدمتتون رو قبل از 8 سال تغییر بدید
درستشم همینه! یعنی نمیتونید!
اما چیزی که ما میبینیم این نیست و تو مواردی این اتفاق حتی بدون پارتی هم رخ میده
البته که من اینو نگفتم که شما رو امیدوار کنم شهری رو انتخاب کنید که 6 ساعت باهاتون فاصله داره و بعدا به انتقال گرفتن امید داشته باشین!
نه! خوب حساب و کتابتون رو بکنید و بعد انتخاب رشته کنید!
چون اموزش و پرورش میتونه 8 سال اجازه نده از اون شهر تکون بخوری و این حق قانونیش هست و شما هم هیچ کاری از دستت برنمیاد!
پس اگه مثلا شوهرعمه ای چیزی قبل از 8 سال انتقال گرفته اصلا توجه نکن! %(#00ffae)[چون تو قانونا داری تعهد میدی که 8 سال نیروی کار اون شهر هستی!]
خب اول یه نکته ی ریز! میبینید که اول اسم دانشگاه نوشته پردیس علامه امینی تبریز! آیا این پردیس همون پردیسه که پول میگیره و اینا ؟ نوچ! فقط اسمشه! به مراکز دانشگاه فرهنگیان تو استان های مختلف میگن پردیس! بخشی از اسمشه و ربطی به دانشگاه های بین المللی نداره
حالا این چی میگه ؟
ببینید رشته ها و دانشگاه های فرهنگیان از قبل باهم مچ شدن و بعد تو دفترچه قرار گرفتن!
یعنی اگه شما داوطلبِ %(#ffff00)[تجربیِ] %(#ff0000)[دخترِ] %(#d500ff)[بومی آذربایجان شرقی] %(#00e1ff)[کنکور 98] بودید و میخواستید؛
دبیری زیست بخونید ← فقط میتونستید تو پردیس ارومیه بخونید
دبیری شیمی بخونید ← فقط میتونستید تو پردیس تهران بخونید
دبیری زبان بخونید ← فقط میتونستید تو پردیس اردبیل بخونید
اموزش ابتدایی بخونید ← فقط میتونستید تو تبریز بخونید!
این همون مچ شدن رشته و محل تحصیله! یعنی برخلاف رشته ای مثل پرستاری که تو هر استان و هر دانشگاهی که دلت میخواد میتونی انتخاب کنی تو فرهنگیان این طوری نیست!
خب حالا یه سوال!
وقتی داوطلب دختر اهل اذربایجان شرقی تو کنکور 98 بودی و دبیری شیمی تهران قبول شده بودی ایا این ربطی به محل خدمتت داشت ؟ نوچ ! شما فقط 4 سال تو تهران درس میخونی و بعد برمیگردی محل خدمتت که انتخاب کردی درس میدی!
حالا ایا این پردیس های محل تحصیل ثابتن ؟ یعنی دخترهای اذربایجان شرقی هر سال برای زیست میرن ارومیه ؟ نوچ! هر سال با توجه به دفترچه این متفاوته . مثلا دواطلبای دختر اذربایجان شرقی تو 96 برای دبیری زیست تهران قبول شدن! کنکور 97 تبریز ، کنکور 98 ارومیه و کنکور 99 بستگی به چیزی داره که تو دفترچه بیاد.خب این از قسمت انتخاب رشته.
یه چند تا سوال متفرقه ی دیگه هم جواب بدم و بعد تمومه |: تو کل عضویتم تو انجمن انقدر حرف نزده بودم
اوپس یه نکته ی مهم دیگه :
چند روز پیش یه مشاور جلوی من به یکی که رتبه اش به هیچ عنوان در حد رشته ی تاپ نمیشد گفت که 10 تا انتخاب اولت رو رویایی بزن و بعد فرهنگیان رو بزن!
بچه ها اگه میدونید که با رتبه ای که دارید رشته ی تاپ قبول نمیشین نزنید! مثلا شما با ده هزار پزشکی تهران میاری اخه؟ خب این چه ربطی به فرهنگیان داره؟
ببنید تو قسمت مصاحبه یکی از سوال هایی که قطعا ازتون میپرسن اینه که فرهنگیان اولویت چندمت بود! بعد تو بیا بگو اولویت 54 ام چون من 54 تا رشته ی تا قبلش زده بودم با رتبه ی ده هزار|: این جا میتونم بگم بدبخت شدی رفت |: چون دقیقا پیله میکنن به این که تو که 54 تا قبل از فرهنگیان انتخاب داشتی اصلا چطوری به معلمی علاقه داری؟ 54 تا قبل از معلمی اولویت داری تو! این طوری نه تنها اون رشته ی تاپ رو نیاوردی بلکه مصاحبه ات هم به خاک رفته.
البته که اینی که گفتم بستگی به رتبه ات داره! مثلا وقتی سه هزار اوردی ممکنه فیزیوتراپی پردیس قبول بشی پس اینجا دیگه فرهنگیان رو بعدش میزنی و این عقلانیه! مصاحبه چی میشه ؟ اولا این که وقتی رتبه ات سه هزار تو صد هیچ از بقیه ی رقیب هات تو مصاحبه جلوتری چون رتبه ی علمیت خیلی خوبه! پس اینجا امتیاز بخشی ازت میپرسن فرهنگیان اولویت چندمت بوده زیاد مهم نیست و اگه بقیه ی قسمت های مصاحبه ات خوب باشه حله.
%(#00ff33)[ایا فرهنگیان خوابگاه داره ؟]
یس داره . تو استان های مختلف تراکم افراد متفاوته اما غالبا اتاق ها بالای 10 نفر هستن!
آیا میتونی خوابگاه نگیری و بعد خودت یه خوابگاه ازاد بگیری ؟ نه |: از نظر قانونی میشه ولی گزینش دانشگاه به این قسمت حساسه و خوشش نمیاد |:
%(#c400ff)[ پوشش و اینا چطوریه؟]
تو پردیس های مختلف متفاوته. تو اکثر از پردیس ها چادر برای دخترا اجباریه. برادران گرامی هم پوشش حراست پسند باید داشته باشن، مدل مو و ریش نیز ایضا!
%(#d5ff00)[حقوق؟]
اگه خوابگاهی نباشین 25 درصد از مبلغ حکمتون و اگه خوابگاهی باشین 45 درصد کم میشه! این هیچ ربطی به این نداره که غذای دانشگاه رو بخوری یانه! اصلا رزور بکنی یا نکنی! این پول ثابت طور کم میشه. و البته تو تابستون هم کلا دانشگاه نمیری 10 درصد کم میشه!
%(#00ffa2)[حقوقش کافیه؟]
برای زندگی دانشجویی اره! ولی برای اینده نه! وقتی پراید 100 تومنه با حقوق فرهنگیان یه زندگی کارمندی میتونی داشته باشی فقط!
اما یه مساله ای که هست داشتن اینه که وقت ازاد داری! هم تو دوران تحصیل و هم موقع تدریس .
وقتی دانشجویی نصف روزت خالیه و درس چندانی نداری وقتی هم که درس میدی اگه دبیر باشی فقط هفته ای 24 ساعت میری مدرسه و اگه اموزگار باشی کل هفته رو میری ولی بازم نصف روزت تو کل هفته خالیه!
پس از همون اول باید به فکر شغل دوم و یاد گرفتن مهارت باشی تا بتونی پول دربیاری!
بذار این طوری بگم! موقعیت اجتماعی نسبتا خوب رو با فرهنگیان میشه به دست اورد ولی موقعیت مالی رو نه! باید برای دومی خودت یه فکری کنی.
%(#ffea00)[ادامه تحصیل؟]
میتونی تو هر رشته ای که خواستی ادامه تحصیل بدی اما به درد ارتقای شغلی نمیخوره!
یعنی مثلا اگه زیست قبول شدی و بری ارشد شیمی بخونی، اموزش و پرورش مدرک رو تو حکم اعمال نمیکنه و تقریبا فقط به درد خودت میخوره!
پس رشته ای که میخوای ارشد بگیری باید مرتبط به چیزی باشه که لیسانسش رو داری.
و اخرین بحث!
%(#ff00e1)[میخوام بیام فرهنگیان و بعد دوباره برای رشته های تاپ کنکور بدم! میشه؟]
اول این که شما وقتی کنکور 99 روزانه قبول میشین برای 1400 کلا از کنکور دادن محروم هستین.
دوم این که تا وقتی داشنجوی یه رشته ی روزانه هستید نمیتونید بدون انصراف دادن کنکور بدین! [ ضمنن نمیتونید اول کنکور بدید بعد انصراف بدین! برای کنکور دادن باید اسفند ماه انصراف بدین ]
حالا انصراف چطوریه ؟
خب عکس گویاست که وقتی این همه پول برای انصرف دارین خب چه کاریه که بیایین فرهنگیان کلا
پس این که حین درس خوندن انصراف بدین و مجددا کنکور بدید منتفیه!
اما در مورد زمان فارغ التحصیلی!
بله هستن کسایی که حین درس دادن دوباره کنکور دادن و دارن پزشکی میخونن بدون این که انصراف داده باشن.
اما این شما هستید که تصمیم میگیرن میتونید از پس اموزش و پرورش و درس های پزشکی بربیایین یا نه!
چون به احتمال زیاد اوایل خدمتتون هم مناطق روستایی هستین.
البته اموزش و پرورش سه سال مرخصی بدون حقوق میده و سه سال مرخصی نیمه وقت [ اینو از استادم شنیدم ] اما گرفتن این مرخصی ها مثل انتقال گرفتن هفت خان رستم داره و اینا رو هم درنظر بگیرین!پ.ن : من تو تاپیک گفتم که دوره ی تعهد 8 سال هست . اما درست ترش این طوریه :
در اخر هم این که دفترچه ی انتخاب رشته و قسمت پیوست ها رو مو به مو بخونید!
براتون ارزوی موفقیت میکنم -
-
بچه ها غلط های املایی رو به بزرگی خودتون ببخشید |: حرف زیاد داشتم و وقت کم.
-
D.fateme.r عزیزم واقعن مرسی بخاطر حرفای مفیدت
-
D.fateme.r مرسی ازت به خاطر اطلاعات مفیدت
-
YARA A در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r
واقعا ممنون
احتمالا من در آینده زیاد مزاحمتون میشمهر کمکی از دستم بربیاد انجام میدم
-
D.fateme.r ببخشید یه سوال پیش اومد برام
یعنی اگر یه نفر مثلا تهرانیه میتونه کرمانو بزنه؟یا فقط باید بومی خودشو بزنه -
YARA A در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r ببخشید یه سوال پیش اومد برام
یعنی اگر یه نفر مثلا تهرانیه میتونه کرمانو بزنه؟یا فقط باید بومی خودشو بزنهفقط میتونی کد رشته هایی رو بزنه که برای استان خودش اعلام شدن
حالا اگه پردیس کرمان داوطلبای تهرانی رو پذیرش کنه این طوری میتونه
بستگی به چیزی داره که تو دفترچه میاد -
D.fateme.r
تشکرشما خیلی به اطلاعاتم اضافه کردید -
عالی بود
-
D.fateme.r احتمالا نخوام برم دبیری. ولی این همه توضیح کامل و جامع! ممنون ممنون ممنون! دبیر به این گلی کی دیده تا حالا انشاءالله موفق باشی خانم معلم
-
reza_12tajrobi من دبیر نیستم البته آموزگارم :)))
ولی ممنون ک وقت گذاشتی -
ممنونم فاطمه جان
-
فاطمه ـ بوشهر خواهش عزیزم