معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
@d-fateme-r یه سوال.دو سال حتما باید بریم مناطق محروم؟چون من پدرم معلمه ولی نرفته بود.
و اینکه محل کارمون میتونه تا خونه مون فاصله داشته باشه یا فقط باید همون منطقه باشه؟؟
ممنون از پاسخگویی تون.محمد پیرزاده شما ۸ سال تعهد دارید که تو محل خدمتتون کار کنید
حالا ممکنه محل خدمت شما تو خود شهر به شما نیاز داشته باشه و ممکنه تو یکی از روستاهای خیلی دورش
از نظر قانونی محل خدمت می تونه ۸ سال به شما اجازه نده که انتقال بگیرید و شما هم کاری از دستتون برنمیاد -
@d-fateme-r یه سوال.دو سال حتما باید بریم مناطق محروم؟چون من پدرم معلمه ولی نرفته بود.
و اینکه محل کارمون میتونه تا خونه مون فاصله داشته باشه یا فقط باید همون منطقه باشه؟؟
ممنون از پاسخگویی تون.محمد پیرزاده در مورد مدرسه ای هم که درس می دید یه سری فاکتور وجود داره بهش میگن تقسیم بندی
هر سال با توجه به امتیازهایی که تو این فاکتورها به دست میارید میتونید بین مدرسه های مختلف انتخاب کنید
تو سال اول استخدام یه سری چیزا مثل تقدیرنامه از رئیس دانشگاه، وزیر و ...، تعداد ساعت های ضمن خدمت، معدل و این چیزا تعیین میشه و از سال های بعد تدریس این فاکتورها تغییر میکنه -
محمد پیرزاده در مورد مدرسه ای هم که درس می دید یه سری فاکتور وجود داره بهش میگن تقسیم بندی
هر سال با توجه به امتیازهایی که تو این فاکتورها به دست میارید میتونید بین مدرسه های مختلف انتخاب کنید
تو سال اول استخدام یه سری چیزا مثل تقدیرنامه از رئیس دانشگاه، وزیر و ...، تعداد ساعت های ضمن خدمت، معدل و این چیزا تعیین میشه و از سال های بعد تدریس این فاکتورها تغییر میکنه@d-fateme-r ممنون واقعا.
-
@d-fateme-r ممنون واقعا.
محمد پیرزاده خواهش میکنم
-
@d-fateme-r
رفتم دفعه دوم ویرایش کردم چیزیم تغییر ندادم ولی دفعه دوم کد کارت علاقمندی نخواست
طبیعیه مگه نه؟
آخر سرم دوباره همون لیست انتخابی رو چاپ کردمرضا آلناصر
بار اول یه کد اومد وارد کردم
اما بار دوم که ویرایش کردم جایی در سایت نبود که کد را وارد کنم -
رضا آلناصر
اما بار دوم که ویرایش کردم جایی در سایت نبود که کد را وارد کنمرضا آلناصر بعد از ویرایش انتخاب رشته باید براتون پیامک تاییدیه بیاد
دوران ما این طوری بود -
رضا آلناصر
اما بار دوم که ویرایش کردم جایی در سایت نبود که کد را وارد کنمرضا آلناصر باز از بچه ها سوال کنید حتما
-
رضا آلناصر بعد از ویرایش انتخاب رشته باید براتون پیامک تاییدیه بیاد
دوران ما این طوری بود -
@d-fateme-r سلام برای من پیامک. نیومد یه شماره سریال 15 رقمی بهمون دادن من ازش عکس گرفتم و فایلشو ذخیره کردم
@kosar-mortazavi ظاهرا عوض شده شرایطش
-
@kosar-mortazavi ظاهرا عوض شده شرایطش
-
@d-fateme-r بله مثل اینکه همینطوره... هیچ پیامکی برام نیومد. تاکید کردن تا کد 15 رقمی رو ندادیم انتخاب رشته تکمیل نشده.
راستی،بازم خیلی ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
@kosar-mortazavi خواهش میکنم عزیزم
-
@d-fateme-r بله مثل اینکه همینطوره... هیچ پیامکی برام نیومد. تاکید کردن تا کد 15 رقمی رو ندادیم انتخاب رشته تکمیل نشده.
راستی،بازم خیلی ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
@kosar-mortazavi در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
سریال علاقه مندی شما15رقمی بود؟
پس چرا مال من8رقمی بود@D-fateme-r یه سوال دیگه هم داشتم، همینکه سریال علاقه مندیو تو فرم انتخاب رشته وارد کنیم کافیه؟ اینطوری دیگه دعوت میشیم به مصاحبه؟ کار دیگه ای لازم نیست بکنیم؟
-
پس چرا مال من8رقمی بود@D-fateme-r یه سوال دیگه هم داشتم، همینکه سریال علاقه مندیو تو فرم انتخاب رشته وارد کنیم کافیه؟ اینطوری دیگه دعوت میشیم به مصاحبه؟ کار دیگه ای لازم نیست بکنیم؟
Aban دفترچه رو دقیق بخونید، هر سال قوانین فرق می کنه؛ من دفترچه ی امسالو ندیدم
-
Aban دفترچه رو دقیق بخونید، هر سال قوانین فرق می کنه؛ من دفترچه ی امسالو ندیدم
@d-fateme-r خیلی ممنونم
-
Aban خواهش میکنم
-
-
@kosar-mortazavi در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Aban سلام. علاقه مندی نه... من منظورم کد اتنخاب رشته بود
آها یه سوال دیگه، اون کدی که برای اولین بار که انتخاب رشته کردین بهتون دادن با کدی که برا آخرین بار ویرایش کردین یکیه؟
-
@kosar-mortazavi در معرفی دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Aban سلام. علاقه مندی نه... من منظورم کد اتنخاب رشته بود
آها یه سوال دیگه، اون کدی که برای اولین بار که انتخاب رشته کردین بهتون دادن با کدی که برا آخرین بار ویرایش کردین یکیه؟
-
@kosar-mortazavi عه خب پس هیچی من فکر کردم ویرایش کردین