سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و M.ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام به بچه های عزیز آلا🌻
خب دوستان تو این تاپیک قراره که تجربه هامون رو از دانشجویی بگیم
نحوه درس خوندن، نحوه ارتباطات،خوابگاه و... هر صحبتی که تو ذهن تون هست
که ورودی های امسال مون بتونن استفاده کنن😊
ممکنه حتی یه سری نکات و صحبت ها بگیم که خودمون هم ندونیم و بهمون کمک بشه😅
و اینکه بچه های جدید حتما سوالات شون رو بپرسن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@همیار
سلام.
تا حالا فک کردین به یه سیستم عامل دیگه مهاجرت کنین؟ گاهی اوقات حس نکردین از ویندوز خسته شدین؟
خب من درمانش رو دارم بیاین لینوکس بریزیم، همه!
اصلا لینوکس چیه؟
خب اینه: "لینوکس (Linux) یک سیستم عامل رایگان و متن باز است که بر پایه هسته Linux (کرنل) توسعه داده شده است. هسته لینوکس مسئولیت مدیریت منابع سختافزاری و ارتباط بین نرمافزار و سختافزار در سیستم را بر عهده دارد."
متن بازی (open source ) یعنی چی؟ یعنی کد هاش برای همه آزاد و همه می تونن بیاین لینوکس رو تغییر بدن، (گویی انگولش کنن) اما ویندوز این شکل نیست کدهای توسعه ویندوز، رو فقط خود مایکروسافت داره. (واسه همین ویندوز گرونه 199 دلار ویندوز 11 پرو 😲 )
خلاصه اش اقا اینکه لینوکس یه هسته ی اصلی داره حالا می رسیم به توزیع های لینوکس.
اینم تاریخچه ش :در سال 1991 فردی با نام لینوس توروالدز (Linus Torvalds)، دانشجوی رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه هلسینکی فنلاند، تصمیم گرفت یک سیستم عامل جدید بر اساس یونیکس (Unix) طراحی کند. او نیازمند یک سیستم عامل برای استفاده شخصی و توسعه برنامههای خود بود. لینوس کد منبع سیستم عامل خود را در اینترنت منتشر کرد و خواستار کمک و بازخورد از جامعه برنامهنویسی شد. این کد با عنوان “هسته لینوکس” شناخته میشد.
گروهی از برنامهنویسان از سراسر جهان به لینوس پیوستند و شروع به توسعه و بهبود هسته لینوکس کردند. این جامعه برنامهنویسی فعال با همکاری بینالمللی سایر برنامه نویسان باعث شد هسته لینوکس به سرعت رشد کند. در سال 1994، نسخه اولیه رسمی Linux با ورژن 1.0 منتشر شد. این نسخه اولیه شامل امکانات اساسی سیستم عامل شبیه به یونیکس بود و از آن پس، توسعه و بهبودهای بیشتری در هسته لینوکس صورت گرفت.
(اینجاش مهمه)
با گذر زمان، جامعه برنامهنویسی Linux رشد کرد و شرکتها و سازمانها نیز به توسعه و پیشرفت لینوکس کمک کردند. این شرکتها شامل ردهت (RedHat)، اینتل (Intel)، آیبیام (IBM) و بسیاری دیگر بودند. به مرور و با گذشت زمان، Linux به عنوان یک سیستم عامل پرکاربرد، به ویژه در سرورها و دستگاههای همراه، شناخته شد. همچنین، توزیعهای لینوکس محبوبی مانند اوبونتو (Ubuntu)، فدورا (Fedora) و دبیان (Debian) با امکانات و رابط کاربری متنوعی ارائه شدند.
از آن زمان تا به امروز، Linux به یکی از قدرتمندترین و پرطرفدارترین سیستم عاملها تبدیل شده است و در بسیاری از زمینهها از توزیع های مختلف Linux استفاده میشود، از جمله سرورها، دستگاههای هوشمند و رایانههای شخصی.
اگه به میخواین در آینده مهندسی نرم افزار، کامپیوتر، ای تی، شبکه و هزاران چیز دیگه مربوط به علوم کامپیوتر و کامپیوتر بخونین پیشنهاد می کنم همین الان لینوکس رو نصب کنید.
حالا چه توزیعی بریزیم؟
من نزدیک 1.5 ساله از ویندوز مهاجرت کردم به لینوکس و تاحالا سه تا توزیع مختلف روی ماشین مجازی ریختم و تست کردم. عملا انچنان تفاوت خاصی با هم ندارند ولی
برای شروع پیشنهاد می کنم (یعنی خیلی نوبی) : اوبونتو (ubuntu) یا linux mint یا manjaro ، این توزیع های خوبن
من در حال حاضر از manjaro استفاده می کنم که واقعا توزیع مناسبیه، ولی اگه اصلا لینوکس کار نکردین ubuntu یا linux mint بریزین.
حالا چجوری لینوکس بریزیم؟
مثلا برای نصب ubuntu میرم تو گل سرچ می کنیم download ubuntu و وبسایت رسمی ubuntu نسخه اخرین نسخه LTS اوبنتو رو بریزین ( در حال حاضر اخرین نسخه Ubuntu 24.04.1 LTS) هستش
[LTS یعنی چه مخفف long-term support یعنی ما معنی پنج سال به روز رسانی رایگان امنیتی میدیم که یعنی توزیع پایدار و با ثباتی واسه همین برای تازه کارا مناسبه]
یه فایلی به پسوند iso. دانلود میشه.
با نرم افزار refus این فایل رو روی یه فلش یا سی دی بوت می کنیم ( آموزش هاش داخل آقای گوگل هست و می تونین سی دی اوبونتو رو بخرید که بوت شده)
فلش رو وصل می کنیم، سیستم یه ریستارت می زنیم بعد قبل اینکه سیستم بالا بیاد یکی از دکه های f12 یا f10 یا del یا ... ( با توجه به نوع مادربرد، لپتاپ و ... احتمال 99 درصد f12 هستش) از منو بوت فلش رو انتخاب می کنیم و تامام وارد پنجره نصب اوبونتو میشیم که به شدت ساده هستش، داخل اینترنت میلیون ها آموزش نصب اوبنتو و بقیه توزیع ها هستش)
▶️| #معرفی_رشته
بریم برای یه معرفی رشته ی جداب
#مهندسی_پزشکی
☁️رشته ی مهندسی پزشکی چیه؟
ساخت تجهیزات پزشکی یکی از کارهایی هست که بچه های این رشته انجام میدن
این علم تلاش می کنه تا مهندسین پزشکی بتونن از ایده های پزشکی استفاده کنن
🌥کسی که این رشته رو خونده باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
خلاقیت و نو اوری داشته باشه
مسلط به زبان انگلیسی باشه
نرم افزار های تخصصی طراحی رو بلد باشه
قادر به تحلیل نیاز های مشتریان و بیماران باشه
ریاضی، فیزیک، زیست و شیمی اش قوی باشه
⛅️ تهش چی میشه؟
کار در شرکت های تخصصی تجهیزات پزشکی
کار در شرکت های دانش بنیان در حوزه ی مهندسی پزشکی
نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی وارداتی
طراحی و ساخت دستگاه های تشخیص مشکلات پزشکی و بیماری ها
کار و تحقیق در جنبه های فنی و مهندسی مربوط به سیستم های بیولوژیکی انسان ها و حیوانات
نصب، تنظیم و نگهداری، تعمیر یا پشتیبانی فنی تجهیزات پزشکی با عنوان متخصص تجهیزات پزشکی بیمارستانی
🌤 مسیر تحصیلی اش چیه؟
کارشناسی: مهندسی پزشکی
کارشناسی ارشد: بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
دکتری: مهندسی بافت، رباتیک پزشکی، پردازش سیگنال ها با تصاویر پزشکی، ابزار دقیق پزشکی، مهندسی ورزش، بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
منبع یک کاناله امیدوارم اطلاعات درست باشند. باز هم خودتون بررسی کنید
@ida-shateri
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@ریاضیا
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یلدای گذشته مبارکتون 🙂❄️🌸
یه سوال داشتم از دانشجو های آلایی
روش خاصی برای جزوه نویسی دارین ؟
اون دسته دروسی که علاوه بر فایل ، صحبتای استاد هم مهمن رو چیکار میکنین ؟
من خودم نکات اضافه ی گفته شده سر کلاس و فایل خود استاد ( در صورتی که استاد فایلشو بده 🙄 ) رو با هم تو جزوه پاک نویس میکنم ولی خب آخر ترم با حجم بالای نکات چرکنویس و فایلای نوشته نشده روبرو میشم😐💔
و از طرفی خوندن و تسلط روی مطالب نسبت به جزوه نویسی مهم تره ، مخصوصا الان که نزدیک به امتحانات ترم هستیم
ممنون میشم تجربیاتتون در این زمینه رو به اشتراک بذارین 🙏🌸
شاید یکی از نقاط عطف زندگیتون در دوران دانشجویی،فارغ از اینک چی میخونید یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید،با توانایی ساخت اپلکیشن،میتونید هم به درآمدی برسید هم مشکلات زیادی رو که پیش میاد واستون رفع کنید...پیشنهاد من این از بیسیک فور اندروید شروع کنید(b4a),ساده ،روان ،قوی
کل چیزی که نیاز دارید؛
۱)ی سیستم ساده کامپوتری
۲)ی گوشی
۳) سه ماه وقت گذاشتن و تمرین
هر سوالی هم در این زمینه داشتید میتونید اینجا بپرسید،از مراحل نصب و ساخت تا انتشار در مارکت ها..
معرفی دانشگاه فرهنگیان
-
Infinitie. A در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
فکر میکردم فقط منم که از انتخاب رشته هیچی سر در نمیارم
حالا مطمئن شدم که فقط من از انتخاب رشته هیچی سردر نمیارمالان این جدی بود یا کنایه ؟!
-
Infinitie. A نه پرسیدم که سوء تفاهم نشه دیگه
-
H_R در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
D.fateme.r ببین دوست عزیز این امکانی که میگن داره بخاطر اینه کلا مثلا اون کسی که الویت اولش رو که پزشکی باشه میاره، ولی فرهنگیان دعوت به مصاحبه نمیشه اینه که نفرات قبلش پزشکی رو نزدن و فرهنگیان زدن این دلیلشه
حالا این که شب قرار شد برای حرفت از سنجش شات بیاری به کنار
ولی کدوم رتبه برتری میاد پزکشی نمیزنه و فرهنگیان میزنه ؟||||:خب دلایل زیادی وجود داره خیلی علاقه ندارن خیلیا محیط خانواده یا هزار تا چیز دیگه وجود داره که اونو باید از خودشون بپرسی
عزیزم مشاور شما هر چقدر هم که معتبر باشه باز چیزی که میتونید بهش استناد کنید فقط دفترچه ی سنجش هست
چنین مثال هایی که مشاورتون میاره کمی دور از واقعیته
به هر حال اگه مشاور شما حرفش رو با سنجش ثابت کرد مشخصه که منم میپذیرم -
Fatemeh Rashidi 0 در دانشگاه فرهنگیان گفته است:
Fatemeh Rashidi 0 منبع معتبر یعنی سنجش!
مشاور های اینستاگرام یا چهار تا دانشجو هستند مثل من یا در بهترین حالت فارغ التحصیل رشته ی مشاوره!
پایین تر یه شات از خود سنجش فرستادم و فکر کنم از ایشون معتبر باشه!شاید باورتون نشه من هرچی دیدم همون بود کگفتم
ی نفر اشتباه کنه
دو نفر اشتباهکنه
نمیدونم والا
ایشاا... ک هرچی خیر هست اتفاق بیفته
موفق باشیدچرا اتفاقا این زیاد اتفاق رخ میده تو کنکور!
جدای کنکور هم زیاده باز
روانشناسای زرد میلیون ها دنبال کننده دارن! -
خدمت شما دوست عزیز
-
خدمت شما دوست عزیز
اینم توضیحات دیگهچنانچه از اولویت های شما دانشگاه فرهنگیان باشد و رتبه و نمره شرایط مناسب را در شهرستان کسب کرده باشید بدون توجه به اولویت شما که یک باشد یا یکصد و پنجاه به مصاحبه و معاینه و گزینش معرفی خواهید شد
-
-
خدمت شما دوست عزیز
من خلاف این عکس چیزی نگفتم و فکر نمیکنم ما در مورد این مساله حرف زده باشیم کلا
-
خدمت شما دوست عزیز
اینم توضیحات دیگهچنانچه از اولویت های شما دانشگاه فرهنگیان باشد و رتبه و نمره شرایط مناسب را در شهرستان کسب کرده باشید بدون توجه به اولویت شما که یک باشد یا یکصد و پنجاه به مصاحبه و معاینه و گزینش معرفی خواهید شد
این صفحه ی چند؟
-
خدمت شما دوست عزیز
دقیقا سومی چیزی هست که مورد ما بود و بقیه کامل کننده موضوع
-
خدمت شما دوست عزیز
این صفحه ی چند؟
این رو خودشون گفتن و لازم به ذکر هم هست که کار انتخاب رشته ای میکنن واسه یکی دو روز نیست بالای 20 سال سابقه دارن پس حسابی با این موارد آشنایی دارن
-
خدمت شما دوست عزیز
سومی میگه اولویت اخر رتبه ی یک کنکور ، نسب به اولویت اول رتبه ی دو ارجحیت داره
من اینو ابتدای بحث هم گفتم
غیر از این برداشت دیگه ای ازش نمیشه -
خدمت شما دوست عزیز
غیر از این برداشت دیگه ای ازش نمیشهاصلا این حرف رو نمیزنه سومی میگه اگه نمره و ظرفیت بکشه هیچ رتبی به الویت شما نخواهد داشت
-
خدمت شما دوست عزیز
این صفحه ی چند؟
این رو خودشون گفتن و لازم به ذکر هم هست که کار انتخاب رشته ای میکنن واسه یکی دو روز نیست بالای 20 سال سابقه دارن پس حسابی با این موارد آشنایی دارن
چرا انقدر تعصب داری؟
اگه ۲۰ ساله داره کار انتخاب رشته میکنه، ۲۰ ساله دفترچه رو نخونده!
این واقعا دور از ذهن و عجیب نیست -
خدمت شما دوست عزیز
غیر از این برداشت دیگه ای ازش نمیشهاصلا این حرف رو نمیزنه سومی میگه اگه نمره و ظرفیت بکشه هیچ رتبی به الویت شما نخواهد داشت
برداشتت اشتباهه و به هیچ وجه چنین حرفی نمیزنه، برداشت مشاورت هم اشتباهه
به هر حال من از سایت خود سنجش اسکرین شات دادم و تو هم از صفحه ای که پیدا کردی اسکرین دادی
بحث بی فایده اس هر کسی که تاپیک رو ببینه میتونه جواب ها رو باهم مقایسه کنه و نتیجه بگیره -
-
D.fateme.r من نمی دونم شما کجای صحبت های منو تعصب گرفتید من فقط میخوام شما رو از اشتباه در بیارم فقط همین نه بیشتر چون ادامه ماجرا اصلا دخلی به من نداره !
اگه فک میکنید و من و این مشاور اشتباه میگیم با چند نفر دیگه واقعا جالبه که این بین فقط شما درست میگید !!!یکی دو تا مشاور هم نیست میتونید از عده خیلی زیادی بپرسید و متوجه بشید !!!! -
در ضمن من این صفحه رو از جایی پیدا نکردم همونطور که گفتم از دفترچه انتخاب رشته ای هست که خود سازمان سنجش منتشر کرده
-
خدمت شما دوست عزیز
برداشتت اشتباهه و به هیچ وجه چنین حرفی نمیزنه، برداشت مشاورت هم اشتباهه
به هر حال من از سایت خود سنجش اسکرین شات دادم و تو هم از صفحه ای که پیدا کردی اسکرین دادی
بحث بی فایده اس هر کسی که تاپیک رو ببینه میتونه جواب ها رو باهم مقایسه کنه و نتیجه بگیرهبرداشت مشاوری که گفتم اشتباهه برداشت همکارشون که در سازمان سنجش هم کار میکنن اشتباهه!!!!!
پ.ن: با همکارشون در سازمان سنجش مطرح کردند گفتن حرفشون درست بوده