b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
NGU در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
NGU در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mstmsm
ممنون پس با این حساب به مقدار واکنش دهنده ها هم بستگی نداره ؟؟
نه دیگه به این هم بستگی نداره. یه مثال بزنی برای خودت متوجه میشی. مثلاً اگه 1 متر مکعب گاز شهری داشته باشی با یه کبریت میتونی کلش رو بسوزونی ، اگه 100 متر مکعب هم داشته باشی میتونی با همون یه کبریت بسوزونی.
-
پویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت استاد گرامی ودوستان محترم خواهشمند م اگر می توانید سوال های را که فرستادم که مشکل داشتم برام حل کنید و با تشکر فراوان از استاد گرامی ......
چراسوال که فرستادم کسی حل نمی کنه خواهشمندم هستم از استاد بزرگوار بخواهید سوال هارو برایم حل کنند منمون زحمات فراوان استاد گرامی
-
پویا تو همه ی این سوالا اشکال دارید؟
-
sky daughter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اره همه شو اشکال دارم می تونی برایم حل کنی یا نه
-
پویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اره همه شو اشکال دارم می تونی برایم حل کنی یا نه
نه خیر
استاد هنوز تعادلو تدریس نکردن
منم بلد نیستم -
اقایون عزیز استاد تعادل رو تدریس نمیدن؟شیمی 2 فیلماش تو سایت هس میتونیم بگیریم
-
-
دوستان یه سوال ازتون داشتم ... این فیلم ها با فیلم های سال 94-95 استاد خیلی فرق داره ؟؟؟
-
mohammad300
از نظر سطح تدریس نه
اما تو این فیلمای امسال زمان بیشتر صرفه جویی میشه -
ترنم میدونی تعادل کی تدریس میشه؟مبحث بعدی تعادله؟
-
سلام خسته نباشید. می خواستم یه خواهش کنم اون هم درمورد درس زمین شناسی هستش. خیلی ازبچه ها بلخص خودمن خیلی به درس زمین شناسی علاقه داریم اما متاسفانه به علت معلم های بی سوادی که داشتیم. هیچی یاد نگرفتیم.ازتون می خواستم که اگه میشه کلاس کنکور زمین شناسی هم بذارین. بازهم ممنونم از زحمات بی منت بی پایانتون.
-
پویا
من سوال 17 رو در آوردم 10 اگر گزینه ای بود راحت میفهمیدیم راه حلمون درسته یا ن
بقیه سوالات رو هم حل میکنم جواب آخر میفرستم -
دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.
-
کسی میدونه تعادل کی تدریس میشه؟
-
mohamad amin
سلام چه جوری حل کردی -
KingAlireza7277
نه بخدا