b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
soley.cr7
چطوری با اتاق فرمان در ارتباطی !؟
اگر برا قلم چی میخونید تعادل فقط باید تست بزنی بحث پیچیده ای نیست فیلم نگاه کردن جای تست زدنه ادمو نمیگیره!! ولی کوولانسی یه بخش مفهومیه و فیلم دیدن مهم هست برای درک موضوع در درجه بعد تست زدن -
مجبورم دی وی دی اموزشی بخرم
-
درک و ای چیزا توش نیس بچه ها میگن تعادل و تعادله دیییییییییییییگ
-
aliila باهات موافقم راس میگ دیگ کنکور اومد هنوز کتاب شیمی نداریم
-
بابا عزیزان جزوه برداری کنید خودتون اگر حوصله ندارید برید فیل شیمی رو بگیرید با نکاتو تست های استاد کاملش کنید به خدا بهترین راهکرد رو دارم بتون نشون میدم کسی توجه نمیکنه من پارسال همین بدبختی جزوه جمع کردن گرفته بود منو کلی زمان از دست دادم و به درصد مورد قبول هم نرسیدم خودتون جزوتونو درست کنید این جزوه کامل تر و بی نقص تر خواهد شد به حرف من الان باید ایمان بیاری نه 3 ماه دیگه!!!!! نگاه کن من کی گفتم 1 اذر 95 !!!!
-
فیلم های مسائل تعادل امروز و فردا روی سایت قرار می گیره
-
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بابا عزیزان جزوه برداری کنید خودتون اگر حوصله ندارید برید فیل شیمی رو بگیرید با نکاتو تست های استاد کاملش کنید به خدا بهترین راهکرد رو دارم بتون نشون میدم کسی توجه نمیکنه من پارسال همین بدبختی جزوه جمع کردن گرفته بود منو کلی زمان از دست دادم و به درصد مورد قبول هم نرسیدم خودتون جزوتونو درست کنید این جزوه کامل تر و بی نقص تر خواهد شد به حرف من الان باید ایمان بیاری نه 3 ماه دیگه!!!!! نگاه کن من کی گفتم 1 اذر 95 !!!!
من فیل رو دارم!ینی میشه تمرینا رو تو کتاب فیل بنویسم و دیگه جزوه ننویسم؟!؟
-
mohsen kazemi رفیق پارسالو ببین واقعا چک کردم استاد هیچ کمی و کسری نذاشتن توی پارسال و امسال
-
@_Mr.Gentleman_ در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohsen kazemi رفیق پارسالو ببین واقعا چک کردم استاد هیچ کمی و کسری نذاشتن توی پارسال و امسال
کاملااااااااااااااااااااااااااااااا
درست میگین
حتی یه واو هم اضافه نشده -
تعادل رو بزارین دیگ
-
الان شیمی دوم ....فصل یک فقط تدریس شده اینجا یا یک و دو؟؟؟؟؟
-
Dr.Saraaa
بله می شه اینکار بهتره و وقت کمتری میگیره و سودمند تر من این کارو میکنم -
پس فیلم جدید کیییییییی میااااااد....