b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
صلوات ختم کنین بحث تموم بشه
-
کاش فیلما بیاد دیگه
-
آلا باید یه فکری برای این کامنت ها کنه ، متاسفانه این چندمین بار هست به اساتید توهین میشه ، و طبیعتا هم مشخص هست کار کدوم گروه و دسته است که سعی در تخریب آلا و اساتید دارند .... اگر به قیمت بسته شدن انجمن هم باشه باید فکری به حال کامنت ها بشه
-
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آلا باید یه فکری برای این کامنت ها کنه ، متاسفانه این چندمین بار هست به اساتید توهین میشه ، و طبیعتا هم مشخص هست کار کدوم گروه و دسته است که سعی در تخریب آلا و اساتید دارند .... اگر به قیمت بسته شدن انجمن هم باشه باید فکری به حال کامنت ها بشه
سلام آلا به این فکر میکنه که کاربرانش ازشخصیت ومنزلت اجتماعی برخوردارند وهرحرفیو که به ذهنشون رسید روبیان نمیکنن وهرنظریو نمیدن این افراد باید خودشون متوجه باشند درچه جایگاهی قراردارند ودرخوراون محیط صحبت کنن که متاسفانه اینجوری نیست
من به این دست افراد میگم
مغزدردهنآدمایی که مغزشون تودهنشونه -
سلام خدمت همه دوستان و همچنین تمام عوامل و دست اندرکاران بزرگوار آلای عزیز
متاسفانه یک سری از افراد که من بعید میدونم دانش آموز باشن و به احتمال زیاد از سوی موسسات پولی و پرهزینه هستن میان اینجا نظرات الکی میدن
اگه از طرف این گروه ها باشن که خیلی چیز عادیه چون بدجور دارن ضرر میکنن و از حرص دارن این کارا رو میکنن ولی باید بدونن دوران نامردی و پول گزاف گرفتن از دانش آموزا به لطف اول خدا و بعد آلا داره تموم میشه
خداروشکر که استادهایی دارن در این موسسه تدریس میکنن که هیچ موسسه ای با هزینه های چندین میلیونی هم مثل این بزرگواران تدریس نمیکنن
ان شاءالله که در همه این موسسات تخته بشه ولی در عوض روز به روز آلا پیشرفت و پیشرفت و پیشرفت کنه
اما در کنار این بحث ها
مطمئنا یه سری از دانش آموزا هم هستن که واقعا نامردن اونم نامرد در حد جام جهانی
بچه هایی که اینقد صبر ندارید برای گذاشتن این کلیپ های آموزشی
واقعا براتون متاسفم
همین شماهایی که اینقد بی شرمانه دارید به آلا و استادهای بزرگوار آلا مخصوصا استاد بزرگوار مهندس آقاجانی حرفایی به دور از شان و منزلت این بزرگواران میزنید
همین شماها اگه میرفتین پول میدادین دی وی دی های چند میلیونی میگرفتین کلی منت هم میزاشتن سرتون و در کنارش جرات حرف زدن هم نداشتین حتی اگه دی وی ها ایراد داشت
اما آلا داره بدون هیچ منتی و بدون هیج هزینه ای بهترین استادها رو میاره تدریس میکنن به بهترین روش و حرفه ای ترین روش ولی جواب بعضی از شماها اینه در مقابل این همه زحمت؟
قطعا شما از اون آدمای گربه صفتی هستین که هزارسالم بهتون خوبی کنن نمیبینید اما یک لحظه بهتون کم توجهی بشه هار میشید و به طرف مقابل حمله ور میشید
براتون متاسفم واقعا -
سلام دوستان این صفحه رو ببینید خودتون متوجه میشید داستان از چه قراره و دید این دوستمون کلا نسبت به آلاء چجوریه
http://forum.alaatv.com/user/best -
تورو خدا یه کاری نکنید آلاء از خیر رسوندن به ما منصرف شه.....شمایی که همچین حرفی زدی وبه استاد توهین کردی شیمی روکه ن باید بری الفبای ادبو رو یادبگیری......آلاء لطفا انجمن رو ببندید که بی احترامی زیاد شده.....
-
فااطمه خب شاید اینا دانش اموز نباشن و هدفشون فقط متشنج کردن جو باشه.اخه یه عده هستن کلا دارن جو میدن یا تخریب میکنن
کاش میشد یه جوری بود که نظرات کاربران تازه وارد فقط با تایید مدیران نمایش داده میشد
اگر حسن نیت کاربر مشخص میشد بعد از مدتی، بدون تایید هم میتونست نظر بذاره
صرفا یک نظر بود البته.هرجور صلاحه -
Marjan 77 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
چطور میتونم با آقای آقا جانی صحبت کنم تو تلگرام؟کسی ایدی ایشون رو داره؟
کسی میتونه کمکم کنه،ممنونش میشمسلام تلگرام فکر نکنم راه خوبی باشه چون پیام زیاد میاد واسشون نمیتون همرو چک کنن از سایتشون باهاشون میتونید ارتباط داشته باشید اینم لینکش:
http://m-aghajani.com/?page_id=18 -
آقا دیگه بحث تموم شد/اللهم صل علی محمد و آل محمد
-
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فااطمه خب شاید اینا دانش اموز نباشن و هدفشون فقط متشنج کردن جو باشه.اخه یه عده هستن کلا دارن جو میدن یا تخریب میکنن
کاش میشد یه جوری بود که نظرات کاربران تازه وارد فقط با تایید مدیران نمایش داده میشد
اگر حسن نیت کاربر مشخص میشد بعد از مدتی، بدون تایید هم میتونست نظر بذاره
صرفا یک نظر بود البته.هرجور صلاحهدرسته عزیزم یه سری هستن به نام کاربر دارن جو رو تخریب میکنن این افراد نمیدونن که دارن شخصیت خودشون وموسسه ای که ازطرفش مامور شدنو خراب میکنن .
مثلا چندوقت پیش یکی ازکاربرااومد ازموسسه .... اسمشو نگم بهتره کلی تبلیغ کرد خب اگر ایشون عقل داشتن متوجه میشدن که نظرات بعدی که ارسال میکنن هیچ ارزشی برای هیچ کسی نداره واقعا بااین کارادارند خودشونوبدنام میکنن -
mojtaba.ettehad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا دیگه بحث تموم شد/اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببخشید مگه بحثی هم بوده ؟
یه کاربری اومده حرفی زده وجوابشو هم داره ازبقیه کاربران وخوده استاد میگیره -
الان که دیدم شکه شدم
خودتونم چن بار شاهد این جور چیزا بودین
شاید طرفمون دانش اموز باشه
و حتی ممکنه حرف حقیقت رو بزنه
اما
حرف راست رو باید جوری زد در کمال ادب
نه برای خورد کردن شخصیت طرف مقابل ....و ناراحت کردن
انتقاد چیز درستیه
اما نحوه بیان مهم تر
همیشه با زبون نرم کارا بهتر جلو میره :" -
DR.PeRshIA
بنظرم از استادی ب شایستگیه ایشون این برخورد مناسب نبود
بهتر بود یه مدل دیگه تو بحث ورود کنن البته با توجه به علم فوق العاده زیادشون من کمتر ازاونی ام ک حرفی بزنم اما هنوز نسبت ب اساتیدی ک دیگه نسبت ب این مسائل پوست کلفت شدن هنوز تجربشون کم باشه
من اگه بودم جوری جواب میدادم ک ایشون خیلی خیلی محترمانه متوجه اشتباهشون بشن و تازه شرمنده هم بشن
بازم شما استاد مایید بهتر میدونید
شمایی ک مثل بارونی ک بقول امیر اون ک نمیتونه نباره :))))
منکه ارادت دارم بهتون -
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
من تازه توی تلگرام پاسخ اقای اقاجانی رو در جواب یکی از بچه ها دیدم!!!واقعا شوکه شدم....استاد عزیز نمیدونم دوستان براتون دوباره اسکرین شات میگیرن یا خیر ولی لازمه خدمتتون عرض کنم ما اینجا مسوول بالابردن آمار بازدید وب شما نیستیم و تعهدی هم در این خصوص نداریم همونطوری که شما تعهدی در قبال اموزش برای ما ندارید و خطاب کردن یه دانش آموز ((که بنظرم فقط یه سوال پرسیده بود)) با الفاظی مثل "احمق و بیشعور" نه در شان شماست و نه در شان ماست...
افتادگی آموز اگر طالب فیضی...هرگز نخورد آب زمینی که بلند است -
من باب "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" لازم دونستم از جناب اقاجانی و همه عوامل آلا و بقیه مدرسین دروس مختلف تشکر و قدردانی کنم
سال ۸۸ دیپلمم رو در مدارس خارج از کشور امارات (دبی) گرفتم و بعد از کلی سختی ها و کش و قوس ها به کشور هند برای تحصیل در رشته دنداپزشکی رفتم و یک و نیم در هند زندگی کردم اما متاسفانه تمام پول هایی که خانواده ام با وام و قرض گرفته بودن رو رئیس کالج ازم خورد و دستم به هیچ جایی بند نبود و این اتفاق نه فقط برای من بلکه برای خیلی های دیگه در هند اتفاق افتاد کسانی بودند که پدرشون پول بازخریدی سی سال زحمتشو داد بهشون که برای خودشون اینده ای بسازن اما تمام پولاشون از دست دادن و افسوس و صد افسوس که خیلی از همدستان این کلاهبرداران ، دلالان سودجو هموطنای خودمون بودن و جای بسی تاسفه که بهم دیگه رحم نمیکنیم ! خلاصه بعد از اینکه تمام پولامو از دست دادم با کلی مشکلات دست از پا درازتر برگشتم و خونه نشین شدم و خانواده ام قرض هایی که واسه دانشگام گرفته بودن رو پرداخت میکردن . چند سال خونه نشین شدم و دست اخر برای دانشگاه های دولتی کشور ایتالیا اقدام کردم و توتستم در رشته بیوتکنولوژی پذیرش بگیرم . بار اول ویزام ریجکت شد و بعد از یکسال که دانشگاه پذیرش منو تمدید کرد مجددا برای ویزا اقدام کردم و این دفه قبول شدم اما سر به زنگاه تصمیم گرفتم که نرم چون نمیتونستم با رشته ای مه واسش پذیرش گرفتم ارتباط برقرار کنم و این همه سال برای پزشکی صبر کرده بودم و به هیچ وجه من الوجوه حاضر به کنار گذاشتن هدفمم نبود و البته نیستم ! یک اتفاق جالبی این وسط افتادم (البته از یک طرف تاسف برانگیز) اینکه روزی که من پرواز داشتم و نرفتم ، همون شهری که قرار بود اول پیاده بشم و بعد با قطار به شهر دوم برم زلزله اومد و چهارصد نفر کشته شدن . اینجاست که میگن : وعسی ان تکرهوا شیئنا و هو خیر لکم و عسی ان تحبون شیئا و هو شرا لکم . تصمیم گرفتم بعد از چند سال سختی که پشت در سفارتخونه ها کشیدم که گاهی وقتا مصیبت سرم اومد مثل : گم کردن پاسپورتم توسط سفارت و.... کنکور بخونم و به هدفم برسم . خیلی اتفاقی با آلا اشنا شدم و مدرسین فوق العاده که خیلی بی منت و در کمال اخلاص تدریس میکنن اشنا شدم و دارم برای کنکور ۹۶ اماده میشم ... واقعا جای بسی تاسفه موسساتی که بیش از نود درصد اونها شیره مالیدن سر داوطلبای کنکور هستش از رسانه ی ملی دارن تبلیغ میکنن و کل شبکه های تلویزیون رو قرق کردن و محصولاتی با اقل کیفیت و با هزینه های نجومی دست داوطلبا میدن و مای تعجب داره چطور کسی میره میلیون ها تومان بابت حلقه های دی وی دی که حتی نمیدونه چیه میره پرداخت میکنه !!! گرچه هیچ اعتقاداتی به این موسسات ندارم و به چشم دکان بهشون نگاه میکنم به یکیشون زنگ زدم گفت نه میلیون واسه مشاوره اختصاصی میگیریم!!!! گفت مگه قراره آپلو هوا کنید یا جای من کنکور بدین ؟ گفت خب ما شما رو رواسناسی میکنیم و اماده میکنزم واسه کنکور ! گفتم رواشناسی چی ؟! جز اینکه میخوایید بگید شرایط برای همه یکسانه، منابع یکسانه ، سوالات کنکور یکسانه ؟!؟! دیگه هیچی نگفت وقتی متوجه شد از هیچ روشی نمیتونه منو قانع کنه گفت حالا یکی دو جلسه مشاوره رایگان بیا ببین چطوریه ! گفتم که من واسه وقتم ارزش قائلم و نمیتونم بیام .... خلاصه کلام اینه که دوستان بجای غر زدن ، جدل کردن از این امکانی مه الا فراهم کرده استفاده کامل رو بکنید . با اینکه فقط واسه کنکور میتونم بیام ایران ازمون بدم اینجا معلمی وجود نداره که بخواد تدریس کنه با موسسه الا دروس رو خیلی خوب دارم جلو میبرم و خیلی از مشکلاتم رفع شد ... من علمنی حرفا فقد یصرنی عبدا ...الا و تمام اساتید بخصوص دو درس شیمی و زیست ، میدونشون هستم و خواستار موفقیت روز افزون الا و تمام تیم الا را دارم . موفق و مؤید باشید