سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
استاد عزیز
خدا قوت
همه یدانش اموزان آلایی می دونن که همه اساتید آلاء و همچنین عوامل پشت صحنه سخت مشغولین برای یک کار خیر
برای اینکه امثال من که واقعا هزینه ی کلاسهای کنکوری و دی وی دی های اموزشی براشون خیلی سنگینه ذهنمونو درگیر این نکنیم که چطور از پسشون بر بیایم و فقط به هدف نهایی فکر کنیم
و اینکه بعضی ها کم لطفی می کنن شما خودتون بهتر می دونین که تو خیلی از مسایل این کم لطفی ها پیش میاد متاسفانه... اما شما خودتونو ناراحت این موارد نکنین
همه ما قدرتونو می دونیم و ممنون لطفتونیم
و دعا گوتون -
-
ما یه گربه داریم خونمون
که هر وقت میریم تو حیاط بلااستثنا غذا میخواد
اگه یه بار یادمون بره بهش غذا بدیم یا غذای باب طبعش اماده نباشه اون روز
حمله میکنه که چش و چار ادمو در بیاره -
دوستان کاش ادامه ندیم
چون هم اون طرف متوجه اشتباه حرفش شده هم استاد تذکر لازم رو دادن و متوجهشون کردن -
صلوات ختم کنین بحث تموم بشه
-
کاش فیلما بیاد دیگه
-
آلا باید یه فکری برای این کامنت ها کنه ، متاسفانه این چندمین بار هست به اساتید توهین میشه ، و طبیعتا هم مشخص هست کار کدوم گروه و دسته است که سعی در تخریب آلا و اساتید دارند .... اگر به قیمت بسته شدن انجمن هم باشه باید فکری به حال کامنت ها بشه
-
xaniar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آلا باید یه فکری برای این کامنت ها کنه ، متاسفانه این چندمین بار هست به اساتید توهین میشه ، و طبیعتا هم مشخص هست کار کدوم گروه و دسته است که سعی در تخریب آلا و اساتید دارند .... اگر به قیمت بسته شدن انجمن هم باشه باید فکری به حال کامنت ها بشه
سلام آلا به این فکر میکنه که کاربرانش ازشخصیت ومنزلت اجتماعی برخوردارند وهرحرفیو که به ذهنشون رسید روبیان نمیکنن وهرنظریو نمیدن این افراد باید خودشون متوجه باشند درچه جایگاهی قراردارند ودرخوراون محیط صحبت کنن که متاسفانه اینجوری نیست
من به این دست افراد میگم
مغزدردهنآدمایی که مغزشون تودهنشونه -
سلام خدمت همه دوستان و همچنین تمام عوامل و دست اندرکاران بزرگوار آلای عزیز
متاسفانه یک سری از افراد که من بعید میدونم دانش آموز باشن و به احتمال زیاد از سوی موسسات پولی و پرهزینه هستن میان اینجا نظرات الکی میدن
اگه از طرف این گروه ها باشن که خیلی چیز عادیه چون بدجور دارن ضرر میکنن و از حرص دارن این کارا رو میکنن ولی باید بدونن دوران نامردی و پول گزاف گرفتن از دانش آموزا به لطف اول خدا و بعد آلا داره تموم میشه
خداروشکر که استادهایی دارن در این موسسه تدریس میکنن که هیچ موسسه ای با هزینه های چندین میلیونی هم مثل این بزرگواران تدریس نمیکنن
ان شاءالله که در همه این موسسات تخته بشه ولی در عوض روز به روز آلا پیشرفت و پیشرفت و پیشرفت کنه
اما در کنار این بحث ها
مطمئنا یه سری از دانش آموزا هم هستن که واقعا نامردن اونم نامرد در حد جام جهانی
بچه هایی که اینقد صبر ندارید برای گذاشتن این کلیپ های آموزشی
واقعا براتون متاسفم
همین شماهایی که اینقد بی شرمانه دارید به آلا و استادهای بزرگوار آلا مخصوصا استاد بزرگوار مهندس آقاجانی حرفایی به دور از شان و منزلت این بزرگواران میزنید
همین شماها اگه میرفتین پول میدادین دی وی دی های چند میلیونی میگرفتین کلی منت هم میزاشتن سرتون و در کنارش جرات حرف زدن هم نداشتین حتی اگه دی وی ها ایراد داشت
اما آلا داره بدون هیچ منتی و بدون هیج هزینه ای بهترین استادها رو میاره تدریس میکنن به بهترین روش و حرفه ای ترین روش ولی جواب بعضی از شماها اینه در مقابل این همه زحمت؟
قطعا شما از اون آدمای گربه صفتی هستین که هزارسالم بهتون خوبی کنن نمیبینید اما یک لحظه بهتون کم توجهی بشه هار میشید و به طرف مقابل حمله ور میشید
براتون متاسفم واقعا -
سلام دوستان این صفحه رو ببینید خودتون متوجه میشید داستان از چه قراره و دید این دوستمون کلا نسبت به آلاء چجوریه
http://forum.alaatv.com/user/best -
تورو خدا یه کاری نکنید آلاء از خیر رسوندن به ما منصرف شه.....شمایی که همچین حرفی زدی وبه استاد توهین کردی شیمی روکه ن باید بری الفبای ادبو رو یادبگیری......آلاء لطفا انجمن رو ببندید که بی احترامی زیاد شده.....
-
فااطمه خب شاید اینا دانش اموز نباشن و هدفشون فقط متشنج کردن جو باشه.اخه یه عده هستن کلا دارن جو میدن یا تخریب میکنن
کاش میشد یه جوری بود که نظرات کاربران تازه وارد فقط با تایید مدیران نمایش داده میشد
اگر حسن نیت کاربر مشخص میشد بعد از مدتی، بدون تایید هم میتونست نظر بذاره
صرفا یک نظر بود البته.هرجور صلاحه -
Marjan 77 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
چطور میتونم با آقای آقا جانی صحبت کنم تو تلگرام؟کسی ایدی ایشون رو داره؟
کسی میتونه کمکم کنه،ممنونش میشمسلام تلگرام فکر نکنم راه خوبی باشه چون پیام زیاد میاد واسشون نمیتون همرو چک کنن از سایتشون باهاشون میتونید ارتباط داشته باشید اینم لینکش:
http://m-aghajani.com/?page_id=18 -
آقا دیگه بحث تموم شد/اللهم صل علی محمد و آل محمد
-
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فااطمه خب شاید اینا دانش اموز نباشن و هدفشون فقط متشنج کردن جو باشه.اخه یه عده هستن کلا دارن جو میدن یا تخریب میکنن
کاش میشد یه جوری بود که نظرات کاربران تازه وارد فقط با تایید مدیران نمایش داده میشد
اگر حسن نیت کاربر مشخص میشد بعد از مدتی، بدون تایید هم میتونست نظر بذاره
صرفا یک نظر بود البته.هرجور صلاحهدرسته عزیزم یه سری هستن به نام کاربر دارن جو رو تخریب میکنن این افراد نمیدونن که دارن شخصیت خودشون وموسسه ای که ازطرفش مامور شدنو خراب میکنن .
مثلا چندوقت پیش یکی ازکاربرااومد ازموسسه .... اسمشو نگم بهتره کلی تبلیغ کرد خب اگر ایشون عقل داشتن متوجه میشدن که نظرات بعدی که ارسال میکنن هیچ ارزشی برای هیچ کسی نداره واقعا بااین کارادارند خودشونوبدنام میکنن -
mojtaba.ettehad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا دیگه بحث تموم شد/اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببخشید مگه بحثی هم بوده ؟
یه کاربری اومده حرفی زده وجوابشو هم داره ازبقیه کاربران وخوده استاد میگیره