b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mohammad.A چه برنامه ایه؟
با موبایلتون نرم افزار Cam Scanner رو از طریقِ بازار دانلود و نصب کنید،با این نرم افزار میتونید عکس بگیرید از چیزی که میخواید و بعدم راحت به فایلِ PDF تبدیل کنید که شما میخواید از جزوه که نوشتید عکس بگیرید!
اینم لینکِ نرم افزار هستش داخل بازار:
https://cafebazaar.ir/app/com.intsig.camscanner/?l=fa
از جزوه تون عکس بگیرید که تهیه کردید و بعدم راحت به فایل PDF تبدیل کنید و اینجا آپلود کنید تا بقیه هم بتونن استفاده کنن -
یه چیزی بگم مسخرم نکنیدا
من توی آزمون قلمچی اون سوالی بود ک غلظل رو بر حسب مول بر لیتر بر ثانیه داده بود بعد مول بر دقیقه میخواست من میتونستم فقط تبدیلش کنم به مول بر لیتر بر دقیقه
کی بلده چطوری لیترو ازین وسط برداریم سوال چهارمشم بود فکنم -
یه چیزی بگم مسخرم نکنیدا
من توی آزمون قلمچی اون سوالی بود ک غلظت رو بر حسب مول بر لیتر بر ثانیه داده بود بعد مول بر دقیقه میخواست من میتونستم فقط تبدیلش کنم به مول بر لیتر بر دقیقه
کی بلده چطوری لیترو ازین وسط برداریم سوال چهارمشم بود فکنم -
به نظرم آموزشهای سال 95 بهتر بود و کامل تر
البته امسال اون جنبه کتابخونیه عالیه ولی من با 95 بیشتر یاد گرفتم تا 96 نمیدونم چرا -
Mohammad.A باشه شب بعد کلاس میام میذارم
-
D.r Esmaili خب ضبدر لیتر کن دیگه همین.
-
D.r Esmaili در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه چیزی بگم مسخرم نکنیدا
من توی آزمون قلمچی اون سوالی بود ک غلظت رو بر حسب مول بر لیتر بر ثانیه داده بود بعد مول بر دقیقه میخواست من میتونستم فقط تبدیلش کنم به مول بر لیتر بر دقیقه
کی بلده چطوری لیترو ازین وسط برداریم سوال چهارمشم بود فکنمً
ضرب در لیتر کن -
سلام. عزیزان خداییش اعصابم به هم ریخته. نمیدونم فیلم های پارسال استفاده کنم یا از امسال، ویدئو های سال گذشته کامل شدن و آدم میدونه میتونه همشون رو نگاه کنه ولی از طرفی کیفیت فیلم برداری، صدا و ... به اندازه فیلم های امسال نیست. و از طرف دیگه نمیدونم چقدر طول میکشه تا استاد ویدئو های امسال رو ضبط کنن.
لطفا اون عزیزانی که با ویدئو های سال قبل پیش رفتن راهنمایی کنن -
Mehdi Baziyar پارسالیام خوبن استرس نداشته باش. هرچی اینجا بگن قطعا تو کلاسای خودشون گفتن چه پارسال باشه چه امسال. امسالیا کتاب خوانی فقط اضافه شده و اینکه خب چون مبحث به مبحث یه ساختار منظمی داره ولی در کل محتواشون یکین.
-
negar2012 خب به نظر که می بایست برای فیلم های پارسال کتاب های استاد رو تهیه کرد و بدلیل کیفیت پایین فیلم ها نوشتن جزوه خیلی آسون نیست (حجم زیاد مطالب که به کنار)
ویدئو های امسال نوشتن آسون هست ولی چون نمیدونم کی بخش های دیگه اضافه می شه ...
کسی از مسئولین آلا میشه لطف کنه و با ایشون تماس بگیره و ازشون بپرسه از چه تاریخی شروع می کنن به قرار دادن ادامه ویدئو ها ؟ -
negar2012 سلام . من فیلمای پارسالو میبینم . قضیه کتابخوانی امسال چیه ؟
-
mina raeesi با کتاب پیش میرن. یعنی واسه هر مبحثی میان و کتاب درسی رو هم نکاتش رو توضیج میدن، فکر کنید ها و فعالیت های مهم کتاب رو پاسخ میدن و ...
یه سوال ! شما که ویدئوهای پارسال رو می بینید، خودتون جزوه می نویسید یا کتاب استاد رو تهیه کردید ؟ -
استاد جواب های دوپینگ فصل۲ چهارمم کی میزارید کانال؟؟؟؟؟
-
Mehdi Baziyar وای چه عالی . پس منم امسالو دانلود کنم
من یه اشتباهی کردم همه فیلما پارسالو باهم دانلود کردم . نه اینکه هر مبحث خوندم یه مبحث دیگه دانلود کنم -
سلام دوستان
خواستم بپرسیم استاد آقاجانی چه مبحثی را در جلسه آینده تدریس خواهند کرد؟؟؟ -
ولی خدایی تدریسشون حرف نداره ها . بی نظیرن .