b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
عالی عالی عالی واقعا این استاد بینظیره. ممنون
-
سلام خسته نباشیداستادکارتون عااااااااالیه حرررف نداره فقط کاش زودبه زودتدریس هاقرارمیگرفت...باتشکرفراوان
-
ترکیبات یونی عااااااالی بود با تکنیکای استاد تستای کنکورش خیلی سریع حل میشد
-
سلام دوستاااان.....کسی اطلاع داره کتاب پیش2 کی چاپ میشه???خواهش میکنم جواب بدین
-
سلام پاسخ تست های دوپینگ فصل 1 و 2 شیمی 2 رو کسی داره...فقط گزینه صحیحم بدون پاسخ تشریحی هم باشه عیبی نداره...
ممنون میشم برام بفرسته. -
سلام دوستان کد دانش اموزی پیش دانشگاهی من چیه؟
کد ملی:0022465046 -
نمیدونم
خیلی کیج شدم
امشبم اخرین مهلت ویرایش اطلاعاته
نمیدونم چی وارد کنم
بعضیا میگن کد ملی بدون دوتا صفر اولش
بعضیا میگن کل کد ملی
بعضیا هم میگن کد پیش و دیپلم یکیه -
دوست عزیز اول مطالعه دفترچه و بعد ثبت نام... دفترچه را مطالعه کنید متوجه خواهید شد... کد سوابق تحصیلی تون با شماره دانش آموزیتون تفاوت داره که باید کد سوابق تحصیلی را از سایت دیپ کد دریافت کنید. بازم میگم اول دفترچه را مطالعه کنید خودتون متوجه خواهید شد
-
دوستان کد پیش دانشگاهیتون همه کد ملیتونه دفتر دار مدرسه ما که اینو میگف بچه هایی که کارنامه ترم اول داشتنم همینو میگفتن
-
دکتر محبوبه
خود اقای امینی راد هم همینو گفتند
الان کد ملی من:0022465046 -
یعنی کد دانش اموزی پیش دانشگاهیم میشه:22465046
؟؟؟؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یعنی کد دانش اموزی پیش دانشگاهیم میشه:22465046
؟؟؟؟طبق گفته های آقایِ امینی راد،بله باید صفر های اول رو بردارید که همونیم یشه که نوشتید!
البته فکر میکنم این بحث رو تویِ تاپیک های موضوع مشترکش مطرح می کردید یا خودتون تاپیکی ایجاد میکردید بهتر بود،آخه ربطی به شیمی نداره -
بچه هاااااا صفره رو باید وردارین از اول کد ملیتون
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com
سلام اره درسته به نظرمن -
ممنون از همگی
به خاطر اینکه تا امشب بیشتر مهلت ویرایش اطلاعات نبود مجبور شدم تو صفحه شیمی سوالمو بپرسم (چون پر بازدیده)