b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام سایت الگو 30% تخفیف گذاشته
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟برای جمع بندی خیلی خوبه
9 تا سی دی هم دارهشیمیش که سی دی نداره:|
-
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام سایت الگو 30% تخفیف گذاشته
موج ازمون الگو خوبه بخرم؟برای جمع بندی خیلی خوبه
9 تا سی دی هم دارهشیمیش که سی دی نداره:|
وای اون اره :| پایه و پیشش هم جدائه
من ذهنم رفت سمت زیستش :|t.mohammadmahdi1999gmail.com سی دی نداره
-
سلام پس ترکیب های کووالانسی کی تدریس میشه؟
-
استوکیومتری رو اگه بیشتر مسةله هاشو استاد کار کنن عالی میشه ک البته همینطورم خواهد بود
-
سلام راست میگن پس ترکیب های کووالانسی چی؟
-
بچه ها من از فیلم های پارسال استفاده کردم ، خیلی عالی ان ، واقعن استاد همه نکته ها رو میگن ! میتونین از اونا استفاده کنین !
-
بچه ها برا استفاده از فیلمای پارسال با استفاده از هین کتاب استاد که گذاشتن رو سایت میتونیم پیش بریم؟
-
خیلی ممنون
-
سلام
تو قسمت فصل 2 شیمی 2 روند های تناوبی رو درس ذاذن اسستاد و قسمت اولو ندادن قسمت اولو خودمون بخونیم یا در اینده درس میدن -
سلام جلسه 67 ناقص است لطفا درستش کنید ممنون
-
سلام کسایی ک فیلم های پارسال استفاده کردید من فیلم هارو دانلود کردم ولی چندتا از اونا تو شیمی الی ناقص است مثلا استاد ساختار هارو درس دادن تا ایبوبروفن ولی دیگه هرچی تو فیلم ها نگاه میکنم منتول و اسپارتام رو نگفتن کسی هست راهنمایی کنه
-
milad4862 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام کسایی ک فیلم های پارسال استفاده کردید من فیلم هارو دانلود کردم ولی چندتا از اونا تو شیمی الی ناقص است مثلا استاد ساختار هارو درس دادن تا ایبوبروفن ولی دیگه هرچی تو فیلم ها نگاه میکنم منتول و اسپارتام رو نگفتن کسی هست راهنمایی کنه
هر 2 تاش رو گفتن.چون من تو جزوه ام وارد کردم.ولی جلسه اش یادم نمیاد چون من تابستون دیدم این قسمتارو
-
تشکر از زحمات دست اندرکاران الا...کارتون خیلی عالیه...فقط اگه میشه برنامه ی فیلم های اینده رو بگید...مثلا بگید که ادامه ی شیمی پیش کی تدریس میشه تا ما هم بدونیم باید چه کنیم...
اقای اقاجانی هم کارشون بیسته ولی سرعت کمه...به هر حال سپاس -
سلام بچه ها شیمی 2 کامل تدریس شده؟
-
ali konkuri نه فقط سه فصل اول تدریس شده اگه فصل ۴و۵ را میخاید باید از فیلم های پارسال استفاده کنید البته اون ها هم عالین
-
#تدریس #شیمی جلسه 72 - آقای #آقاجانی
واکنش های شیمیایی (قسمت پنجم) - سوختن
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5941@alaa_sanatisharif