b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
استاد خواهشا زحمت بکشید فیلم ها رو تموم کنید !!!
-
سلام...من نفهمیدم اخرش کاشف الکترون کیه؟؟؟؟
-
استاد خواهشا تمومش کنید ؟؟؟
-
ms96 sad96 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد خواهشا تمومش کنید ؟؟؟
4 جلسه دیروز ضبط شده ایشاالله ب زودی میاد رو سایت.مام منتظریم.ولی صبور باش انقد نگو تمومش کنید.همه دارن
زحمت میکشن.همچین کار اسونیم نیس ک همش بگیم تموم کنید تموم کنید!عوامل الا دارن تمام سعی خودشونو میکنن -
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
u3f در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ضحمت
محم نیطه
-
Dr.Saraaa در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ضحمت
محم نیطه
ارح درسطه
-
fatima.k28 ن متاسفانه منم مثل شما اطلاعی ندارم.من هر جارو نیاز داشتم ک تدریس نشده فیلمای پارسالو دیدم و خیلیم عالیه .وقت تلف نکن برو همونارو ببین .
-
fatima.k28 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo ممنونم....آره...خب منم فایلایی که قرار دادن رو ژرینت گرفتم...اما خب همه سوالات رو حل نمیکنن تو فیلما آخه..... اگه کسی خریده و \اسخ داشته اطلاع بده که منم بگییرم کتابو.
من کتاب سوم استادو خریدم.خوبیش تو اینه ک تمام گروهای عاملی و واکنشارو تو ضمیمش داره و کلی تست دوپینگ.اگه بی اینا نیاز نداری میتونی از قسمت جزوه های سایت جزوه هر قسمتو ک میخوای بگیری.محتوای کتاب دقیقا همونه با ی تفاوت ک تستاش 94 و 95رو نداره .. منظورم جزوه های روی سایته
-
اسیدو باز حتما تا قبل 20 ام تدریس کنین
-
سلام خسته نباشيد!
ببخشيد همايش جمعبندي پايه اقاي اقاجاني رو گفتيد ميذاريد، ديگه نميذاريد!؟ -
سلام بچه ها من شیمی صفر صفر بودم حالا امسال با مهندس آشنا شدم دارم تازه شیمی یاد میگیرم حالا تازه شیمی ۲ رو تمام کردم اینم نخواندم فقط فیلم ها را دیدم و جزوه نوشتم حالا شروع به جزوه نوشتن شیمی سال سوم شدم حالا تا این شیمی سوم به گمانم تا آخر اردی بهشت طول بکشه و دیگر وقت ندارم برای خواندن شیمی ۴ دل نمی خواد حذفش کنم ولی همینا شیمی ۲و ۳ فقط جزوه نوشتم که مسلط نیستم حالا یک سوال پیش آمده ام اگر این شیمی ۲ و ۳ بقیه وقت بذارم روی مسلط شدن روی همینا ؟
آیا میشه با این دو تا کتاب درصد خوبی بدست اورد؟ -
fatima.k28 ن فقط پاسخنامه کلیدی داره