-
iman 1
بله درسته ولی از همون اول باید مرتب باهاش پیش بری ازش جا بمونی سخت میشهOrkide yas برنامش خیلی خوبه دانش اموز باهاش بره جلو خیلی خوب میشه حرفتون درسته.
-
سوالاتش طوریه ک تو همه ی دروس امسال بهترین سوالات برای قلمچی بود
-
Orkide yas برنامش خیلی خوبه دانش اموز باهاش بره جلو خیلی خوب میشه حرفتون درسته.
iman 1
بله درسته -
بخصوص شیمی عربی که واقعن عالیه سوالاتش + زیست . البته همه درسا خیلی خوبن ولی این 3 تا سوالاش بهتره
-
D.r Esmaili برو قلمچی .مهم نیست پشتیبان داشته باشی یا نه . یاد بگیر خودت برای خودت برنامه بریزی خودتو دست کم نگیر الان بهترین فرصته یاد بگیری چجور برای زندگی برنامه ریزی کنی ان شاالله دراینده هم برای اداره کردن زندگیت خیلی مفیده . ب کسی تکیه نکن منظورم پشتیبانه . خودت بهترین برنامه رو بریز نترس .
iman 1
ممنون داشی
ایمان حالا ثبت نام داره واسه 97 یا کی باید برم -
بخصوص شیمی عربی که واقعن عالیه سوالاتش + زیست . البته همه درسا خیلی خوبن ولی این 3 تا سوالاش بهتره
iman 1
تبلیغ ک نمیکنی خخخ -
-
iman 1
ممنون داشی
ایمان حالا ثبت نام داره واسه 97 یا کی باید برمD.r Esmaili تبلیغ واسه چی ؟ اره ثبت نام داره . ازمونای تابستان قلمچی رو ثبت نام نکن فقط از مهرماه ب بعدو بنویس . همون شهریور ماه برو ثبت نام کن ازموناشو . چنتا خوبیشو گفتم . هم برنامه ی بسیار خوبی داره هم سوالاتش خیلی کیفیتش خوب و مثل کنکورشده وهم رقابت خیلی خوبه تعداد داوطلباش بالاست .
-
D.r Esmaili در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها کسی اینجا آزمونهای سنجش شرکت میکنه؟؟
اگه شرکت میکنین من میخوام برای کنکور 97 ثبت نام کنم کی باید ثبت نام کنم کجا ثبت نام کنم و هزینه های آزمون چقدره چند مرحله آزمون داره از چه تاریخی شروع آزموناشه مثل قلمچی 2 بار درماهه یا نه ؟؟
تورو خدا هرکی هستم راهنماییم کنهمن ک سه تای اخرو نوشتم شد..72 تومن..میفته ازمونی 24 فک کنم...مثل قلم چی نیس ..ماهی یک باره..اونم با بودجه بندی سنگین و سطح سوال های ضعیف..بنظرم قلم چی بنویسین بهتره..
Ali HP
دمت گرم علی جون -
D.r Esmaili
از نظر من که کلا نرو آزمون آزمایشی,اگر خواستی بری فقط آزمون های جامع سنجش رو بنویس با جمعبندی ترم اول
سوال های آزمون آزمایشی رو هر سال میتونی دانلود کنی از سایت ها و کانال های مختلف و خودت حل کنی,چون واقعا آزمون رفتت جز وقت تلف کردن و اعصاب خورد کردن چیز دیگه ای نداره
ولی اگه اصرار داری بری آزمون آزمایشی,
سنجش آزمون های در طول سالش خوب نیست یعنی سوال هاش خیلی آسونه
قلمچی هم برنامه فشرده ای داره وتعداد آزمون هاش بالاست(هر دو هفته یه باره فکر کنم) و ممکنه به بودجه بندی هاش نرسی و معمولا هم از سوال هاش تعریفی نمیکنن,البته جامعه آماریش بالاست
گزینه دو اما آزمون های در طول سال تحصیلیش بودجه بندی تقریبا مناسبی داره (هر 3 هفته یه بار یا بعضی وقتا هر 4 هفته 1 بار)ولی درجه سختیش اکثرا متوسط به بالا هست,اگر آزمون جامع هارو حساب کنی 14 مرحله هست گزینه دو
هزینه قلمچی فکر میکنم بین اینا از همه بیشتر باشه
گزینه دو به ازای هر آزمون فکر کنم 30 تومن باشه(چون پاسخنامه تشریحی هم بعد آزمون میدن تو یه دفترچه بخاطر اون فکر کنم شده 30 تومن)
سنجش هم آزمون های در طول سال تحصیلیش 15 تومنه و آزمون های جامعش 25 تومن
تاریخ شروع آزمون ها هم باید بری تو سایتشون ببینیReza.Tah
گل گفتی -
Orkide yas بله چون برای 97 هنوز نیومده خواستم ببینن چنتا ازمون داره و تاریخاش چطوریه .
iman 1
بابت فایل تاریخام ممنون خیلی گلی -
D.r Esmaili تبلیغ واسه چی ؟ اره ثبت نام داره . ازمونای تابستان قلمچی رو ثبت نام نکن فقط از مهرماه ب بعدو بنویس . همون شهریور ماه برو ثبت نام کن ازموناشو . چنتا خوبیشو گفتم . هم برنامه ی بسیار خوبی داره هم سوالاتش خیلی کیفیتش خوب و مثل کنکورشده وهم رقابت خیلی خوبه تعداد داوطلباش بالاست .
iman 1
اقا ایمان لطف میکنید معیاراتونو واسه راهنماییتون بگین
یکی از دوستان سوال داشتن
چجوری شما قلم چیو قبول دارین؟تجربه شخصی؟
ایشون مایل نبودن خودشون سوالشونو مطرح کنن -
iman 1
اقا ایمان لطف میکنید معیاراتونو واسه راهنماییتون بگین
یکی از دوستان سوال داشتن
چجوری شما قلم چیو قبول دارین؟تجربه شخصی؟
ایشون مایل نبودن خودشون سوالشونو مطرح کننOrkide yas منک گفتم دوست عزیز چندین بارهم تکرار کردم
-
Orkide yas منک گفتم دوست عزیز چندین بارهم تکرار کردم
iman 1 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.کجا گفتین؟شما ترازتون چنده؟بر چه معیاری میگین مهر ازمون قلمچی شرکت کنید؟
-
iman 1
میدونم اقاایمان
سوال بنده نیس
شما لطف کنین دوباره بگین خواهشا -
iman 1
میدونم اقاایمان
سوال بنده نیس
شما لطف کنین دوباره بگین خواهشاOrkide yas ازمونای قلمچی بودجه بندیش عالیه . سوالاتش هرسال بهتر از سال قبل میشه بخصوص امسال که بهترین سوالاتو داشت . جامعه اماریش بالاست . برنامش هر دوهفته یکباره و منسجمه . سوالات تک تک درساش بهترین سوالاته و...
-
D.r Esmaili تبلیغ واسه چی ؟ اره ثبت نام داره . ازمونای تابستان قلمچی رو ثبت نام نکن فقط از مهرماه ب بعدو بنویس . همون شهریور ماه برو ثبت نام کن ازموناشو . چنتا خوبیشو گفتم . هم برنامه ی بسیار خوبی داره هم سوالاتش خیلی کیفیتش خوب و مثل کنکورشده وهم رقابت خیلی خوبه تعداد داوطلباش بالاست .
بر چه اساسی میگین مهر ثبت نام کنن؟؟شما خودتون ترازتون چنده یا اگر دانشجو هستین کدوم رشته؟
-
ان شاالله دوستانی ک میخوان حتمن قلمچی ثبت نام کنن . سنجش 4 تای اخرم بدین .موفق باشید
-
iman 1
ممنونم واسه اینکه اهمیت دادین
زندگی بکام
بر چه اساسی میگین مهر ثبت نام کنن؟؟شما خودتون ترازتون چنده یا اگر دانشجو هستین کدوم رشته؟
@parastu23 پیاماتون مثل اینک محدود شده
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء