b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
موفق باشید همه ی دوستان
-
دوستان عزیز هیچوقت کسی رو مسخره نکنید هیچوقت چون خدا جای حق نشسته
-
ان شاالله همه ی دوستان کنکوری این مدتو با ارامشو توکل برخدا بخونن . کنکوری های 97 هم امتحانات نهاییشون رو عالی بدن . برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم . التماس دعا
-
اقا چرا هیچ کدوم از ادمین ها جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟الا مگه همایش فروردین اقا اقاجانی رو خریداری نکرد؟؟؟پس کو؟؟؟
-
استاد سلام چرا رو 95 گیر کردید و نمیری 96 منظورم فیلماست تموم میشه انشا ا... دیگه نه ؟
-
ghadremotlagh
تو تلگرام ب ادمین پیام بدین -
دوست عزیز یه ماه دیگه کنکوره الان فیلم دیگه بدرد نمیخوره الان فقط باید جمع بندی کنید مهندس اقاجانی هم انشاءالله این کلاس ها رو برای کنکور97کامل میکنند ...کیفیت کلاس های امسال استاد نسبت به پارسال واقعا خیلی بهتر بود ممنون از الاء
-
سلام...کسایی که فرمول محاسبه تعداد جفت الکترون های ناپیوندی رو میدونن پاسخ بدن که آیا اگه یه ترکیب بار داشت باید حساب شه؟؟؟؟؟؟؟
-
آقای آقاجانی تورو خدا لا اقل اسید و باز یا محلول رو تدریس کنین لطفا من به شخصه فقط شیمی رو از فیلم های شما میتونم بخونم و خیلی هم تاثیر داشته لطفا یه کاری بکنین تو این ایام باقی مانده نهایت استفاده رو به کار بگیرین خیلی ممنون میشم با تشکر
-
استاد نمیشه اسید و باز یا الکترو شیمی رو تدریس کنین
-
تازه فصل 4 و 5 فیزیک 2 هم مونده
-
خواشها استاد سریع تر چون اینجا مخصوص کنکوری های 96 هستشا نه 97
-
واقعا خیلی از بچه ها از پشت کنکور نشتن خسته شدن بلخصوص دوستان من