b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
vahidesfولی در مورد همایش ها باهات موافقم چون با هدف الا که عدالت اموزشی هست تناقض داره......اقای اقاجانی هم امسال حتما قسمت های باقیمانده شیمی را تدریس میکنند چون قول دادند و پای اعتبار ایشان در میان است و بعید میدونم زیر قولشون بزنند
-
خب دوستان یا شما از این فیلمااستفاده نکردین یا امسال میخواین کنکور بدین که بازم اسفاده نکردین...
چون فیلمای پارسال که خود آقای آقاجانی هم گفتن از اونا استفاده کنیم یا ناقصن (محلول واسید و باز)یا استاد داره از رو جزوه درس میده که جزوه ای در کار نیست(الکتروشیمی) بهشونم که ایمیل دادم و پیام دادم جواب ندادن صادقانه بگم بعضیاشونم کاملن...من که کنکورما دادم( چه خوب چه بد) اینارو گفتم که دوستان جدید الکی اعتماد نکنن...
آآآدمیم که میخواد درس بخونه آقای آقاجانی معجزه نمیکنه وقتشا تلف ایشون نکنه گوووووول تبلیغات عجیب و وسوسه کننده رو هم نخوره -
vahidesf در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خب دوستان یا شما از این فیلمااستفاده نکردین یا امسال میخواین کنکور بدین که بازم اسفاده نکردین...
چون فیلمای پارسال که خود آقای آقاجانی هم گفتن از اونا استفاده کنیم یا ناقصن (محلول واسید و باز)یا استاد داره از رو جزوه درس میده که جزوه ای در کار نیست(الکتروشیمی) بهشونم که ایمیل دادم و پیام دادم جواب ندادن صادقانه بگم بعضیاشونم کاملن...من که کنکورما دادم( چه خوب چه بد) اینارو گفتم که دوستان جدید الکی اعتماد نکنن...
آآآدمیم که میخواد درس بخونه آقای آقاجانی معجزه نمیکنه وقتشا تلف ایشون نکنه گوووووول تبلیغات عجیب و وسوسه کننده رو هم نخورهخب دوست عزیز شما هم مجبور نبودی وقتت رو تلف کنی که
مگه کسی مجبورتون کرده بود ؟
ما و خیلیای دیگه دیدیمه فیلمارو و کاملا هم راضی بودیمه و همشم یاد گرفتیمه
شما هم وقتی دیدی این فیلما براتون وقت تلف کردن بوده اشتباه از خودتون بوده که ادامه دادید به دیدنتون
هرکسی هم عقل و درک داره دو قسمت ببینه میفهمه بدردش میخوره یا نمیخوره -
بله منم 8سال میمونم پشت کنکور چون استاد آقاجانی قول دادن هر وقت وقت داشتن باقیمانده درس ها را تدریس کنن...!!!!
من بهانه ای برای استادطلوعی و استاد ثابتی و آقای ناصح زاده و آقای راوش که فیلماشونا استفاده کردم ندارم چون هر کاستی بوده از جانب حودم بوده.
-
vahidesf
ببینید حرف های ضد و نقیض تو صحبت هاتون هست که کاری ندارم
نقد یعنی بررسی !
آلا از همون اول هم گفت فیلم های شیمی سال های قبل هستن از اونا ببینید
ببینید چند دوره کامل رو سایته تعداد جلسات ناقص هر دوره به انگشت های دست نمیرسه !
که اونم دلیلش یا نقص فنی بوده یا هر چیز دیگه ای
شما کلاس هم که بری ممکنه طول سال چند جلسه غیبت داشته باشی
و نکته مهم آلا اصلا تبلیغ نداره !
هر همایشی هم که رو کانال آلا رفته مربوط به اردو طلایی و تخته خاک بوده که آلا برکیفیت محتوایی و اجرایی اونا نظارت داشته
اوکی ممکنه بگین منظورتون آلا نبوده به هر حال گفتم که این نکات رو مد نظر داشته باشین
آلا تمام تلاشش اینه که درس ها رو با بهترین کیفیت پوشش بده و تو این راه ممکنه نقص و کاستی هایی هم وجود داشته باشه که سعی میکنه اونا رو هم درست کنهپ ن :تمایلی هم به ادامه بحث ندارم ! نقد شما شنیده شد و صحبت هایی که لازم بود گفته شد
-
vahidesf برای چیزی رایگان در اختیار شما قرار داده میشه ،منت نذارین ،کلی فیلم از استادای مختلف حتی استاد اقاجانی از سالای گذشته موجود بود میتونستین ،اونا رو ببینین. در ضمن مگه اقای اقاجانی شمارو مجبور کردن پول بدین واسه همایش؟ در ضمن مکه دبیرای الا زندگی ندارن؟ نباید پول دربیارن ؟ ایشونو صدها ویدیو رایگان دراختیار همه قرار دارن ولی چون همایششون که مربوط به الا هم نبوده پولی بوده شما شاکی هستین؟ ،همه قبول دارن ممکنه کم و کاستی هایی وجود داشته.باشه ولی ادم نباید دنبال نقصر برای شکستاش بگرده به خودتون بر گردین
-
perfect
-
vahidesf در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله منم 8سال میمونم پشت کنکور چون استاد آقاجانی قول دادن هر وقت وقت داشتن باقیمانده درس ها را تدریس کنن...!!!!
من بهانه ای برای استادطلوعی و استاد ثابتی و آقای ناصح زاده و آقای راوش که فیلماشونا استفاده کردم ندارم چون هر کاستی بوده از جانب حودم بوده.
نیازی نیست 8 سال بمونی پشت کنکور
خیلی راحت نواقص رو از کلاس کنکور 2 میدید و این همه نفرین و لعنت هم نمیکردی آلا رو دوست گرامی -
ترمودینامیک موجود نیست ؟؟؟؟
-
ali jafari نه میتونین از فیلمای سال های پیش استاد اقاجانی استفاده کنین
-
مباحث دیگه هم همین طوره شیمی دو پیوند کووالانسی و شیمی 3 محلول ها و ..... همه ی اینها رو از کلاس کنکور 2 استفاده کنم
-
ali jafari بله
-
نوشته شده در حال برگزاری فیلم دیگه ای اضافه نمیشه ... ؟؟
-
ali jafari فیلمای جدید نیمه شهریور میان
-
کلاس کنکور 2 هم در همین سطحه دیگه الان با این مباحثی که در کلاس کنکور امسال مطرح شد من انبوه تست ها رو در زمان معین می زنم کلاس کنکور 2 هم به همین کیفیت هست آیا ؟
-
ali jafari احتمال زیاد همینطوره ،من کلا یه جلسه از کلاس کنکور پارسال دیدم که خوب بود
-
فقط مشکل اینه مباحث با هم قاطی شده مثلا فصل انحلال بعضی از مفاهیم رو نگفتن ایشو بعضی هار رو هم که با استوکیومتری ترکیب کرده و کلا .....
-
ali jafari در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فقط مشکل اینه مباحث با هم قاطی شده مثلا فصل انحلال بعضی از مفاهیم رو نگفتن ایشو بعضی هار رو هم که با استوکیومتری ترکیب کرده و کلا .....
خب وقتی سوالات ترکیبی هستن همونجا گفتنه