سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
-
mohammadhassan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
baghi1377 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
بچه ها بنظرتون استاد آقاجانی از آلا جدا شده اند؟سلام، ایشون خودشون مستقل از آلاء فیلم هاشون رو ضبط میکنن و قراره که فیلم های کنکور ادامه پیدا بکنه.
چرا آخه؟
-
mohadeseh.m.m میدونید از کجا دان کنم که کامل باشه. اونایی که تو فیلم ها میده همه جدا شده ست. مثلا تو سنتیک قاون سرعت خودش جزوه داره و ... میخوام مثلا کل سنتیک یک جزوه باشه.
-
momen1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohadeseh.m.m میدونید از کجا دان کنم که کامل باشه. اونایی که تو فیلم ها میده همه جدا شده ست. مثلا تو سنتیک قاون سرعت خودش جزوه داره و ... میخوام مثلا کل سنتیک یک جزوه باشه.
momen1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی 2 رایگانه اما شیمی 3 و پیش پولیه
-
mohadeseh.m.m کو؟
-
mohadeseh.m.m پس چیکار کنیم ؟
-
mohadeseh.m.m در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mahdiya بلد نیستم اینجا ارسال کنم
-
این پست پاک شده!
-
-
sohrab سلام. استاد اقاجانی گفتن طبق برنامه ازمونا بقیه فصلارو قراره تدریس کنن.کدوم کتابو اول پیش میبرن؟اول شیمی۲رو تموم میکنن بعد نیم سال دوم ویدیوها شیمی۳رو میزارن؟؟؟چون تو کانالشون گفتن برنامه ما واسه نیم سال دوم، شیمی ۲عه و پیش ۱. من زوج درسو میخاستم سوم بزنم. ولی الان شک دارم ک نکنه ی وقت برسم ب ترمودینامیک بعد ایشون بخان ویدیوهاشو تو نیمه دومه سال بگیرن. لطفن جوابمو بده یکی خیلی سردرگمم ک چیکارکنم!
-
mohadeseh.m.m ممنون
-
این صفحه ی 290 جزوه شیمی 3 مهندس آقاجانیه، بخش پاسخنامه ی تست های کنکور 94 و 95
چرا پاسخنامه ش اینجوریه ؟؟ 94 ریاضی و تجربی خارج از کشور خالین!
چرا داخل و خارج 95 تجربی و ریاضی هرکدوم 35 تا جواب دارن؟؟ مگه توی این سال ها 35 تا تست از شیمی 3 اومده ؟
چطوری باید مرتبش کنم ؟ ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه -
راستی جزوه شیمی 2 مهندس آقاجانی ( جزوه ی خریدنی! ) چرا مثل شیمی 3 و پیش دانشگاهی واسه تست های دوپینگش پاسخنامه کلیدی نداره ؟؟
از کجا بدونیم جواب تست های دوپینگش چی میشه ؟ -
HossEin freedom شما خریدین واسه شیمی 2 جزوه رو
-
reza.m1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
HossEin freedom شما خریدین واسه شیمی 2 جزوه رو
آره خریدم
چون جزوه شیمی 2 دانلودی اصلا تست دوپینگ نداره که حالا بخواد پاسخنامه همراهش باشه یا نباشه ! -
HossEin freedom خریداری کردیشون