b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
M.an در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
يه خبر خوب
فيلم برداري كلاس آقاي آقاجاني كه قرار نبود امروز برگزار بشه، برگزار شد و تا قبل از آخر هفته روي سايت قرار ميگيره...◇◇◇ ضبط کتاب خوانی شیمی پیش دانشگاهی به روش استاد آقاجانی (مبحث نظریه های سینتیک شیمیایی) امروز در 3 جلسه در استودیوی آلاء انجام شد. ◇◇◇
@shimiaghajani96
فیلم ها بمرور برروی سایت صنعتی شریف دات آی آر قرار خواهد گرفت.
www.sanatisharif.ir -
دوستان کسی خلاصه فصل2 شیمی 2 رو داره؟؟؟ضروریه
-
سلام
اگه کسی گزینه دو میره اینجا سوال بیست جدول قانون سرعت جوابش یک میشه یا ن؟ -
فصل 2 شیمی 2 هنوز تدرس نشده
-
مرسیییییییییی که انقدر خوب درس میدید
عالی
واقعا مممنومم -
سلام،بچهها کدام استاد ریاضی تجربی رو بهتر درس میده،لطفا کمک کنید...؟؟؟
-
کتابشون واسه سال چهارم رو چجوری میشه تهیه کرد ؟
-
سلام
اولا به رسم ادب و احترام جا داره از استاد آقاجانی بابت تدرس کامل و خوب درس شیمی تشکر کنم. دوما میشه بگین جلسات شیمی به کجا ختم میشه؟؟؟ یعنی در کل چند جلسه شیمی خواهیم داشت؟؟؟ -
دوستان میشه توضیح بدید شیمی رو چطوری با کلاس استاد اقاجانی پیش بریم مثلا من که فیلم ها رو با جزه ای که گذاشتن تو سایت چک کردم یکی نبود و فیلم ها خیلی فرق میکرد....ینی باید خودمون جزوه فیلم ها رو بنویسیم؟
-
mohammad7798 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان میشه توضیح بدید شیمی رو چطوری با کلاس استاد اقاجانی پیش بریم مثلا من که فیلم ها رو با جزه ای که گذاشتن تو سایت چک کردم یکی نبود و فیلم ها خیلی فرق میکرد....ینی باید خودمون جزوه فیلم ها رو بنویسیم؟
http://forum.alaatv.com/topic/2382/جزوه-تدریس-مهندس-آقاجانی-95-96/15
کدوم جزوه رو دیدین؟جزوه ی پارسال رو با فیلمای امسال؟ این لینک رو ببینین یکی از دوستامون زحمتش رو کشیده
-
fazel در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
اولا به رسم ادب و احترام جا داره از استاد آقاجانی بابت تدرس کامل و خوب درس شیمی تشکر کنم. دوما میشه بگین جلسات شیمی به کجا ختم میشه؟؟؟ یعنی در کل چند جلسه شیمی خواهیم داشت؟؟؟سلام
با توجه به فیلم های پارسال و مقایسه اشون با فیلم های امسال و اینکه فیلم های امسال مدت زمانشون کوتاه تره و تیپ تست ها هم تو فیلم های امسال کار شده من فکر میکنم که فیلم های امسال استاد تقریبا 121 الی 134 جلسه باشه.
البته این حدس منه هاااا -
helen_amor دوستان چطور میشه کتاب صفر تا صد رو سفارش داد؟
-
@rainygirl1998yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
چرا پس بقیه قسمت ها رو قرار نمیدید؟!
من شنبه از کل فصل سینتیک امتحان دارم
لطفا فیلم هارو قرار بدید
سپاس
سلام.
تا آخر هفته قرار میدن روی سایت.
ولی اگه عجله داری فیلم های پارسال هم هست (کامل) . -
maryam137 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
helen_amor دوستان چطور میشه کتاب صفر تا صد رو سفارش داد؟
سلام دوست گلم کتاب استاد چاپ نمیشه دیگه متاسفانه
اما استاد این منت رو بر سر ما گذاشتن و واسه ی آلایی ها اونو رایگان در اختیارمون قرار دادن
شما میتونی اونو دانلود کنیAlaa SanatiSharif:
سلام به تو رفیق گل آلاییخوشحالم که بعد مدتها کتابی که انتظارشو میکشیدی به دستت رسید
چه حس خوبیه رسیدن به چیزی که دلت می خواد و مدتها تمنای اونو داشتی
دوست خوبم میدونی الان که تو داری این کتابو می خونی چند نفر دیگه با دیدن و خوندن این کتاب چشماشون اشک آلود شده از ذوق !کسایی که داشتن یه کتاب داشتن یه..... آرزوشون هست
کسانی که حسرت کتاب هایی رو میخورن که هیچ وقت قرار نیست برا دانلود گذاشته بشه و کسی هم نیست که براشون بفرسته
حالا کتاب فقط یکی از نیازهای دانش آموزان هست
دوست گل من
تو که توانشو داری
تو که می تونی و
می خوای تو شاد کردن دل یه جوون یه نوجوان سهیم باشی
هزینه کتابی که الان دستته رو برامون بفرست تا ما هم برسونیم دست کسی که واقعا بهش نیاز داره
کسی که یه کتاب یه کمک کوچیک می تونه دنیاشو عوض کنه و بسازه دنیای خودشو و خانوادشو رو
دوست خوبم می خوای تو این کار خیر همراه آلا باشی؟
این کد#
78897*4321#
برای توست
برای تویی که می خوای دست دوستتم بگیری و تو اوج گرفتنش کمکش کنی.دانلود رایگان کتاب شیمی 2
@alaa_sanatisharif
برای بهترین دوستت بفرست!
-
در یک کلام فوق العاده درس میدن استاد...بی صبرانه منتظر تدریس شیمی سوم توسط ایشون هستم