b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
استاد سلام. بــــی وقفه منتظر واکنش های شیمیایی هستیمااااا (: . ان شاالله خوب همششو با تدریس محشرتون حفظ کنیم
-
سلام ممنون بابت زحماتتون ... مبحث های بعدی در چه روز هایی گذاشته میشن؟ نظم خاصی دارن؟
-
سلام استاد خسته نباشید
بقیه فصول تا کی تدریس میشه ؟
-
سمیرا۹۶۹۶ اره خدا کنه همینو ادامه بدن استاد
-
من شیمی پیش ۲ مشکل دارم ، پیشنهاد میکنید کدوم فیلما ببینم؟؟
شیمی ۲ هم از فصل سوم مشکل دارم -
spitter spiter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من شیمی پیش ۲ مشکل دارم ، پیشنهاد میکنید کدوم فیلما ببینم؟؟
شیمی ۲ هم از فصل سوم مشکل دارم -
دمتوووووون گرم.شما و معلمای دیگه تو دنیا تکین خدا کنه منم در اینده کاری به با ارزسی کار شما بتونم انجام بدم
-
سلام دوستان من پشت کنکوریم سال قبل شیمی 10 درصد جواب دادم برای امسالم خوب نخوندم ولی میخوام این 4ماه رو بخونم به نظرتون میشه شیمی رو مبحثی خوند؟مثلا چه مبحث هایی بخونم برای درصد 30؟
اگه میتونید حواب بدید ممنون
-
armin.tajrobi
سلام.
توی این 4ماه میشه تموم فیلم های استاد رو گوش داد و تست زد..شیمی دیگه ترکیبی ازش سوال میاد و واقعا نمیشه مبحث خاصی رو ازش مشخص کرد خودتون بهتر میدونید ولی مثلا کنکور 94 فصل 1شیمی 2 رو با فصل4 شیمی2ترکیب کرده بود پس بهتره همشو بخونید...موفق باشید -
@دکتر-محبوبه برای ریاضی نظری دارین؟
-
armin.tajrobi
برای ریاضی.،همین ریاضی پیش تموم مبحث هایی رو قبلا خوندیم رو داره به جز حد...به همین ریاضی پیش مسلط بشید -
سلام با تشکر از استاد دلسوز ایران زمین جناب اقای اقا جانی.
استاد در جلسه 6 مبحث ارایش الکترونی یون فلزهای واسطه /cuبا یه بار مثیت و 2بار مثبت نوشتین /سوالم اینجا هست برحسب اموزشی که دادین sظرفیتش 2 هست ولی اینجا نوشتین 1 /شما گفتین ابتدا ارایش الکترونی به حالت خنثی رسم میکنیم بعد به تعدادبار مثبت از زیر لایه s وپس از ان از زیر لایه d الکترون کم میکنیم /میشه یه توضیح بدین چرا s یه ظرفیت در نظر گرفتین و از d کم کردین