b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Rebwar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
واقعا موندم چیکار کنم واسه الکتروشیمی اگه نگا کنین پارسال استاد اصلا مسلط نیستن رو این فصل و یه جزوه گرفتن دستشون و تا یه کلمه میگن دو بار به جزوه نگاه میکنن. خواهشا بگید چجوری بخونم؟
منم نتونستم با تدریس الکتروشیمی استاد آقاجانی ارتباط برقرار کنم.
اگه وقت کافی دارید بهتون پیشنهاد میکنم از این فیلم استفاده کنید( از جلسه 116) :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/20/
اینم جزوه :
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/20/469 -
sonsy در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR
منم نتونستم با ایشون بخونم خیلی ممنونمن از فیلمای بالا استفاده کردم . خیلی خوب تدریس کردن دکتر شکیباییان. فقط تعداد جلسات زیاده ...
الانم تستای موج رو خیلی خوب حل میکنم -
Rebwar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد اصلا مسلط نیستن رو این فصل و یه جزوه گرفتن دستشون و تا یه کلمه میگن دو بار به جزوه نگاه میکنن
راستی اینو یادم رفت بگم . دلیل این که استاد از روی جزوه درس میده اون چیزی نیست که شما فکر میکنید ...
متن کتاب تازه تغییر کرده و الکتروشیمی هم شدیداً به متن و جملات وابسته ست -
من الکترو رو از پارسال دیدم ، خیلی عالی بود ، ولی متن کتاب خیلی مهمه ! اگه دقت کرده باشی استاد گفت این نکاتی ک میگم نت برداری از کتابه !
-
fatima.k28 هر جور خودت صلاح میدونی ! من خودمم وسواس زیاد داشتم حتی همایش رو هم دیدم ، ولی واقعن همشون یکی ان !
-
ببخشید این فیلمای همایش شیمی پایه استاد آماده نشده ؟
-
parham.rs98 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید این فیلمای همایش شیمی پایه استاد آماده نشده ؟
-
banoo یعنی الکتروشیمی کاملا میشه از فیلمای استاد مسلط شد؟؟با کتاب خونیو یکمم مبتکران؟
-
سلام کسی هست شیمی ای کیو داشته باشه و از پاسخنامش عکس بگیره بفرسته؟
در ازاش هر فیلمی از افبا حرف اخر و و و نیاز داشته باشه بهش میدم هرکسی ک اینکارو میکنه بیاد پیوی !!!!!! -
سلام بچه ها استاد تا چه جلسه ی مباحث قبل از درصد خلوص رو درس دادن به غیر از واکنش های شیمایی و موازنه درس دادن آخه فیلم پارسال دانلود کردم استاد بعد از موازنه می روند سراغ درصد خلوص حالا مباحث قبل از درصد خلوص پیدا کنم نیاز دارم فوری دمتون گرم بهم بگید چه قسمت ها دانلود کنم
-
استاد دمتون گرم یه فیلم بزارین دوروزه فیلمی نیونمده !!!
-
بچه ها جواب منم بدید نیاز دارم فوری
-
خودشون گفتن ک میگن !