پرستاری دانشگاه آزاد خوبه یا بد؟و ..
-
سلام آلایی ها ی عزیز
ممنون از این که وقتتونو برای مطالعه ی سوالم و شایدم جواب دادنش گذاشتین
سوال بنده این هست که با توجه با این که پرستاری جزو رشته ها یی است که پر استرسه ولی حقوقش بالا تر از بعضی رشته های دیگه مثل معلمی هست ولی دیگه دوست ندارم استرس داشته باشم چون تو این سه سال تحصیلی اتفاق هایی افتاد که باعث شد استرس زیادی بهم وارد شه بعدشم مریض شدم و از ین جور حرفا خلاصه
یه بنده خدایی تو آشناهامون پرستاریه دخترش که میبیندش میگه به نظر من بابام مثل اونایی که تازه پرستاری قبول شدنه شیفت شب که می ره صبح بعدش میاد انقدر چشماش گود میشه که نگو میگه دلم به حال بابام میسوزه بعد این همه سال کار کردن تو بیمارستان بازم سختی کارش تو بیمارستان زیاد یه
میگه بابام خیلی مهربونه بنده خدا این همه سختی و می ریزه تو خودش تازه تو کارای خونه هم کمک می کنه میگه خیلی دوستش دارم کاشکی این قد اذیت نشه
آلایی ها ی عزیز تو رو خدا در حق من خواهری یا برادری کنین بهم کمک کنین و من رو راهنمایی کنین ازتون ممنون میشم -
تو انتخاب رشته
-
اول دبیری انتخاب کن بعد پرستاری و اینا اولویت های بعدت باشه بنظرم
-
کی گفته حقوق معلمی کمه؟
دانشجو ها از زمانی که وارد دانشگاه میشن ۲.۵ میگیرن که خیلی از معلما هم میشناسم بالای ۷ میگیرن -
کی گفته حقوق معلمی کمه؟
دانشجو ها از زمانی که وارد دانشگاه میشن ۲.۵ میگیرن که خیلی از معلما هم میشناسم بالای ۷ میگیرن -
کی گفته حقوق معلمی کمه؟
دانشجو ها از زمانی که وارد دانشگاه میشن ۲.۵ میگیرن که خیلی از معلما هم میشناسم بالای ۷ میگیرنH_R در پرستاری دانشگاه آزاد خوبه یا بد؟و .. گفته است:
کی گفته حقوق معلمی کمه؟
دانشجو ها از زمانی که وارد دانشگاه میشن ۲.۵ میگیرن که خیلی از معلما هم میشناسم بالای ۷ میگیرنالبته باید توجه کرد که حقوق معلمی توی شهر های بزرگ به تنهایی کفایت نمیکنه برای یک خانواده
-
@نگین-وهاب-مقدم در پرستاری دانشگاه آزاد خوبه یا بد؟و .. گفته است:
H_R دقیقا برا دختر دبیری بهتر به نظرم
من بشخصه اصلا به پرستاری علاقه ندارم و اگر بخوام بین تربیت معلم و پرستاری یکی رو انتخاب کنم صد در صد تربیت معلم خواهد بود چون هم دست آدم برای کار دوم راحت تره هم جای پیشرفت بیشتری داره
-
H_R دقیقا برا دختر دبیری بهتر به نظرم
من بشخصه اصلا به پرستاری علاقه ندارم و اگر بخوام بین تربیت معلم و پرستاری یکی رو انتخاب کنم صد در صد تربیت معلم خواهد بود چون هم دست آدم برای کار دوم راحت تره هم جای پیشرفت بیشتری داره
-
@نگین-وهاب-مقدم
چ عالی انشالله قبول بشی جای پیشرفت خوبی هم داره -
H_R مرسی تو هم ان شالله به خواستت برسی
-
از همتون ممنونم
انشالله هر چی به صلاحتونه همتون قبول شین -
اگه پرستاری دولتی قبول شدی برو ولی اگه ازاد قبول شدی برو تربیت معلم
-
اگه پرستاری دولتی قبول شدی برو ولی اگه ازاد قبول شدی برو تربیت معلم
Mohammad Javad Mo Ja دقیقا