IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
aminreza
استاد تو فیلما میگه در آینده جبر و احتمال رو کامل درس خواهد داد -
سلام نظریه اعداد کی تموم میشه
-
فاطیما در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان کسی که نظریه اعداد رو کامل دیده میدونه که استاد تقریبا فصل چندم از روی کتاب هستن؟فصل 4یا فصل5؟تا پایان فصل چند از نظریه اعداد درس دادن؟
نصف بیشتره فصل 4 رو درس دادن
-
آقا ادامه فیلم ها کی میاد
-
@00alireza در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام لطفا جزوه نظریه اعداد و زودتر قرار بدید خیلی ضروری هست . ممنون
-
سلام استاد فکر میکنم پاسخ اولین تمرین صفحه ده جزوه نظریه اعدادتون اشتباه باشه چون توی صورت سوال ذمر شده اعداد طبیعی ولی شما توی شمارش صفر رو هم شمردین...
-
سلام ببخشید تا قبل از عید گسسته تموم میشه؟
-
آقا خو یکی جواب بده
-
ببخشید بنظرتون بین تدریس اقای شامی زاده و اقای موذنی پور کدوم بهتر عمل کردن؟..کسی هست فیلمای جفتشون رو بررسی کرده باشه؟
-
سلام . خیلی ممنون از زحمات استاد
ما بی صبرانه منتظر ادامه فیلم ها هستیم -
sh.engineer
آقای شامیزاده بی نظیر هستن
اما آقای موذنی پور هم خیلی خوب هستن و کاملا استفاده از کلاساشون رو تایید میکنم
(نظر شخصی من بود) -
riazi78
چرا نخونید؟! حیفه بابا بخونید همشو
ولی خب بیشترین تعداد سوال، بیشتر روی بخش نظریه اعداد هست، حجمش هم از بقیه بیشتره
ولی به نظر من همشو بخونید؛ اینکه همه ی کتاب رو در سطح متوسط بلد باشید بهتره تا اینکه یه مبحث خاصی از کتاب ر در سطح عالی بلد باشید -
riazi78 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
به نظرتون رو کدوم بخش گسسته سرمایه گذاری کنم و بقیه بخشارو نخونم"؟سلام حذف کردن یه ریسکه به نظر من از این جهت که ممکنه مطالبی که از همه بیشتر وقت گذاشته باشید تو کنکور سوال سخت ازش طرح بشه و مطالبی که حذف کردید آسون! اما اگر دیر شروع کردید واسه کنکور نظریه اعداد معمولا فصل دشواری تو کنکور هست و احتیاج به تمرین زیاد داره,نمیگم کنار بذاریدش ولی در حد سوالات آسون وقت بذارید روش
-
خیلی خوب میشد اگه آقای موذنی پور آمار رو هم تدریس میکردن.
-
تشکر فراوان از آقای موذنی پور و عواملی که باعث ضبط این کلاس شدن خسته نباشید دوباره میگم خدمتتون
-
سوالاتی که گفته میشه تو جلسه جمع بندی آخر فصل حل میشه... کجا حل شده؟ تو کدوم جلسه؟