IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
تدریس اقای موذنی فوقوالعاده هستن !
فقط یک سوال جزوه ی این درس رو در سایت قرار نمیدید ؟ -
hadi nezhadassad
سلام به زودی قرار میدن -
hadi nezhadassad در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فقط یک سوال جزوه ی این درس رو در سایت قرار نمیدید ؟سلام جزوه رو از کانال تلگرام آقای موذنی پور دانلود کن
-
amin.78 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فقط یک سوال جزوه ی این درس رو در سایت قرار نمیدید ؟سلام جزوه رو از کانال تلگرام آقای موذنی پور دانلود کن
لینکشو میشه بذاری
ممنون -
amin.78 دانش آموزان آلاءreplied to arsalanalinejad76yahoo.com on آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شده
arsalanalinejad76yahoo.com در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لینکشو میشه بذاری
ممنون -
این پست پاک شده!
-
آقا بخش معرفیش کجاست پس؟استاد میگن من این چیزو تو بخش معرفی گفتم ولی نیست که.بعد مطمن باشم امسال این فیلما درس گسسته کامل میشه که برم جزوه شو پرینت بگیرم؟
-
amin1412 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقا بخش معرفیش کجاست پس؟استاد میگن من این چیزو تو بخش معرفی گفتم ولی نیست که.بعد مطمن باشم امسال این فیلما درس گسسته کامل میشه که برم جزوه شو پرینت بگیرم؟
سلام
اینم فایل معرفی
http://s8.picofile.com/file/8267756334/out_mp4_4_461261118015275035.mp4.htm -
amin1412 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کامل میشه دوست عزیز
جزوات هم مبحثی میاد الان این جزوه نهایتا 30 صفحه میشه 3 هزار تومن -
جلسه 4 گراف کامل و مکمل
مدت زمان 31 دقیقه و 25 ثانیه
استاد در ابتدا توضیحاتی در مورد موضوع درس این جلسه یعنی گراف کامل و گراف مکمل میدهند
با ص 11 جزوه درس را شروع میکنند و همزمان با توضیح از جزوه به رسم گراف ها میپردازند و 2مثال ص 11 را نیز حل میکنند
به یک تمرین و یک مثال نخست از ص 12 میپردازند و راهکار حل تمرین نخست را توضیح میدهد
در همین ص تمرینی نیز برای دانش آموزان در نظر گرفته اند که مربوط به کنکور دهه های هشتاد است گرافی دارای 8 راس و 23 یال میباشد بیشترین مقدار.......(تمرین دوم در ص 12)
و راهبرد حل این تمرین را توضیح میدهند
مثال دوم از ص12 را خودشان حل میکنند ( در گرافی از مرتبه ی 20 و با اندازه ی 17 حداکثر چند راس با درجه ی صفر وجود دارد؟)
تمرین بعدی را نیز با توضیح راهبرد حل به عهده ی دانش آموزان قرار میدهند(در گرافی تعداد رئوس p=10 و تعداد یال ها....)
ایشان گفتند که نگران تست هایی که به عهده ی شما قرار میدهم نباشید بعدا در یک جلسه به طور کامل همه ی آن ها را حل میکنم*
توصیه ی اکید ایشان بر پرینت گرفتن جزوه و همراه داشتن آن جهت همگام بودن با کلاس است+گراف مکمل
ایشان سپس به توضیح گراف مکمل میپردازند ادامه ی ص 12 و شروع ص 13
و به توضیح موارد ذکر شده در ص 13 میپردازند
سپس اولین مثال از این صفحه را حل میکنند
و بعد از آن به حل مثال جالب بعدی میپردازند که آخرین مثال این جلسه است و نکات بسیار ارزشمندی را ارائه میدهند
(بهتر است حداقل برای این مثال خاص به جلسات قبلی تسلط کافی داشته باشید اگرچه که ایشان یادآوری نیز میکنند) -
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sohrab ممنونم ازتون.به نظرتون توضیحاتم خوبه؟نکته ای هست که در جلسات دیگه اصلاحش کنم؟
سلام ممنون از توضیحات شما لطف کردید
به نظرم اگر تیتری بنویسید بهتر باشه البته فقط ی نظره
مثلا :
رسم گراف ساده
درخت
اینجوری منظورمه ! -
alireza_ysf75 بله نوشتم گراف کامل و مکمل گراف مکمل هم جدا گردم ولی توی بقیه دقیق تر تیترها رو مینویسم