IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
ali shahmiri در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
هندسه تحلیلی رو چکنیم؟
استادِ جان آقای شامیزاده
خلاق، متفکر، روش تدریس فوق العاده، مثال زیاد، حین کلاس درس انگار دارید تست کار میکنید
بسار عالی هستن ایشون
میتونید استفاده کنید -
maghamm در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo مرسی بابت پاسخ
فقط اینکه ایا مباحث نظریه ی اعداد،انالیز ترکیبی وگراف کالا به اتمام رسیدن؟...نظریه اعداد خیر! هم نهشتی اینا مونده که اونم همین موقع ها تدریس میشه بین جلسات ترکیبیات
گراف بله (فقط یه جلسه ی حل تمرینای حل نشده ی جزوه مونده)
آنالیز هم بله! -
سلام یک سوال توی قسمت ۱ ضرب دکارتی خاصیت شماره ۷ ضرب دکارتی
تعداد عضوهای [(B×A)اشتراک (A×B)] برابر با [(Bاشتراک n(A] به توان ۲ یا تعداد (خود Aاشتراک B به توان دو )
یعنی (تعداد A اشتراک به توان دو میرسه یا (اول Aاشتراک B به توان دو )میرسه بعد تعدادش؟ -
کاش فيلما زود به زود بیاد
-
1376 امیر در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کاش فيلما زود به زود بیاد
قسمت جدید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5916 -
سلام دوستان،ببخشید دوتا سوال دارم،اکر امکانش هست راهنمایی کنید
سوال اول:با ارقام 0,1,4,4,4 چند عدد سه رقمی میتوان ساخت؟
سوال دوم:۷نامه وجود دارد،به چند طریق امکان پذیر هست که ۳نامه افراد مشخص به دستشان نرسد؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء -
با سلام اگه میشه مبحث احتمال رو زودتر بزارید
-
mim.noon
سلام جواب سوال اولت به نظرم باید به سه حالت تقسیم شه
1.حالت اول: اینکه در جایگاه صدگان عدد صفر قرار بگیره که در این صورت داریم ترکیب 2 از 4
2.حالت دوم:اینکه صفر در جایکان دهگان قرار بگیره که باز هم در این صورت ترکیب 2 از 4 رو داریم
3حالت سوم:اینه که صفر نباید در جایگاه یکیان قرار بگیره چون در این صورت دیگه عدد سه رقمی نیست پس تو این حالتم ترکیب 3 از 4 رو داریم
پس کلااگه همه رو در هم ضرب کینم داریم 4ضرب در6ضرب در6=204 تا -
بحث همنهشتی رو کی درس میدین
-
اگه میشه جزوه بخش رابط هارو بزارید تو سایت.ممنون
-
همنهشتی کی میاد!؟
-
سلام...من مدرسه نمیرم زیاد به نظرتون با فیلمای استاد میتونم هم امتحانو خوب پاس کنم هم کنکور رو؟
-
استاد اگه میشه جزوه رابطه هارو تو سایت بزارید
-
سلام بچه ها اینایی که فیلمای آقای موذنی پور رو دیدن بنظرتون ایشون بهتر تدریس میکنن یا اقای شامیزاده؟