میشه کمک کنید...
-
الی چند ساعت می خوابی در روز؟؟؟؟ کمبود اهن نداری؟؟؟؟
raminrahimi در میشه کمک کنید... گفته است:
الی چند ساعت می خوابی در روز؟؟؟؟ کمبود اهن نداری؟؟؟؟
ببین استاندارد خوابیدن در شبانه روز بین 6تا 8 ساعته من از 8 ساعت بیشتر میخوابم
همیشه هم خسته ام و اصلا نمیتونم درس بخونم -
الی سلام به نظرم بهتره بری دکتر و بگی برات آزمایش بنویسه خواب آلودگی میتونه یکی از نشانه های کم خونی باشه
NGU در میشه کمک کنید... گفته است:
الی سلام به نظرم بهتره بری دکتر و بگی برات آزمایش بنویسه خواب آلودگی میتونه یکی از نشانه های کم خونی باشه
خودمم تو فکرش بودم
ولی نمیددونم برم یا نه -
سلام...
نگاه کن...تو مثلن خواب آلوده ای ...یهو تلویزیون فیلم مورد علاقه ات رو نشون میده...
یهو عین فنر پا میشی نگا میکنی...خوابت هم میپره
ایا به درس همچین حسی داری ؟
این احساس خستگی یه نوع احساس کاذبه ...
در واقع فقط خودت میتونی حلش کنی !!! -
دوست عزیز بهترین راهکار اینه :
خواب سه روزتو بگیر بعد میانگینشو بدست بیار
بعد کافیه هفته ای چند دقه از خوابت کم کنی اونم بطور تدریجی
این راهکار جواب میده خیالت تخت -
دوست عزیز بهترین راهکار اینه :
خواب سه روزتو بگیر بعد میانگینشو بدست بیار
بعد کافیه هفته ای چند دقه از خوابت کم کنی اونم بطور تدریجی
این راهکار جواب میده خیالت تختیه برنامه ای هست ب نام alarmy از پلی استور بگیرین و روی گوشیتون نصب کنین صبحا ک آلارم میذارین تا از شیر اب عکس نگیرین صداش قطع نمیشه البته میتونین بهش تعریف کنین ک از چی عکس بگیرین تا قطع بسه اینجوری صبحا مجبورین پاشین و خواب از سرتون بپره
-
یه برنامه ای هست ب نام alarmy از پلی استور بگیرین و روی گوشیتون نصب کنین صبحا ک آلارم میذارین تا از شیر اب عکس نگیرین صداش قطع نمیشه البته میتونین بهش تعریف کنین ک از چی عکس بگیرین تا قطع بسه اینجوری صبحا مجبورین پاشین و خواب از سرتون بپره
-
سلام
میشه بهم کمک کنید؟
من نمیدونم چیکار کنم که خوابم کم بشه
واینکه همیشه احساس خستگی میکنم ..
نمیدونم چیکار بکنم
میشه کمک کنید؟ -
سلام
میشه بهم کمک کنید؟
نمیدونم چیکار بکنم
میشه کمک کنید؟الی در میشه کمک کنید... گفته است:
سلام
میشه بهم کمک کنید؟
نمیدونم چیکار بکنم
میشه کمک کنید؟سلام
منم مشکل شمارو داشتم البته کلا خوابالوم
اما حتما به یه دکتر متخصص سر بزنید...من آزمایش دادم کم خونی داشتم و خستگیم به خاطر همون بود -
یه برنامه ای هست ب نام alarmy از پلی استور بگیرین و روی گوشیتون نصب کنین صبحا ک آلارم میذارین تا از شیر اب عکس نگیرین صداش قطع نمیشه البته میتونین بهش تعریف کنین ک از چی عکس بگیرین تا قطع بسه اینجوری صبحا مجبورین پاشین و خواب از سرتون بپره
Maede_Sh در میشه کمک کنید... گفته است:
یه نرم افزار بودش...وقتی زنگ میخوردش..باید ده دور میچرخیدی تا ساکت میشد...
-
@reza77 در میشه کمک کنید... گفته است:
رضا اینو بده به گوشی یکی نصب کنم