چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
-
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
sohrab وای فای همسایه
یکی از بهترین کارهایی بودش ک هزینه رو به صفر رسوندم !!
-
آقا سهراب عزیز!من میگم این کیفیت عالی رو آپ نکنین!خیلیا دانلود نمیکنن!یه گیگه!همون دوتا کیفیت به نظرم خوبه!
-
نه ولی اقا سهراب من که از یه موقع به بعد کیفیت پایین دانلود میکردم..
و به بقیه هم میدادم ک اونا هم مجبور نشن برن هزینه کنن... -
آقا سهراب عزیز!من میگم این کیفیت عالی رو آپ نکنین!خیلیا دانلود نمیکنن!یه گیگه!همون دوتا کیفیت به نظرم خوبه!
@Dr.Bernosi در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
با دانلود نکردن کیفیت عالی هزینه رو کاهش دادی ؟ شما داری کیفیت 480 ( بالا ) رو دانلود می کنی، ماهی چقدر پول نت میدی براش ؟ چی کار کردی که کمش کنی ؟ مثلا شبا دانلود می کنی ؟ بیشتر توضیح بده
کیفیت عالی برای مناطق روستایی هست که با ویدیو پرژکتور نگاه می کنند!
-
sohrab
من سعی میکنم از اینترنت رایگان که از 2_7 صبحه استفاده کنم( فکر اقتصادی یه اصفهانی)
حجم فیلما بالاعه واسه همین خیلی مصرف میشه ولی خو نسبت به زمانی که دارن خیلی خوبه حجمشون -
نه ولی اقا سهراب من که از یه موقع به بعد کیفیت پایین دانلود میکردم..
و به بقیه هم میدادم ک اونا هم مجبور نشن برن هزینه کنن... -
sohrab
من سعی میکنم از اینترنت رایگان که از 2_7 صبحه استفاده کنم( فکر اقتصادی یه اصفهانی)
حجم فیلما بالاعه واسه همین خیلی مصرف میشه ولی خو نسبت به زمانی که دارن خیلی خوبه حجمشون -
@reza77 حدودا ماهی چقدر هزینه می کردی ؟
اگه من راه حلم رو بگم دیگه لازم نیست بهشون بدی چون هزینه نمی کنند
پسر یعنی خلاق تر از من هنوز پیدا نشدهبقیه کوشن پس! بیان بگید چقدر هزینه کردید ؟!
sohrab
منک ماهی 155.000 هزار ریال هزینه مخابرات میدم
ولی بی صبرانه منتظرم پیشنهاد شما بشنوم -
sohrab
منک ماهی 155.000 هزار ریال هزینه مخابرات میدم
ولی بی صبرانه منتظرم پیشنهاد شما بشنوم -
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم
عچب!خخخخخخخخخ!دمتون گرم!منم حدودا 100 اینا
-
-
تقریبا!الیته چیزای دیگه هم هسش دیگه!
-
roz در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
سلام
منم شبانه میزدم بیشترچقدر هزینه ی شما می شد ؟ ماهیانه!
-
شما راه حلو بگو ببینیم چچوریه!خخخ
-
-
همون شبانه دیگه!
-
همون شبانه دیگه!