چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
شما راه حلو بگو ببینیم چچوریه!خخخ
-
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
@reza77 حداقل 100 نفر باید بیان بگن تا الان چی کار کردن، مگرنه ایده ی من هدر میره!!! همه که گفتند منم می گم
عچب!خخخخخخخخخ!دمتون گرم!منم حدودا 100 اینا
-
همون شبانه دیگه!
-
همون شبانه دیگه!
-
@Dr.Bernosi در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
همون شبانه دیگه!
با شبونه ماهی 100 تومن ؟! خیلی زیاده!
پس واجب شد بهت یاد بدم که صبح ها با خیال راحت دانلود کنی!sohrab فقط صبحا یا هر ساعت ؟
-
sohrab فقط صبحا یا هر ساعت ؟
-
helen_amor یه شب تا صبح چند تا فیلم رو می تونستی دانلود کنی ؟ اگه یه راه بگم که صبح ها هم هزینه ناچیز باشه چی ؟؟؟
sohrab
من دیروز صبح (پنجشنبه ) از ساعت 6:30 تا 7 یعنی تو نیم ساعت 20تا فیلم دانلود کردم -
@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab فقط صبحا یا هر ساعت ؟
هر ساعتی!
sohrab به طور کاملن رایگان یا هزینه ای ؟
-
من کم کمش نت ی ساله رو توی 3یا2 ماه تموم میکردم الان هم همینطوره تا حالا کمتر از 70 گیگ نتو شارژ نکردم و تا الان فکر میکنم بالای 100وخرده ای گیگ از سایت آلا دانلود فیلم داشتم ... ی سری دیگه دیدم هنوز نت شارژ نمیشه من تمومش میکنم رفتم کل فیلم های تدریس استاد پازوکی رو از کافی نت دانلود کردم خوشحال اومدم خونه فلشو ک زدم ب لپ تاپ دیدم باز نمیکنه ... کلا من هیچ ایده ای ک واسه کمتر هزینه کردن نداشتم هیچ ،بیشتر هم هزینه کردم تا نت ی ساله رو تو 3 ماه تموم نکنم ..
آخر مرداد هم ک مسافرت بودم 10تومن نت گوشیم رو شارژ کردم ک اگه فیلمی اومد دانلود کنم ک 10تومنم پرید خخ -
-
من کم کمش نت ی ساله رو توی 3یا2 ماه تموم میکردم الان هم همینطوره تا حالا کمتر از 70 گیگ نتو شارژ نکردم و تا الان فکر میکنم بالای 100وخرده ای گیگ از سایت آلا دانلود فیلم داشتم ... ی سری دیگه دیدم هنوز نت شارژ نمیشه من تمومش میکنم رفتم کل فیلم های تدریس استاد پازوکی رو از کافی نت دانلود کردم خوشحال اومدم خونه فلشو ک زدم ب لپ تاپ دیدم باز نمیکنه ... کلا من هیچ ایده ای ک واسه کمتر هزینه کردن نداشتم هیچ ،بیشتر هم هزینه کردم تا نت ی ساله رو تو 3 ماه تموم نکنم ..
آخر مرداد هم ک مسافرت بودم 10تومن نت گوشیم رو شارژ کردم ک اگه فیلمی اومد دانلود کنم ک 10تومنم پرید خخ -
آش رو با جاش می خوای ؟ می گم هزینه رو کاهش میده میگی رایگان
sohrab خوب چجوری آخه..مثلن من برم واگذار کنم بعد از سرویس شما استفاده کنم ؟
یه شما یه ترفندی خوبی یاد میدی ک مخابرات رو هک کنیم ؟ -
یه شما یه ترفندی خوبی یاد میدی ک مخابرات رو هک کنیم ؟@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
یه شما یه ترفندی خوبی یاد میدی ک مخابرات رو هک کنیم ؟مگه من نت فروشی دارم ؟! رضا جان قبلا خلاق تر بودیا!
بقیه چه کردند ؟
-
zahra1303 همه ی فیلم هاش باز نمی شد ؟ من چک کردم(حدود 1 ماه پیش ) همه فیلم ها سالم بود، کدوم فیلم خرابه بگو درستش کنیم
اگه مشکل از طرف ما بوده، واقعا شرمنده که اذیت شدید
-
یه شما یه ترفندی خوبی یاد میدی ک مخابرات رو هک کنیم ؟مگه من نت فروشی دارم ؟! رضا جان قبلا خلاق تر بودیا!
بقیه چه کردند ؟
sohrab
اقا بیخیال شو من پول الا رو واست اوکی میکنمخوبه...؟!
-
بقیه چه کردند ؟
-
sohrab
helen_amor در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
sohrab
خوبه، معامله انجام شد، بچه ها جمع کنید بریم
-
زندگی سخت است!نمیدونم چرا ولی یهویی اومد به دلم:|
-
بقیه چه کردند ؟
sohrab اقا سهراب بیام تو پی وی ترفند رو به من بگو من تا شنبه نمی تونم صبر کنم