چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
اقا من چرا فقط تو یه سری تاپیکا میتونم پست بزارم بقیه رو نمیتونم
این فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکلو دارن؟؟؟؟!!!!!!! -
zahra1303 این یه تله اس...
-
اقا من چرا فقط تو یه سری تاپیکا میتونم پست بزارم بقیه رو نمیتونم
این فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکلو دارن؟؟؟؟!!!!!!!@atusa__63 مرورگرتو عوض کن..
منم یه زمان اینطوری بودم..
کروم بهتر رو انجمنز جواب میده -
میگم اتصال با لن درست نمیشه!:| من از این چیزا سر درنمیارم که
-
@atusa__63 مرورگرتو عوض کن..
کروم بهتر رو انجمنز جواب میده@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
کرومکروم ندارم با فایر فاکس میام
با اکسپلور میخواستم بیام پست تو انجمن که هیج اکانت و پسوردمو که میزدم ارور میزد!!!!!!!! -
@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
کرومکروم ندارم با فایر فاکس میام
با اکسپلور میخواستم بیام پست تو انجمن که هیج اکانت و پسوردمو که میزدم ارور میزد!!!!!!!!@atusa__63 اینترنت اکسپلورر که میزنه فیلتره انجمن !!!
فایر فاکسم ک خرابه..رو انجمنز ج نمیده..منم از فایر استفاده میکردم ک نمیشد پست کذاش..
فقط کروم ک خوب سواری میده -
ینی چی میتونه باشه!
-
راستی یچی!من یه چنتا برنامه میشناسم که فایلو فشرده میکنن!مثلا 100 مگو میکنن 60 تا 50!بعدش دان میکنی!با همون نرم افزار بازش میکنی!البته کیفیتشو نمیدونم!
-
راستی یچی!من یه چنتا برنامه میشناسم که فایلو فشرده میکنن!مثلا 100 مگو میکنن 60 تا 50!بعدش دان میکنی!با همون نرم افزار بازش میکنی!البته کیفیتشو نمیدونم!
@Dr.Bernosi فایلی ک میخای دان کنیو فشرده میکنه ؟
-
@Dr.Bernosi فایلی ک میخای دان کنیو فشرده میکنه ؟
@Dr.Bernosi فایلی ک میخای دان کنیو فشرده
بیخیالش!خخخخ! -
@Dr.Bernosi فایلی ک میخای دان کنیو فشرده
بیخیالش!خخخخ!@Dr.Bernosi حدس زدم خراب کردی
-
ولی من رتبه میارم!بعدش میرم آلا!میان میگن رتبه فلان در حال نظافت در آلا!خخخخخخخخ!آشپزیم هم خوبه ها!
-
@atusa__63 اینترنت اکسپلورر که میزنه فیلتره انجمن !!!
فایر فاکسم ک خرابه..رو انجمنز ج نمیده..منم از فایر استفاده میکردم ک نمیشد پست کذاش..
فقط کروم ک خوب سواری میده@reza77 در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
فقط کروم ک خوب سواری میدهحالا در جواب شما تو اون تاپیک نظر سنجی فک میکنم اگر بچه ها سوالای پیش اومده حالا چه موقع تدریس و چه موقع مرور و تست تو یه تاپیکی بنویسن و سوالا به استاد مربوطه نشون داده بشه و استاد سر کلاس در واقع در جلسه بعدی رفع اشکال کنن و به سوالا جواب بدن مشکل نبود دانش اموز سر کلاس کلا حل بشه
تو تاپیک ادبیاتم یه دوستی سوال کردن که در صلح چه نوع اضافه ایه که نتونستم اونجا جوابشون بدم امیدوارم اینجا ببین
در صلح اضافه استعاریه چون شاعر صلح رو به خانه ای تشبیه کرده که در داره -
فقط کروم ک خوب سواری میدهحالا در جواب شما تو اون تاپیک نظر سنجی فک میکنم اگر بچه ها سوالای پیش اومده حالا چه موقع تدریس و چه موقع مرور و تست تو یه تاپیکی بنویسن و سوالا به استاد مربوطه نشون داده بشه و استاد سر کلاس در واقع در جلسه بعدی رفع اشکال کنن و به سوالا جواب بدن مشکل نبود دانش اموز سر کلاس کلا حل بشه
تو تاپیک ادبیاتم یه دوستی سوال کردن که در صلح چه نوع اضافه ایه که نتونستم اونجا جوابشون بدم امیدوارم اینجا ببین
در صلح اضافه استعاریه چون شاعر صلح رو به خانه ای تشبیه کرده که در داره@atusa__63 بلعه...ولی همه اینا مستلزم وقت کافی هستش ک فک نکنم دبیرا داشته باشن !!!
البته ممکنه هم داشته باشن ..!! -
اونایی تو زندگی برنده میشن که خلاقن!در کل از درس خوندن به این نتیچه رسیدم!البته تلاش بر اون مقدم تره!
-
@atusa__63 بلعه...ولی همه اینا مستلزم وقت کافی هستش ک فک نکنم دبیرا داشته باشن !!!
البته ممکنه هم داشته باشن ..!!@reza77
ولی به نظر من دبیرا اونقد خوب تدریس میکنن که برای هر جلسه بچه ها چندتا سوال بیشتر نداشته باشن که خب تا جلسه بعدی میشه تو انجمن به جوابش برسن که اگه نرسیدن در اونصورت دبیر جل کنه و با توجه به اینکه معمولا سوالا خیلی مشابهن یه دونه حل بشه کافیه که فک نمیکنم زیاد وقت بگیره -
من میگم یه نفر دانلود کنه..بعد شیر کنه رو پی سی بقیه !!
-
@mahsa_F در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
منم از اون موقع ک اینترنت نامحدود مخابرات خریدیم ب صورت انلاین میدیدم:|
البته سرعت مخابرات زیاد نیست ،پولشم ک رو قبض تلفن میاد...
-
@mahsa_F در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
منم از اون موقع ک اینترنت نامحدود مخابرات خریدیم ب صورت انلاین میدیدم:|
البته سرعت مخابرات زیاد نیست ،پولشم ک رو قبض تلفن میاد...
@mahsa_F مخابرات فقط پول میگیره..خیلی سرعتش افتضاحه..
البته پهنای باند من یه سری تا 250 کلیو رفته بودش