Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@parastu23 فیلماس سال قبلو ببین خب عجله داری
-
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@parastu23 فیلماس سال قبلو ببین خب عجله داری
فیلم قبل استاد طلوعی تدریس نکرده.
-
@parastu23 پس اگه اسناد طلوعی میخای صبر کن تا تدریس بشه حالا هر وقت تدریسس شد
-
سلام دوستان کسی هست که به طور کامل بتونه فیلمای اصلی رو ببینه بدون کمبود وقت ینی هم تستاشو بزنه هم فیلما رو ببینه و جزوشو بنویسه و بخونه.......... اگه کسی هست لطفا روششو بگه من نمیدونم چرا کامل به برنامم نمیرسم خدایا خودت کمک کن..
-
mohammad7798
تو برنامت روزی یک ساعت فیزیک باشه راحت میتونی برسی به استاد و تستاشم بزنی فقط اگ ازمون داشته باشی عقب میوفتی ولی با استاد میتونی بری جلو -
mohammad7798@
من تا حالا لای کتاب تست ابی و گاج باز نکردم
فقط فیلمارو خوب نکته هاش فهمیدم
ازمون هم قلمچی 70 زدم وقتی ب ازمونای جمع بندی رسیدی باس برگردی تستا سراسریارو بزنی چون مدل سوالا هرسال تو یه بازه هس نمیتونن زیاده ازحد مث شیمی بچیچدنن -
خانوم/اقای ترنم
بالاخره پایان جلسات کی هس
برنامه ریزی وفق بدیم باش -
mohammadqolami در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammad7798@
من تا حالا لای کتاب تست ابی و گاج باز نکردم
فقط فیلمارو خوب نکته هاش فهمیدم
ازمون هم قلمچی 70 زدم وقتی ب ازمونای جمع بندی رسیدی باس برگردی تستا سراسریارو بزنی چون مدل سوالا هرسال تو یه بازه هس نمیتونن زیاده ازحد مث شیمی بچیچدننبدون تست 70 زدین؟! 0_0
-
سلام...
سرعت ضبط فیلما کم شده ؟
یا سرعت قرار دادن فیلما رو سایت کم شده ؟
یا من احساس میکنم دیر به دیر فیلما میاد ؟!
یا اگه بخاطر ریز مطالب نوشتنه که دست به کار شم خودم اگه فیلمی رو دیده بودم بنویسم براش ؟!
چون این جوری خیلی عقب میوفتیم از مدرسه و آزمون و کنکور و ....
admin -
behnam.d در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یا اگه بخاطر ریز مطالب نوشتنه که دست به کار شم خودم اگه فیلمی رو دیده بودم بنویسم براش ؟!
ریز مباحث نوشتن برای فیلم ها کمک زیادی تو سرعت بارگزاری فیلم ها می کنه! متاسفانه بچه های کمی کمک می کنند.
ما برای اینکه بتونیم سرعت رو حفظ کنیم نیاز به استدیو دوم داریم که الان به دلیل مشکلات مالی هنوز نتونستیم درستش کنیم. غمتون نباشه خدا بزرگه ان شاء الله جور میشه
تمام سعیمون رو می کنیم تا عید تموم کنیم.
-
جلسه32 :
مفاهیم پتانسیل الکتریکی - اختلاف پتانسیل الکتریکی :
-مفاهیم اولیه ی تغییر انرژی پتانسیل ذره با حرکت ذره در یک میدان الکتریکی- مقایسه پتانسیل الکتریکی نقاط میدان و بررسی میدان الکتریکی بین دو صفحه موازی
-رایطه ی بین انرژی پتانسیل یک ذره و پتانسیل نقاط میدان و محاسبه کار
- مقایسه پتانسیل الکتریکی نقاط میدان و بررسی میدان الکتریکی بین دو صفحه موازی
-
این فک کنم بهتر باشه برای ریز مبا حث جلسه 32
-
تکنیک زور واجبار و تکنیک جهت یا خلاف جهت میدان
-
تشخیص پتانسیل الکتریکی با تکنیک آدم نورانی و آدم گنه کار
-
جلسه32 :
مفاهیم پتانسیل الکتریکی - اختلاف پتانسیل الکتریکی :
-مفاهیم اولیه ی تغییر انرژی پتانسیل ذره با حرکت ذره در یک میدان الکتریکیمقایسه پتانسیل الکتریکی نقاط میدان و بررسی میدان الکتریکی بین دو صفحه موازی
-رایطه ی بین انرژی پتانسیل یک ذره و پتانسیل نقاط میدان و محاسبه کار
تکنیک زور واجبار و تکنیک جهت یا خلاف جهت میدان
تشخیص پتانسیل الکتریکی با تکنیک آدم نورانی و آدم گنه کار
@ادمین