Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
برا ازمون فردا ک نمیشه دید ولی هدف کنکوره مرسی استاد
-
-
واقعا اين تدريس محشره با اين فيلم همه تست هاي خازن رو زدم واقعا دستت درد نكنه استاد طلوعي واقعا نميدونم چطوري تشكر كنم از زحماتت آلا خيلي ممنونيمممممممم
-
سلام بچه قسمت اول حرکت شناسی دانلود کردم استاد در قسمت اول حرکت شناسی سال دوم رو میگن بصورت ترکیبی با پیش دانشگاهی میگن یا پیش دانشگاهی تنهاست باتشکر از آلاء
-
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه قسمت اول حرکت شناسی دانلود کردم استاد در قسمت اول حرکت شناسی سال دوم رو میگن بصورت ترکیبی با پیش دانشگاهی میگن یا پیش دانشگاهی تنهاست باتشکر از آلاء
کل حرکت رو تدریس کردن و ترکیبی با پیش است .
-
منظور از [بچه] [بچه ها] یا [دوستان] بود سوء تفاهم پیش نیاد اشتباه تایپی بود
-
ali2310 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام من دانش آموز دهمی هستم یه سئوالی داشتم من در مبحث تخمین مرتبه بزرگی به مشکل برخوردم میشه بفرمایید جلسه چندم استاد طلوعی را ببینم این موضوع برایم باز میشود؟
??????
-
یک مثال : شهر رشت با مساحتی حدود 180 کیلومتر مربع در زمینی مسطح و هموار در شمال ایران واقع است . در یک روز طوفانی حدود 10/0 میلی متر باران در این شهر باریده است.مرتبه بزرگی تعداد قطره های باران را در این روز طوفانی تخمین بزنید؟
یک مثال دیگر: تخمین بزنید که قلب یک نفر در طول عمرش چند لیتر خون را به سرخرگ آئورت پمپ می کند ؟ -
یک مثال : شهر رشت با مساحتی حدود 180 کیلومتر مربع در زمینی مسطح و هموار در شمال ایران واقع است . در یک روز طوفانی حدود 10/0 میلی متر باران در این شهر باریده است.مرتبه بزرگی تعداد قطره های باران را در این روز طوفانی تخمین بزنید؟
یک مثال دیگر: تخمین بزنید که قلب یک نفر در طول عمرش چند لیتر خون را به سرخرگ آئورت پمپ می کند ؟چقدر عجیب
این مثال ها برای من یادآور هیچ کدوم از مباحث فیزیک نیست
انگار اولین باره که میشنوم... -
صفحه 20 کتاب فیزیک دهم تجربی و ریاضی
نه منظورم بیشتر این بود که استاد این مبحثو تدریس نکردن و احتمالا تدریس نخواد کرد
-
مثال های دیگر1: تخمین بزنید در هر شبانه روز چند لیتر بخار بنزین وارد هوای شهر تهران می شود؟
مثال2:اطراف کره زمین لایه ای از هوا وجود دارد. به این لایه که از گازهای متفاوتی تشکیل شده است . جو زمین گفته میشود مرتبه بزرگی جرم جو زمین را تخمین بزنید . فشار جو را در تمام نقاط سطح زمین 10 به توان 5 فرض کنید. -
بله متوجه هستم دهم همان فیزیک دوم هست فقط اسم دهم به جای دوم عوض شده
ببخشد اون مثال اولی که زدین رو جوابشو دارین؟
اون قطره ی بارونو اینا رو میگم