Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@MrReza313 اخه استاد طلوعی خودشون خیلی بیرون کلاس دارن بخاطر همین اینجوری میشه حالا ایشالله کعه تموم میشه
-
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@MrReza313 اخه استاد طلوعی خودشون خیلی بیرون کلاس دارن بخاطر همین اینجوری میشه حالا ایشالله کعه تموم میشه
اینجا هم یکی از کلاساشونه!!! اینجا ک فک نکنم مفت کار کنه.پس باس جلسات بیشتری رو اختصاص بده ب اینجاااا
-
@MrReza313 دیگه نمیدوونم والا
-
@MrReza313 استاد طلوعي پولي براي اين گليپ هاي كه داره گذاشته ميشه رو سايت نگرفته
-
bahare در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@MrReza313 استاد طلوعي پولي براي اين گليپ ها كه گذاشته شده رو سايت نگرفته
-
فک کنم این عجله زیاد شما داوطلبان باعث بشه دیگه استاد فقط به فکر تموم کردن باشه تا گفتن همه ی نکات ، چه اشکالی داره بزارید تا عید اصلا دو فصل تدریس بشه ولی همه ی نکات گفته بشه و با این وقتی که میزارید بتونید در سر جلسه کنکور از پس تست لااقل این دو فصل بر بیاید ؛ کیفیت را فدای کمیت نکنیم
-
بابا ترو خدا یه فکری واسه این نظرات بکنید یه عده میان به جای اینکه تشکر کنن دهنشو نو هی پر میکنند و خالی میکنن انگار وظیفه آلاست که به این آدما خدمت کنه.خیلی با پررویی میان و یه سری چیزای بچگونه میگن آقا اگه خیلی عقبی و میترسی استاد کازرانیان هست فدایی فرد هست چرا تو روند تدریس دخالت میکنید؟
-
از صبح همچنان منتظر دو جلسه ای که امروز میخواد قرار بگیره پس کی میزارید رو سایت
-
-
-
فیزیک رو دیدم عالی بووود
دست آلاء و استاد طلوعی درد نکنه :***** -
در مورد فیلم ها خازن هم ضبط شده ان شاء الله روزی یکی میاد رو سایت دلیلش اینه که کار تدوینش واقعا زمان بره
سرعت کم تقصیر دبیر نیست و حسابی لطف می کنند به ما و به عشق شما دانش آموزان عزیز میان تدریس.ما تلاشمون رو داریم می کنیم و از 7 صبح تا 12 شب داریم کار می کنیم و باور کنید بیشتر از این توان نداریم
بازم به بزرگی خودتون ببخشید اگه سرعت کار رضایت بخش نیست. -
sohrab در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@مهساااا سلام دو جلسه ای که قول داده بودیم رو سایت قرار گرفت
این جلسه رو برید داخل جلسه ی بعدش رو هم می بینید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5556یه جلسه ی دیگه هم فردا میاد رو سایت
دستتون درد نکنه اقا سهراب دیگه
من حرفی زدم که اسم منو میگین -
آقا سهراب دستتون دردنکنه خداقوت sohrab