Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
-
سلام قسمت اول نوسان توی زمان دقیقه ۹:۱۵ فیلم گیر میکند در دیجیتال بعد از مدتی دیجیتال میگه
Bit Error
یکی اینجا هست بگه مشکلش چیه اعصاب خورد شده نمیدانم هر کاری میکنم از اون دقیقه رد نمیشود بدبختی گوشی ام پیشرفته نیست فیلم رانشان بده چکار کنم تورو خدا کمک کنید -
Farhad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام قسمت اول نوسان توی زمان دقیقه ۹:۱۵ فیلم گیر میکند در دیجیتال بعد از مدتی دیجیتال میگه
Bit Error
یکی اینجا هست بگه مشکلش چیه اعصاب خورد شده نمیدانم هر کاری میکنم از اون دقیقه رد نمیشود بدبختی گوشی ام پیشرفته نیست فیلم رانشان بده چکار کنم تورو خدا کمک کنیدسلام دوست عزیز، سوالتون رو واضح مطرح کنید. الان معلوم نیست شما توی چه محیطی فیلم رو اجرا میکنید. متن کامل ارور هم نزاشتید. اگه بچه های آلا چیزی بدونن حتما راهنمایی میکنن:) در ضمن بهتره یه تاپیک جداگونه برای مشکلتون درست کنید.
-
Bit Error
یکی اینجا هست بگه مشکلش چیه اعصاب خورد شده نمیدانم هر کاری میکنم از اون دقیقه رد نمیشود بدبختی گوشی ام پیشرفته نیست فیلم رانشان بده چکار کنم تورو خدا کمک کنیدوالا من دیدم درست بود پلیرت رو عوض کن ببین درست نمیشه
-
Bit Error
یکی اینجا هست بگه مشکلش چیه اعصاب خورد شده نمیدانم هر کاری میکنم از اون دقیقه رد نمیشود بدبختی گوشی ام پیشرفته نیست فیلم رانشان بده چکار کنم تورو خدا کمک کنیدسعی من از IDM هم فیلم ها رو دانلود کنی
فیلم رو هم با کی ام پلیر اجرا کن ایشالله درست میشه -
بچه ها من برا فیزیک سی سال کانون و برا شیمی طبقه بندی کانون رو تست میزنم بهم گفتن اینجوری کسی پزشکی نمیاره با این کتابا کارت به دانشگاه پیام نور میرسه تو رو خدا بگین واقعیته باید عوض کنم گفت برا شیمی گاج جامع بگیرم برا فیزیک هم گاج نقره ای یا همچین چیزی
-
شیمی من از کتاب مبتکران استفاده می کنم و دو روز مانده به ازمون هم از کتاب موج آزمون الگو ، اطلاعی از گاج برای شیمی ندارم
-
fatemeh67 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی گاج جامع چطوره
ای کیو بخر بهترین کتاب شیمی هستش الان
-
xaniar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
fatemeh67 برای پیش فیزیک 30 ساله کانون فوق العادست پارسال خوندم عالی بود ، ولی متاسفانه فیزیک پایش تعریفی نداره ، برای پایه سعی کن از گاج میکرو استفاده کنی
چه فرقی داره سوالای کنکور داخلشن دیگه در هرصورت
-
fatemeh67 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها من برا فیزیک سی سال کانون و برا شیمی طبقه بندی کانون رو تست میزنم بهم گفتن اینجوری کسی پزشکی نمیاره با این کتابا کارت به دانشگاه پیام نور میرسه تو رو خدا بگین واقعیته باید عوض کنم گفت برا شیمی گاج جامع بگیرم برا فیزیک هم گاج نقره ای یا همچین چیزی
فیزیکت خوبه چون سوالا فیزیک تکرار میشن با ریاضی فقط باید سوال کنکور حل کرد
اما شیمی چون سبک سوالا عوض شده باید ی کتاب سنگین تر بخری -
سلام یه کتابی برای تست معرفی کنید که چیدمان تست هاش دسته بندی شده باشه مثلا بعد خوندن مبحث حرکت شناسی فقط اون مبحث رو تست بزنم ودنبال تست های حرکت شناسی نباشم یکی سوال 20 ام بعدی 30ام باشه
-
مارال
سئوالتو بگو اگه بتونم حل میکنم -
thehossein گاج نقره ای
-
ﺳﻼﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﻭﻝ ﻧﻮﺳﺎﻥ ﺗﻮﯼ
ﺯﻣﺎﻥ ﺩﻗﯿﻘﻪ ۹:۱۵ ﻓﯿﻠﻢ ﮔﯿﺮ
ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺩﺭ داخل دیجیتال حالا میخواستم خواهش کنم یکی امتحان کنه فیلم سالم نشان میده
خیلی حیاتیه تو روخدا یکی امتحان کنه