Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
fazl سلام باید کتابی یخری که هم تستای کنکورو داشته باشه هم تالیفی.ولی نوع چنتا کتابو بهت میگم.اگه میخوایی فقط تست تالیفی بزنی فیزیک جامع خیلی سبز همه سوالاش تالیفیه.و اگه میخوایی هم تستای کنکورو بزنی هم تالیفی فیزیک های مبتکران تالیف فرید شهریاری هم تالیفی داره هم کنکور و سوالای تالیفی و کنکورش جدان.و گاج هم هم کنکور داره هم تالیفی و هم سنجش .ولی کتابی که خودم استفاده میکنم الگو هست چون سطحش بالاتره و هم تالیفی داره و هم کنکور و سنجش ولی تو کتابش اکثر جاها آدرس سوالو نداده مثلا ننوشته این سوال مان کنکور سال چند بوده و درسنامه الگو ار همشون به نظرم بهتره .سطحشم از آسون کار میکنه تا سطح بالا.
-
دوستان سلام...
من فک میکنم که آقای طلوعی خیلی خیلی خوب درس میدن ؟ یا شما هم همین حسو دارین ؟!!!
به نظر من که عالیه تدریسشون....فقط اصل مطلبو میگن ...بدون چیزای اضافی و به درد نخور...
مختصر-مفید - عالی- کاربردی !!
دم شما گرم دکتر ....!!! -
soley.cr7 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام میگم دکتر طلوعی جزوه نمیزاره؟
جزوه در سایت قرار داره و به زودی تکمیل میشه
ندیدید جزوه رو ؟
-
ببخشید ما ک جزوه رو نمیبینیم//نکنه ی وقت آستیگماتیسم گرفتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای
-
منم نمیبینم جزوه رو یا کلا جزوه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
alireza_ysf75 ایول الله داش//واقعا عجب جزوه ای هستااا
-
mojtaba.ettehad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به زودی تکمیل میشه !
-
saeeb در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خسته نباشید ببخشید جزوه کی قرار داده میشه
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mojtaba.ettehad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
به زودی تکمیل میشه !
-
آقایون خانوما این فعلا لینکه جزوه ی حرکت هست تا جایی که تدریس شده:http://s8.picofile.com/file/8268267342/حرکت_شناسی.pdf.html
-
بعد از حرکت چه مبحثی رو تدریس می کنه؟
-
یه برنامه برا فیلمها قرار بدید که بدونیم فیلمها کی تموم میشن؟
-
اگر میشه به استاد بگید از مباحثی که تدریس میشه بعد از اون جلسه تستای سالهای اخیر کنکورشو یا بعد از پایان اون مبحث برامون حل کنن
مثلا وقتی جلسه ی تحلیل نمودارها بود جلسه ی بعدش بهتر بود سوالات نمودار مثل نمودار شتاب زمان همین امسال و سوالات دیگه حل میشد -
farhadhamid29 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه برنامه برا فیلمها قرار بدید که بدونیم فیلمها کی تموم میشن؟
banoo در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یا اگه لطف کنین بگین هر هفته چند قسمت از هر فیلمی و توی چه روزایی روی سایت قرار میگیره خیلی بیشتر بهمون کمک میکنه
سلام این برنامه ها هم قرار میگیرن اگر خدا بخواد
صبر پیشه کنید