Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
به نظرم جواب مشق شب میشه 3 تا هم فاز و 2 تا فاز متفابل
-
خیلی عالی هستین/همتون ایول دارین
-
somayeh pghz فک کنم تعداد هر دو فاز میشه 3تا
-
از همه ی اساتید محترم و ارزشمند و تمامی عوامل و زحمت کشان کمال تقدیر و تشکر را دارم .ارزوی سلامتی برای این عزیزان و خانواده هایشان و هم چنین همه دانش اموزان انشالااا.............
-
#تدریس #فیزیک جلسه 56 - امواج مکانیکی (قسمت 7)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5692
@alaa_sanatisharif
-
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
#تدریس #فیزیک جلسه 56 - امواج مکانیکی (قسمت 7)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5692
@alaa_sanatisharif
مرسییی دکتر طلوعی
یدونه باشید که هستید البته -
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwt -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtچون برای بدست آوردن معادله شتاب از معادله سرعت که کسینوس داره مشتق گرفته شده و مشتق کسینوس منفی سینوس هست.
-
@curly در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtچون برای بدست آوردن معادله شتاب از معادله سرعت که کسینوس داره مشتق گرفته شده و مشتق کسینوس منفی سینوس هست.
آهان ببخشید فکر کردم پرسیدید چرا منفی داره.
عذر میخوام. -
ببخشید من تایم رو اشتباه نوشتم
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟ -
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟زیاد سخت نگیر.. بیشتر اندازه شتاب مد نظر هست.. وقتی اندازه رو پیدا کردی از روی مکان نوسانگر(مثبت یا منفی بودن مکان) میفهمیم که شتاب مثبته یا منفیه
-
ریز مباحث جلسه 057 (امواج مکانیکی قسمت 7) :
مدت زمان: 26 دقیقه و 40 ثانیه.**در این جلسه اختلاف فاز دو نقطه از یک موج مورد بررسی قرار می کیرد.
●یافتن دو فرمول (یکی برحسب عدد موج و فاصله بین دو نقطه و دیگری بر حسب بسامد زاویه ای و اختلاف زمان) برای اختلاف فاز بین دو نقطه با استفاده از معادله موج و داشتن x (فاصله نقطه تا چشمه) هر کدام از نقاط.
●توضیح حالت کلی اختلاف فاز بین دو نقطه اگر بینشان نقاط هم فاز با یکی از دو نقطه هم داشته باشیم که به ازای هر نقطه هم فاز یک 2π به اختلاف فاز اضافه می شود.
●در موج ها هرچه به چشمه موج نزدیک تر باشیم فاز بیشتر است.
تست1)در انتشار موج در یک طناب موج از A به B می رسد (Ua=0.02 Sin (20πt+π/3 و (Ub=0.02 Sin (20πt-π/3 .اگر سرعت انتشار موج در طناب 10 متر بر ثانیه و بین A و B تنها یک نقطه هم فاز B موجود باشد فاصله AB چند متر است؟(احتمالی 96)
نکته حل: موج از A به B رسیده پس فاز A بیشتر از فاز B است.به ازای هر نقطه هم فاز یک 2π هم اضافه می کنیم و با روابط گفته شده حل می شود.
جواب:4/3تست2)در انتشار موج در یک طناب , موج از B به A می رود. (Ub=0.05 Sin (20πt-π/3 و (Ua=0.05 Sin (20πt+π/3 است.اگر سرعت انتشار موج در طناب 10 متر بر ثانیه باشد حداقل فاصله AB چند متر است؟(احتمالی 96)
نکته حل: گفته شده موج از B به A می رود پس باید فاز B از فاز A بیشتر باشد ولی در معادلات میبینیم که فاز B کمتر است.در چنین مواردی یک 2π به اونی که باید فازش بیشتر باشه (در اینجا به فاز اضافه می کنیم و سپس حل می کنیم.
جواب: 2/3تست3) اگر (Ua=0.01 Sin (πt-0.1π و (Ub=0.01 Sin (πt-1.3π باشد حداقل زمانی که موج از A تا B می پیماید چند ثانیه است؟(سرعت انتشار موج 2 متر بر ثانیه می باشد)
نکته حل: همان طور که میبینیم فاز از فاز بیشتر است.و با جایگذاری در فرمول مدت زمان را بدست می آوریم.
جواب: 1.2 ثانیهتست4)نقش یک موج عرضی در یک لحظه نشان داده شده است اختلاف فاز بین دو نقطه A و B چند رادیان است؟(آزمایشی سنجش 94)
//برای این تست یک راه کلی (با دایره) و یک راه بسیار کوتاه ارائه شد.تست5) نقش موجی در یک لحظه مطابق شکل است.اختلاف فاز بین دو نقطه M و N چند رادیان است؟
//با توجه به توضیحاتی که در تست قبل داده شد حل می شود.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5692
@ادمین -
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟سلام. فکر کنم
(Aw^2=a(max-
پس نیازی به منفی گذاشتن نیست -
ببخشین جلسه 57 از دقیقه 18 به بعد خرابه.!!!
-
ببخشین کیفیت بالا فیلمش ناقصه. کیفیت پایین درسته فیلمش.