-
جواب مشق شب میشود 3 هم فاز و 3 فاز متقابل عایا؟
-
سلام خدمت آلایی ها خسته نباشید میخواستم بپرسم استاد چ زمانی فیزیک دوم و ادامه ی سوم رو تدریس میکنن؟؟ یعنی تا عید تموم میشه؟ چون واقعا بهترین استاد هستند و تدریسشون خیلی فیزیک رو برامون راحت کرده و من فقط با تدریس ایشون فیزیک رو بهتر میفهمم
-
سلام خدمت آلایی ها خسته نباشید میخواستم بپرسم استاد چ زمانی فیزیک دوم و ادامه ی سوم رو تدریس میکنن؟؟ یعنی تا عید تموم میشه؟ چون واقعا بهترین استاد هستند و تدریسشون خیلی فیزیک رو برامون راحت کرده و من فقط با تدریس ایشون فیزیک رو بهتر میفهمم
zahra_75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اره تا عید تموم میشه
فقط دینامیک طولانی هستشز بقیه فصول راحت تره وسریع تر پیش میره -
sahba
جواب کار در خانه فک میکنم میشه 3 فاز متقابل و 3 نقطه هم فاز.
T= 1/60 ثانیه
طول موج= 3
9.3 میشه 3.1 تا طول موج
بین A تا B میشه 3تا نقطه فاز متقابل و 3 نقطه هم فاز -
به نظرم جواب مشق شب میشه 3 تا هم فاز و 2 تا فاز متفابل
-
خیلی عالی هستین/همتون ایول دارین
-
sahba
جواب کار در خانه فک میکنم میشه 3 فاز متقابل و 3 نقطه هم فاز.
T= 1/60 ثانیه
طول موج= 3
9.3 میشه 3.1 تا طول موج
بین A تا B میشه 3تا نقطه فاز متقابل و 3 نقطه هم فازsomayeh pghz فک کنم تعداد هر دو فاز میشه 3تا
-
از همه ی اساتید محترم و ارزشمند و تمامی عوامل و زحمت کشان کمال تقدیر و تشکر را دارم .ارزوی سلامتی برای این عزیزان و خانواده هایشان و هم چنین همه دانش اموزان انشالااا.............
-
#تدریس #فیزیک جلسه 56 - امواج مکانیکی (قسمت 7)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5692
@alaa_sanatisharif
-
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
@alaa_sanatisharif
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
@alaa_sanatisharif
مرسییی دکتر طلوعی
یدونه باشید که هستید البته -
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwt -
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtt.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtچون برای بدست آوردن معادله شتاب از معادله سرعت که کسینوس داره مشتق گرفته شده و مشتق کسینوس منفی سینوس هست.
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtچون برای بدست آوردن معادله شتاب از معادله سرعت که کسینوس داره مشتق گرفته شده و مشتق کسینوس منفی سینوس هست.
@curly در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
آهان ببخشید فکر کردم پرسیدید چرا منفی داره.
عذر میخوام. -
ببخشید من تایم رو اشتباه نوشتم
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟ -
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟زیاد سخت نگیر.. بیشتر اندازه شتاب مد نظر هست.. وقتی اندازه رو پیدا کردی از روی مکان نوسانگر(مثبت یا منفی بودن مکان) میفهمیم که شتاب مثبته یا منفیه