Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
-
سرعت استاد طلوعی عاااااااالیه(: . امیداروم ریاضی و زیست و شیمی هم زودتر و بیشتر ضبط کنن
-
جواب مشق شب میشود 3 هم فاز و 3 فاز متقابل عایا؟
-
سلام خدمت آلایی ها خسته نباشید میخواستم بپرسم استاد چ زمانی فیزیک دوم و ادامه ی سوم رو تدریس میکنن؟؟ یعنی تا عید تموم میشه؟ چون واقعا بهترین استاد هستند و تدریسشون خیلی فیزیک رو برامون راحت کرده و من فقط با تدریس ایشون فیزیک رو بهتر میفهمم
-
zahra_75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت آلایی ها خسته نباشید میخواستم بپرسم استاد چ زمانی فیزیک دوم و ادامه ی سوم رو تدریس میکنن؟؟ یعنی تا عید تموم میشه؟ چون واقعا بهترین استاد هستند و تدریسشون خیلی فیزیک رو برامون راحت کرده و من فقط با تدریس ایشون فیزیک رو بهتر میفهمم
اره تا عید تموم میشه
فقط دینامیک طولانی هستشز بقیه فصول راحت تره وسریع تر پیش میره -
به نظرم جواب مشق شب میشه 3 تا هم فاز و 2 تا فاز متفابل
-
خیلی عالی هستین/همتون ایول دارین
-
somayeh pghz فک کنم تعداد هر دو فاز میشه 3تا
-
از همه ی اساتید محترم و ارزشمند و تمامی عوامل و زحمت کشان کمال تقدیر و تشکر را دارم .ارزوی سلامتی برای این عزیزان و خانواده هایشان و هم چنین همه دانش اموزان انشالااا.............
-
#تدریس #فیزیک جلسه 56 - امواج مکانیکی (قسمت 7)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5692
@alaa_sanatisharif
-
DR.PeRshIA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
#تدریس #فیزیک جلسه 56 - امواج مکانیکی (قسمت 7)
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5692
@alaa_sanatisharif
مرسییی دکتر طلوعی
یدونه باشید که هستید البته -
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwt -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtچون برای بدست آوردن معادله شتاب از معادله سرعت که کسینوس داره مشتق گرفته شده و مشتق کسینوس منفی سینوس هست.
-
@curly در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سوال
جلسه 43 دقیقه 12 چرا تو رابطه منفی گذاشته نشده؟؟؟ a=a(max).sinwtچون برای بدست آوردن معادله شتاب از معادله سرعت که کسینوس داره مشتق گرفته شده و مشتق کسینوس منفی سینوس هست.
آهان ببخشید فکر کردم پرسیدید چرا منفی داره.
عذر میخوام. -
ببخشید من تایم رو اشتباه نوشتم
اصلاح میکنم:
در دقیقه 7 و 40 ثانیه
در رابطه a=a(max).sinwt چرا قبل از a ماکزیمم منفی گذاشته نشده؟