Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
@reza77 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ATOOSA کتاب تست به عنوان منبع تستی
چ کتابی خوبه؟؟
-
alireza_ysf75 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ATOOSA در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
مرسی بابت زحمتاتون
ببخشید یه سوال داشتم؟؟ همین جزوه هایی که تو سایت میزارید کافیه؟؟یا کتاب خاصی هم باید تهیه کنیم؟؟سلام برای تست بیشتر استاد گفتن کتاب های گاج-خیلی سبز و الگو خوب هستن
تمامی نکات لازم تدریس میشه و نیازی به خوندن درسنامه کتابی نیستخودم از رو صحبتای استاد بنویسم بهتره ب نظرتون؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
سلام
مرسی بابت زحمتاتون
ببخشید یه سوال داشتم؟؟ همین جزوه هایی که تو سایت میزارید کافیه؟؟یا کتاب خاصی هم باید تهیه کنیم؟؟سلام برای تست بیشتر استاد گفتن کتاب های گاج-خیلی سبز و الگو خوب هستن
تمامی نکات لازم تدریس میشه و نیازی به خوندن درسنامه کتابی نیستخودم از رو صحبتای استاد بنویسم بهتره ب نظرتون؟؟؟
من از استاد پرسیدم گفتن ک درسی که میدن کامله نیازی هم نیست حتی جزوه بدن حالا اصرار کردمه بهشون ک جزوه بدن !
گفتن جزوه این تدریسایی ک شده رو قرار میدن -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
#تدریس #فیزیک جلسه 8- حرکت شناسی(قسمت
( حرکت یکنواخت )
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5351
@alaa_sanatisharif
-
#تدریس #فیزیک جلسه 8- حرکت شناسی(قسمت
( حرکت یکنواخت )
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5351
@alaa_sanatisharif
جلسه هشتم:
زمان: 26:08
تدریس حرکت یکنواخت.
حرکت با سرعت ثابت-هم بزرگی سرعت و هم جهت سرعت ثابت است در این حرکت. در این حرکت متحرک در بازه های زمانی یکسان جابه جایی هایی یکسان دارد. در این حرکت سرعت متحرک در لحظه با سرعت متوسط متحرک در بازه زمانی دلخواه برابر است.
معادله حرکت یکنواخت: x=vt+x- رسم نمودار های حرکت یکنواخت( نمودار مکان-زمان.نمودار سرعت-زمان.نمودار شتاب-زمان)
نمودار شتاب زمان حرکت یکنواخت برابر با صفر است. زیرا سرعت در تمام لحظات ثابت است.
حل دو مثال از حرکت یکنواخت.
- سرعت نسبی.
- اگر دو متحرک هم جهت باشند. vنسبی= |v-v|
- اگر دو متحرک مختلف الجهت حرکت کنند. vنسبی=v+v```
- حرکت دو متحرک برهم عمود باشد. نسبیv= رادیکال سرعت اولیه به توان دو به اضافه سرعت ثانویه به توان دو.
- رسم نمودار های حرکت یکنواخت( نمودار مکان-زمان.نمودار سرعت-زمان.نمودار شتاب-زمان)
-
سلام.من برای فیزیکم میتونم روی پک آقای طلوعی حساب کنم؟؟؟واقعا تا عید تموم میشه؟؟
-
سلام.من برای فیزیکم میتونم روی پک آقای طلوعی حساب کنم؟؟؟واقعا تا عید تموم میشه؟؟
-
چون دیر به دیر فیلم گذاشته میشه نگرانم..
-
faarnaazhosseini
این لینک رو نگاه بکنید
http://forum.alaatv.com/topic/2278/کار-مهم-برای-آلاء -
roz
مرسی عزیزم.تا فیلم هشت که توضیح داره،از این به بعدش رو حتما مینویسم.ولی میشه بپرسم که سایت آلاء برای درسهای امسال برنامه ریزی داره؟؟مثلا وقتی میگه تا عید حتما فیلم ها کامل میشن،یعنی اینکه داره طبق یه برنامه پیش میره؟؟کلا ما خیالمون جمع باشه از تکمیل فیلمها؟؟؟ممنون از پاسخگوییت