Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
-
اره مصحح بنده خدا جان به جان افرین تسلیم میگه.
-
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
mohammadhassanreplied to Mohammad Fakhari on آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
Mohammad Fakhari در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ
اتفاقا من سر خازن ها با اینکه استاد تکنیک گفتن ولی من مفاهیمش رو یاد گرفتم و دیگه تونستم سوالات تشریحیش رو پاسخ بدم. بالاخره مفاهیم رو یاد بگیریم تشریحی حل کردن کار زیاد سختی هم نیست مخصوصا تو نهایی که یه روال خاصی داره.
-
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم قوی آلا و همچنین تشکر فراوان از استاد بابت تدریس خوبشون بنده یک سری راه کار های سریع در تدریس و حل تست ها دارم ک میخواستم با استاد در میان بزارم و نظرشونو در این باره بدونم چطور میتونم با استاد شخصا صحبت کنم؟؟؟؟
-
بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام
@دانش-آموزان-آلاء
کسایی که الکتریسیته ساکن رو دیدن و تست هم حل کردن سر آزمون چطور بود؟
من تابستون فقط خازنا رو یادگرفتم اما الان همه چی یادم رفته باید انتخاب کنم بین نور و آینه و الکتریسیته ساکن .علاقه ی خودم الکتریسیته ساکنه.تجربه ی شما چی بوده؟ -
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
دوستم میگفت با اختلاف زیاد صوت برنده شده.
-
سلام من تا الان فیزیک نخوندم به نظرتون چیکار کنم ؟
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟ -
فیزیک تا کِی تموم میشه؟؟
-
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
دوستم میگفت با اختلاف زیاد صوت برنده شده.
-
-
دوستان به الا هم حق بدید
داره رایگان به برای ما کار میکنه
اون کمک مالی ما هم به الا که زیاد نیست
قبول کنید ما هم کار زیادی نکردیم برای الا
این که سرعت کار پایین اومده
دلیلش شاید چیز خوبی نباشه
ولی حس میکنم الا یکم مشکل مالی داره